Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
linai zinok zinok :V bet ir tu ne viska zinai ka as zinau
>>sesiau tu maladiec
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 622 623 624 625 626 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
linai zinok zinok :V bet ir tu ne viska zinai ka as zinau
>>sesiau tu maladiec
Visus su artejanciom :* klausykit kolegos mano gimtadienis jau ant nosies ka darom ? mmmm
Visus su artejanciom :* klausykit kolegos mano gimtadienis jau ant nosies ka darom ? mmmm
Siasios dienos ir bus tortadienis nu sveikinu BROLL TIKRAIN NEILINIE Diena Diavyyyniolika !!!:=D
tai ka brangučiai meilės seilės ir taikos planetos rinkimuose
>> tą dieną baigiau visus rašomuomuosius darbus ir šiaip mačiau artėjančių sunkumų pabaigą...
>>>> šiandien išsimiegojau turbūt už visus artėjančius metus :V
=========================================================
teikiu visiems po gėliuką ir linkiu gražių švenčių... šiltų jausmų ir prisiminimų :H jei negalit būti su kažkuo, svarbiausia, kad norit būti su jais.. kad jie jums brangūs ir mylimi svarbiausia jausti :H
>>> pasiilgau visų (<< žiūriu žiūriu, ir ta mergiščia tai tikrai kaip aš ;D )
tai ka brangučiai meilės seilės ir taikos planetos rinkimuose
>> tą dieną baigiau visus rašomuomuosius darbus ir šiaip mačiau artėjančių sunkumų pabaigą...
teikiu visiems po gėliuką ir linkiu gražių švenčių... šiltų jausmų ir prisiminimų :H jei negalit būti su kažkuo, svarbiausia, kad norit būti su jais.. kad jie jums brangūs ir mylimi svarbiausia jausti :H
aciu aciu
...................................
Daug daug dovanu hebra kad Kaledu senis pamirstu visa maisa
ir nebukit vieni Kaledu Nakti nesusalkyt ;D
Nijolė, 21 пишет:tai ka brangučiai meilės seilės ir taikos planetos rinkimuose
aciu aciu
...................................
Daug daug dovanu hebra kad Kaledu senis pamirstu visa maisa
ir nebukit vieni Kaledu Nakti nesusalkyt ;D
Hebryt nelinkesiu dovanu daug daug bet daug daug sniego bent ta viena nakti kad galetumete juo pasidziaugt as zinau wisiem prisnigs ir visi turesit begt angelus daryt Su Sventem visus :*
na as trupai ir paprastai pasveikinsiu nes as kaledu nemegstu... :V
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kazkaip pagalvojau kad vienintelis dalykas kurio noreciau
palinket visiem savo draugam ar pazystamiem, kad per sia svente, pakeltume akis nuo
kinisku blizguciu, ir padovanotume savo artimiems dalele silumos is savo sirdies... juk
kaip bebutu, ne dovanos verteje ar naudoje juk yra esme! parodykim demesi, rupesti,
padovanokime sypsena ar gerai praleista diena, toli nuo darbu ir rupesciu, besivaikstant
misko takeliu. :H :-)
>>>>>
Edgarai, gimtadienio proga linkiu smagiai pasibuti su arimtais zmonemis ir dziaugtis ju siluma ir demesiu
O kokie jusu planai siai savaitei ? na ta prasme po kaledu ten kelios dienos iki nauju ka per jas ? as tai i kauna zadu lekti pas savo tranzo draugute Auste :H nes pasiilgau lb lb
Aciu na bent as aplankysiu draugus kaune su kuriais kogero kazka negero darysim po to vaziuosiu i silale i klaipeda taip pat draugu lankyt
Aciu na bent as aplankysiu draugus kaune su kuriais kogero kazka negero darysim po to vaziuosiu i silale i klaipeda taip pat draugu lankyt
zodziu.. valkatausim visi po LT
> na o man paspkui prasides bemieges naktys ir zopine sesija.. :#
ir as sveikinu visus su sventem linkiu jas praleist taip, kad nebutu salta...
Edgarai, su gimsiuku tave daug daug laimes, meiles ir dziaugsmo
as tai dar ne neturejau kada pagalvot apie laisvas dieneles... net neisivaizduoju ka veiksiu, bet tikiuos nuobodziaut neteks
laba ryta
>>su KALEDOM :V
>>su artejanciais NAUJEISIEAIS:H
>> SVEIKINU EDGARAI KAD TOKI PRIKOLINA GIMTADIENI TURI IR AISKU SU GIMTADIENIU TAVE
>>> daug sniego,alaus ,malonunu,meiles ,dziaugsmo ir viso kito ko neimanoma apibudint ---->>>
ir aisku dovanu----->>>
taip wisussu kaledom :* ir artejanciais naujajs tik neperlenkit su alkoholiu lb
na apie alkocholi tai per naujus prisigersiu kaip kiaule tekilos arba absento nes lb jau mano kepenys pasiilgo sambiukos ir tekilos nes neatsimenu kada alaus ragavau o va cia tai jau bauda
>> dziaukites vieni kitais :H
vat as aisku cia lb lb seniai buvau.. ir aisku kol issimiegojau tai jau ir visa diena praejo.. bet as dar lb baisiai nepavelavau, nes dar vis Kaledos silumos, sypsenu ir jaukios, siltos nuotaikos
p.s. laukiu Lino Kaune
Su Kaledom Auste
Na ką, laikas ir man po pertraukos ilgos čia apsireikšt Sveikinu visus nuoširdžiausiai, ir linkiu, kad ateinantys metai būtų nepamirštami. Kad pasiektumėt tai, ko nort bet dar nepasiekėt, kad patirtumėt tai, ko dar nepatyrėt, kad pajaustumėt tai, ko dar nejautėt. Sėkmingų ir gražių metų, šiltų šypsenų ir nuoširdžių veidų. Gražių švenčių ir mielų žmonių šalia Būkite laimingi, brangieji
karolina>? as asmeniskai net nemates tawes
Auste, pazadejau ir turesiu atvaziuoti nes ir as lb lb pasiilgau :H
> Karolyte yra lb uzsiemusi mano miela drauge todel lankosi ji cia tik ypatingomis progomis
na, as Edgara pasveikinsiu tada, kai jam ir stuktels tie 19tieji ) )
>>o mano brolis su sesium grizo tai seniai tokia laiminga jauciausi ) << nors uzuzvakar vaziavom pas sesiu, tai atrode, kad niekur jie nebuvo isleke, as kaip ir senais laikais toliau sau laiminga vartausi masinos gale, lyg pries puse metu :V visi vargai ir visa kt dingo lyg ne nebuve :H
>>>> mes tai su sesium lb uzimtos :V man 4-6dieni i darba, o po to jau lekiam dviese po lietuva pasizvalgyt ir zmones aplankyt :H
>>>
karolina>? as asmeniskai net nemates tawes
Aš irgi tavęs nemačius Bet nemaža dalis "klubo narių" matė ir gyvai Ir kai kurie net kelis kartus
Страницы Назад 1 … 622 623 624 625 626 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~