12,461

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

linai zinok zinok :V bet ir tu ne viska zinai tongue ka as zinau :::757
>>sesiau tu maladiec :::222

12,462

Visus su artejanciom :* klausykit kolegos big_smile mano gimtadienis jau ant nosies ka darom ? :::047:::b26 mmmm :::a37

12,463

Edgaras, 18 пишет:

Visus su artejanciom :* klausykit kolegos big_smile mano gimtadienis jau ant nosies ka darom ? :::047:::b26 mmmm :::a37

Siasios dienos ir bus tortadienis:::a48 nu sveikinu BROLL :::b18 TIKRAIN NEILINIE Diena :::b25 Diavyyyniolika !!!:=D

12,464

tai ka brangučiai meilės seilės ir taikos planetos rinkimuose :::b18
>> tą dieną baigiau visus rašomuomuosius darbus ir šiaip mačiau artėjančių sunkumų pabaigą...
>>>> šiandien išsimiegojau turbūt už visus artėjančius metus :V
=========================================================
:::906 teikiu visiems po gėliuką ir linkiu gražių švenčių... šiltų jausmų ir prisiminimų :H jei negalit būti su kažkuo, svarbiausia, kad norit būti su jais.. kad jie jums brangūs ir mylimi :::727 svarbiausia jausti :H
>>> pasiilgau visų :::234:::b31 (<< žiūriu žiūriu, ir ta mergiščia tai tikrai kaip aš ;D )

12,465

Nijolė, 21 пишет:

>> tą dieną baigiau visus rašomuomuosius darbus ir šiaip mačiau artėjančių sunkumų pabaigą...
:::906 teikiu visiems po gėliuką ir linkiu gražių švenčių... šiltų jausmų ir prisiminimų :H jei negalit būti su kažkuo, svarbiausia, kad norit būti su jais.. kad jie jums brangūs ir mylimi :::727 svarbiausia jausti :H
>>> pasiilgau visų :::234:::b31 (<< žiūriu žiūriu, ir ta mergiščia tai tikrai kaip aš ;D )

aciu aciu :::b25
...................................
Daug daug dovanu hebra :::b25 kad Kaledu senis pamirstu visa maisa  :::922
ir nebukit vieni Kaledu Nakti :::b51 nesusalkyt ;D

12,466

Tomas, 25 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

aciu aciu :::b25
...................................
Daug daug dovanu hebra :::b25 kad Kaledu senis pamirstu visa maisa  :::922
ir nebukit vieni Kaledu Nakti :::b51 nesusalkyt ;D

Hebryt nelinkesiu dovanu daug daug bet daug daug sniego bent ta viena nakti kad galetumete juo pasidziaugt tongue as zinau wisiem prisnigs ir visi turesit begt angelus daryt wink Su Sventem visus :*

12,467

na as trupai ir paprastai pasveikinsiu wink nes as kaledu nemegstu... :V
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kazkaip pagalvojau kad vienintelis dalykas kurio noreciau
palinket visiem savo draugam ar pazystamiem, kad per sia svente, pakeltume akis nuo
kinisku blizguciu, ir padovanotume savo artimiems dalele silumos is savo sirdies... juk
kaip bebutu, ne dovanos verteje ar naudoje juk yra esme! parodykim demesi, rupesti,
padovanokime sypsena ar gerai praleista diena, toli nuo darbu ir rupesciu, besivaikstant
misko takeliu. :H :-)

>>>>>
Edgarai, gimtadienio proga linkiu smagiai pasibuti su arimtais zmonemis ir dziaugtis ju siluma ir demesiu wink

O kokie jusu planai siai savaitei  ? na ta prasme po kaledu ten kelios dienos iki nauju smile ka per jas  ? as tai i kauna zadu lekti pas savo tranzo draugute Auste :H nes pasiilgau lb lb

12,468

Aciu wink na bent as aplankysiu draugus kaune su kuriais kogero kazka negero darysim big_smile  po to vaziuosiu i silale i klaipeda taip pat draugu lankyt tongue

12,469

Edgaras, 18 пишет:

