81

Re: Baimes

Tau gerai big_smile

82

neblogai, bet jei ten liptu bent vienas voriukas siena, tada bijočiau big_smile big_smile big_smile

83

Na man atada mirtis. SIrdies smugis, nes belekokiu vabalu bijau kaip nezinau ko...  as net boruzeles nelabai i rankas imu, nors nelabai bijau ju... Bet baime yra.

84

na boružių tai aš nebijau big_smile Va varlių dar bijau trupučiuka :V

85

normalus ir sveikas zmogus turi tureti kazkokia baime,o as ko gero nesu tokia jau normali.esu is tu moteru kur nebijo nieko.na tiksliau dar savo baimes nepazinau.gali buti jei atsidurciau kokioje dykumuje su liutu akistatoje,tada galeciau sakyti ,kad ju bijau.as vis galvoju ko galeciau bijoti?nebijau nei varliu ar gyvaciu,nei slieku ar vabalu,nei peliu ar ziurkiu,voru taip pat nebijau.nebijau aukscio ir t.t.pazystu keleta vyru kurie paniskai bijo voru,o man jie tokie mieli padareliai.sugalvojau...galbut vienatves senatveje bijau...?

86

labai bijau lankytis baseinuose viesose :V nenoriu grybelio :::a55 dar nebelakstau miskais ir krumais :::110 bijau erkiu ir ju platinamu ligu ...dar bijau valgyti neaiskiose vietose ,nes ka zinai ka ten ruosia, gal kokia mesa uzkresta parazitais:? kokiom kepeninem siurbikem,kaspinuociais,soliteriais,spaliukais ;D

87

Bijau vienatves ... nes vienas zmogus nera zmogus ... bijau senatves, nes noriu susent ir dejuot nuo milijonu ivairiausiu ligu, nesugebet savim pasirupint ...

88

Petras, 21 пишет:

Bijau vienatves ... nes vienas zmogus nera zmogus ... bijau senatves, nes noriu susent ir dejuot nuo milijonu ivairiausiu ligu, nesugebet savim pasirupint ...

na tai priziurek savo teti ir seneli smile mokykys pasirupiti senymu, kad kai turesi savo vaiku...!!! na juos turesi ismokiti geru dalyku ir parodyti pavizti kas yra zmogiskumas smile kaip rupinamasi tais kureis nenori tapti vienisi ,tiems kuriems reikia  demesio ir prieziuros smile taip pat meiles,gero zodzio ir panasiai :::110
<na nereikia pulti is karto, zingznis po zingzio :::b25

89

o as atsimenu vaikysteje labai bijojau eiti i rusi :::215 ,atsimenu kaip mama liepdavo nueiti ko nors parnesti,tai budavo patys baisiausi kosmarai,nes galvojau kad uz duru ar po laiptais kox baubas tupi brrrrr...ir dar taip tamsu,nes reikejo viena toki pereinamaji kolidorio pereiti,kad uzsidegt sviesa.
na,dabar tai juokingai atrodo,bet tada atrode kad nera nieko baisiau:::527
ir manau kad as tokia ne viena bijojusiu rusiu...

90

bijau tokio aukscio kai nuo jo ziurima zmones atrodo kaip skruzdeliukai ir man tada ima suktis galva ir traukia prie zemes nedidelis aukstis toks kaip penkiu aukstu namo stogas jokios baimes nekelia dar bijau sunu

91

bijau aukščio kai tarkim nėra pagrindo... bet jei yra ir žiūrėt į apačią galiu nei baisu nei ką.... na o labiausiai bijau tai liftu... kas kart važiuodama juo galvoju kas būtų jei jis nukristu žemyn... na čia šneku apie tuos senovinius... abe modernius tai ne nebijau smile dėl to niekada manau negyvenčiau virš 9 aukštų name kur yra liftas... siaubas baimė tai jau nekokia bet bijau užsimuųti ir viskas...

92

Varliu... Sirdis stoja tikraja to zodzio prasme, jei einu kur kokiu taku, ir kas nors taip.. : varle!.. Viskas! uz sirdies pati griebiuosi, nes toks jausmas , kad issoks ir sustos.. Cia rimtai.. Sustingsta viskas viduj. Net ikvept negaliu. Kai pagalvoju, jei kas, kaip tuose tarybiniuose vaikiskuose filmuose rodydavo, uz nugaros uzkistu - truktu sirdis. Rimtai, infarkta gauciau...
Dar stomatologu bijau.. Jau pries tai, laukiant, pilva ima skaudet tiek, kad susirieciu.. Is baimes.. Paranojiskai.. Ir kedej jau nuejus visa purtausi.. Man nuskausminamu, stomatologe sake, suleidzia kaip trim zmonem.. Ir vistiek neuzsaldo! Sake, nuo itampos..  Ir kaip cia su tuom prikovosi.. Nebent kada su hipnoze pas mus LT ims dantis tvarkyt...

93

Shiaip nezhinau kur tu cia lankeisi:DDDD kad taip bijai... nueik i priwacia, kur norm reikia sumoketi, patikek:) ne ne cyptelesi, antra karta ateisi su shypsena:) aishku dantis brangus malonumas... ir pas man del dantu panashiai buwo baime, kol neapsilankiaw priwaciose:)

94

as labiausiai bijau vabalu, stomotologu ir myleti,  stengiuosi susigyventi, kas jau belieka daryti, ziureti i prieki ir eiti kartu su baimem, jas po truputi nugalint...