Re: kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
pėdos kaklas, ausys labai net. nugara... mmm rankų pirštai bet tai viskas turi buti daroma švelniai ir lėtai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
pėdos kaklas, ausys labai net. nugara... mmm rankų pirštai bet tai viskas turi buti daroma švelniai ir lėtai
o spieneliai?
klausyk,gal tu kox speneliomanas...?
visom gi skirtingai ,jai man patinka ,kai buciuoja kakla ,tai kitai tai visai gali nepatikt,cia lb individualu,bet galiu tik patart viska daryk lb svelniai ir letai
kitoms pvz patinka ir nebutinai svelniai:) o kaip tik kai inscenizuoji prievartavima:)
mane jaudina kai buciuoja pecius...:)
mano maziukas suvirpa nuo plaukuciu kedenimo ...mm ) jai siurpuliukai pereina per visa kuna, kai tik palieciu jos plaukus )) net malonu paciam ) nors daug kartu teige, kad nepatinka, ai neliesk ir pan. kaip per seriala: moterys meluoja geriau )))
autorius tikriawsiai, norejo pasiklausti, paneliu bet:)))) neesme:D shiaip liawdis sako, kad skirtingai ir neklysta, wa wienai priesh pora sawaiciu dariaw nugaros masazha, ir nereikejo ne kaklo;) niekodaugiaw:)
Ka jus cia stumiat, KLITORI PALAIZYKIT;))))))))))))
o as tiesiog tirpstu kai man swelniai glosto ar buciuoja pilwuka...mmm nerealus jausmas:DD
Kaklas.... Kai buciuoja arba liezuviu taip lyyzt.... Jeeeeetau.... Tirpstu... Purtyt viduj pradeda...
Kaip liaudies ismintis sako: "Vyrui reikia isidemeti tas moters kuo vietas, kurias lieciant ji uzsimerkia:....
Kiekviena moteris yra atskiras individas ir skiriasi. Kas patinka vienai kitai gali sukelti nemalonuma ir atv....
Laikas duoda didesnius atsakymus...
Praktikuokites.
cia ta liaudies ismintis tikrai teisinga
o seip tai pilvukas ir kaklas asmeniskai man ... rrr...
o man jei lupomis perbegtu nugara nuo kaklo iki uzpakaliuko....
o man jei lupomis perbegtu nugara nuo kaklo iki uzpakaliuko....
tai taip iseina kad jautrus stuburas...
Agne, 33 пишет:o man jei lupomis perbegtu nugara nuo kaklo iki uzpakaliuko....
;D Gal reikia tik gęro masažo:V
Agne, 33 пишет:o man jei lupomis perbegtu nugara nuo kaklo iki uzpakaliuko....
Geriau, daugiau pasakotum, kas Tau malonu o ne bandytum issiaiuskinti, kas kam jautru...
penis tikriausiai
penis tikriausiai
O ar merginos turi peny?
penis tikriausiai
Suslikstinai;/ Tai kaip penis:? Nejau panas maisai su gejeis
hmmmm...manyciau merginas labiausiai jaudina vyruku iskilus uzpakaliukas...ypac jei jis issiputes nuo riebios pinigines uzpakalineje kiseneje...
Gabija, 21 пишет:Agne, 33 пишет:o man jei lupomis perbegtu nugara nuo kaklo iki uzpakaliuko....
Geriau, daugiau pasakotum, kas Tau malonu o ne bandytum issiaiuskinti, kas kam jautru...
as jau savo jautriausias vietas pasisakiau,nekartosiu cia dabar kaip kokia papuga..
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?