Aciu wink na bent as aplankysiu draugus kaune su kuriais kogero kazka negero darysim big_smile  po to vaziuosiu i silale i klaipeda taip pat draugu lankyt tongue

zodziu.. valkatausim visi po LT big_smile big_smile
> na o man paspkui prasides bemieges naktys ir zopine sesija.. :#

12,470

ir as sveikinu visus su sventem :::812 linkiu jas praleist taip, kad nebutu salta... wink
Edgarai, su gimsiuku tave wink daug daug laimes, meiles ir dziaugsmo :::746
as tai dar ne neturejau kada pagalvot apie laisvas dieneles... big_smile net neisivaizduoju ka veiksiu, bet tikiuos nuobodziaut neteks :::008

12,471

laba ryta :::110
>>su KALEDOM :V
>>su artejanciais NAUJEISIEAIS:H
>> SVEIKINU EDGARAI KAD TOKI PRIKOLINA GIMTADIENI TURI big_smile IR AISKU SU GIMTADIENIU TAVE:::b25
>>> daug sniego,alaus ,malonunu,meiles:::606 big_smile ,dziaugsmo ir viso kito ko neimanoma apibudint ---->>>:::d04:::747:::854:::419:::435:::213:::837:::856:::521:::646:::b09:::345:::742
ir aisku dovanu:::b17----->>>:::811:::705

12,472

taip wisussu kaledom :* ir artejanciais naujajs tik neperlenkit su alkoholiu lb big_smile

12,473

na apie alkocholi tai per naujus prisigersiu kaip kiaule tekilos arba absento nes lb jau mano kepenys pasiilgo sambiukos ir tekilos big_smile big_smile nes neatsimenu kada alaus ragavau big_smile big_smile o va cia tai jau bauda big_smile big_smile

>> dziaukites vieni kitais wink :H

12,474

vat as aisku cia lb lb seniai buvau..:::818 ir aisku kol issimiegojau tai jau ir visa diena praejo.. bet as dar lb baisiai nepavelavau, nes dar vis Kaledos:::008 silumos, sypsenu ir jaukios, siltos nuotaikos:::051
p.s. laukiu Lino Kaune:::008

12,475

Su Kaledom Auste :::b25

12,476

Na ką, laikas ir man po pertraukos ilgos čia apsireikšt wink Sveikinu visus nuoširdžiausiai, ir linkiu, kad ateinantys metai būtų nepamirštami. Kad pasiektumėt tai, ko nort bet dar nepasiekėt, kad patirtumėt tai, ko dar nepatyrėt, kad pajaustumėt tai, ko dar nejautėt. Sėkmingų ir gražių metų, šiltų šypsenų ir nuoširdžių veidų. Gražių švenčių ir mielų žmonių šalia  Būkite laimingi, brangieji wink

12,477

karolina>? as asmeniskai net nemates tawes big_smile

12,478

Auste, pazadejau ir turesiu atvaziuoti nes ir as lb lb pasiilgau :H :::b18
> Karolyte yra lb uzsiemusi mano miela drauge todel lankosi ji cia tik ypatingomis progomis wink

12,479

na, as Edgara pasveikinsiu tada, kai jam ir stuktels tie 19tieji big_smile) big_smile)
>>o mano brolis su sesium grizo :::a48 tai seniai tokia laiminga jauciausi big_smile) << nors uzuzvakar vaziavom pas sesiu, tai atrode, kad niekur jie nebuvo isleke, as kaip ir senais laikais toliau sau laiminga vartausi masinos gale, lyg pries puse metu :V visi vargai ir visa kt dingo lyg ne nebuve :H
>>>> mes tai su sesium lb uzimtos :V man 4-6dieni i darba, o po to jau lekiam dviese po lietuva pasizvalgyt :::920 ir zmones aplankyt :H

>>> :::727

12,480

Edgaras, 18 пишет:

karolina>? as asmeniskai net nemates tawes big_smile

Aš irgi tavęs nemačius tongue Bet nemaža dalis "klubo narių" matė ir gyvai :::008 Ir kai kurie net kelis kartus :::b18