161

Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?

Liubova tu nori pasakyt tegu  tevai po 18kos  savo vaikus laidoje? kvepia pamisimu , atleiskit

162

Deja tik pirmam kurse. Pasizadejau sau daugiau niekada to nekartoti big_smile

163

na kaip ce seniau buvo juk nesakau kad butent sendien big_smile:D:D :?

164

Evelina, 21 пишет:

Be alkoholio negalima jis butinas kaip ir visas kitas maistas tik ribose big_smile

165

Tomas, 25 пишет:
Evelina, 21 пишет:

Be alkoholio negalima jis butinas kaip ir visas kitas maistas tik ribose big_smile

As juk ir nesakiau, kad visiskai issizadejau, o sakiau "pasizadejau to daugiau nekartoti". Turejau omeny alkoholio virsijima smile

166

As tik priminiau wink

167

big_smile reikia ir pavirsinti, kad kita diena lovoi galetum paguleti big_smile

168

o ar zinot kaip tiksliai alkoholis veikia zmogaus smegenis? pagirios tai negyvu neuronu salinimas is smegenu, o po baliuko ryte tie negyvi neuronai pasalinami besislapinant, taj taip jei geri, vadinasi ir slapiniesi "smegenimis". placiau cia

169

tai kam gert smegenimis?:D

170

Pavlikas, 21 пишет:

tai kam gert smegenimis?:D

pavarei cia big_smile. alkohoio cia poveikis gi... smile

171

tai kad smegenys nuteka  i kanalizacija  nieko baisaus  gal zemej kas protingo uzaugs, o vat kai isgaruoja tada blogai, siai alk. pavojingas kepenim

172

parasykit kas savo nuomone perskaite nors pusia teksto, man ydomu ka manysit apie jaunu zmoniu (paaugliu)  isgerinejima. jie kogero net nesuvokia kas vyksta ju organizme(be to kad apsvaigsta ir nesamoniu pridaro)...

173

Darius, 21 пишет:

big_smile reikia ir pavirsinti, kad kita diena lovoi galetum paguleti big_smile

Taip, virsijimas garantuoja ne tik gulejima lovoj, bet ir lakstyma i wc.

174

Austeja, 20 пишет:

kada tikrai pirmakart prisigeret (iki zemes graibymo) ???
tai kada atsitiko??????

esu siek tiek padauginus karta ir buvo koma... atsijungiau ir kambariokes isgasdinau nejuokais...

175

as ir dabar nesuvokiu kas darosi

176

Niekada nesu prisigėrusi iki žemės graibymo - mano manymu, visur ir visada reikalingas saikas. Taigi ir vartojant alkoholį reikia jausti savo ribas ir stengtis jų neperžengti smile

177

nebuvo taip as nelb megstu gerti tad niekaip negaleciau tiek prisigerti iki zemes graibimo:::817:::822

178

Birutele, 23 пишет:
Austeja, 20 пишет:

kada tikrai pirmakart prisigeret (iki zemes graibymo) ???
tai kada atsitiko??????

esu siek tiek padauginus karta ir buvo koma... atsijungiau ir kambariokes isgasdinau nejuokais...

emmm, tai gerai, kad dar su mumis esi big_smile .... geriau siek tiek nevartoti wink smile

179

viena karta, bet tikrai zemiu negraibiau, tik prasiau, kad kuo greiciau nuveztu namo miegot, nes buciau pradejus zemes graibyt big_smile po to karto isgeriu, net nesivercia taip liezuvis pasakyt, paragauju siek tiek ir viskas, nes iskart nupurto smile tai buvo 2 kurse, mediumas, nes buvo ziauriai nelinksma hmm susilazinau su kursioke, kad galiu tris is karto (neskaitant pries tai buvusiuju big_smile  )..tai va, kokiu turbut 20...gaila, kad padauginusiu diapozonas net nuo 10 metu :::734

180

Brr... aš tai vakar... netyčia taip... kažkaip normaliai normaliai, ir kaip dėjo galvon man stakliškės. Kad jas kur... Na žemių negraibiau, bet sėdėjau ir galvą bijojau pakelt, nes labai sukosi... big_smile nežinau kaip aš čia taip sugebėjau. Bet irgi kaip Ingrida, rašiau draugui, kad atvarytų paimti ir vežtų namo, nes man  visiškai nekas... Brr... smile Net baisu prisiminti big_smile