Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kada spejai? as irgi noreciau... buvau pagalvojus apie jura siam savaitgaliui, bet tada dar pagalvojau apie kitus dalykus...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 628 629 630 631 632 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kada spejai? as irgi noreciau... buvau pagalvojus apie jura siam savaitgaliui, bet tada dar pagalvojau apie kitus dalykus...
Birutele, 23 пишет:o cia tikrai jau tokie nedrasus ir kuklus vyrai renkasi?
> birutele nebuk tokia naivi.. jau mes seniai ne kuklus
velnias ir vel pavelavau..:(
Linas, 20 пишет:Birutele, 23 пишет:o cia tikrai jau tokie nedrasus ir kuklus vyrai renkasi?
> birutele nebuk tokia naivi.. jau mes seniai ne kuklus
velnias ir vel pavelavau..:(
AS KUKLUS IR NAIVUS :=D kas daba bus :V
-------------------
Diana maciau Tava AVATURA na bent viena bandoma is Tavo avaturu siaip tas tiko su pilusiniu zaisliuku (ir siaip kodi nesilankai klube :? )
-------------------
o kur Tata dingo :V nejau negali ateiti retkarciais ir pasilabinti
matai cia ateja kukluma prarandi ;D
Nu kaip ir taip :=D cia isnagleje kukluoliai
cia ne bandomieji avatarai as turejau viena... ir ji is manes ateme... ir db pabandziau vel isikelt, po ilgos pertraukos, bet ilgiau kaip diena nelaiko... be to, as du avatarus su pliuskiais buvau susidejus
siaip as dazniau apsilankau cia nei pasireiskiu...
sveiki sveiki kaip laikotes ka as tai labai puikiai jei rankos neskaudetu :V eee sesiau atrasyk i laiska, ka apie tai manai :V
beje ne visi klubo nariai vyrai pakuklinti ir iskuklinti kiek man zinoma
cia ne bandomieji avatarai as turejau viena... ir ji is manes ateme... ir db pabandziau vel isikelt, po ilgos pertraukos, bet ilgiau kaip diena nelaiko... be to, as du avatarus su pliuskiais buvau susidejus
siaip as dazniau apsilankau cia nei pasireiskiu...
tai idedama avatara refresink narsykle kokius 8 kartus (spausk f5 arba dar ctrl+f5 ) ir tada laikysis avataras ilgia
aciu, pabandysiu pirma refresinau, tik nemaniau, kad tieeeeeeeeek daug reikia
na as daugiau kartu refreshinu tai kai atsijungi ir prisijungi po paros buna naujas avataras o ne senasis
labas kaip besiseka kas geriasnio, gal jau tuokijiais uz kokio bahuriuko, kad atrodo nebesilankai cia:D
na as daugiau kartu refreshinu tai kai atsijungi ir prisijungi po paros buna naujas avataras o ne senasis
a man tai iskart pasikeicia
Nezinojei zink cia galima daug ka ismokti pavyzdziui ka daryti jei netvercia kito puslapio :Dhttp://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2015&wh=29&ma=12599&pa=1259 gali pakeisti paskutini skaiciuka :=D 8 arba 59 i 60 ir atvers sekanti puslapi ta bajeri pasake atrodo Nijole :? jei neklystu :Vdar rodos Nijole kazkur rase kaip nuotraukas fotkint nuo dekstopo bet pamirsau ;/ ta mano galva
tikėjausi pasižiūrėti kaip kuklučiai drąsius vaidina, o žiūriu, kad čia atvirkštinė situacija
tikėjausi pasižiūrėti kaip kuklučiai drąsius vaidina, o žiūriu, kad čia atvirkštinė situacija
Ir kokoa ta situacia?
Jūs visi pakankamai drąsūs va taip!
Jūs visi pakankamai drąsūs va taip!
Io visi! Aš ir drąsūs, ir va !
O Rita kokia panorama :=D
Aš panoramos nerodau, Tomai man "gyvŪneliu pasaulyje Įdomiau
Panorama bendras vaizdas:=D bet ne ziniu poziurio o vaizdo
ta as zinau, bernuzeli o pajuokauti juk galima
Страницы Назад 1 … 628 629 630 631 632 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~