Re: Trys vasaros norai...
cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai???
aha
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Trys vasaros norai...
cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai???
aha
norai...
1. amzino gyvenio..... nors tai neimanoma
2. enrikes eglesijaus fotkes
3. tureti drauga negra
bet zinau jei labai noresi tai ir issipildys......
Gabija, 21 пишет:cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai???
aha
Noreciau prigult po medziu, noreciau uzmigt prigules, ir noreciau numirt miegodamas.
ale greitai nori kojas uzlenkt :?
Tomas, 21 пишет:Gabija, 21 пишет:cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai???
aha
Tomas, 21 пишет:Noreciau prigult po medziu, noreciau uzmigt prigules, ir noreciau numirt miegodamas.
Nu taip, sis gyvenimas per daug ziaurus man jame nera vietos.
Nijolė, 21 пишет:Tomas, 21 пишет:Gabija, 21 пишет:cia vadinasi sakome svo norus ateinanciai vasarai???
aha
Tomas, 21 пишет:Noreciau prigult po medziu, noreciau uzmigt prigules, ir noreciau numirt miegodamas.
Nu taip, sis gyvenimas per daug ziaurus man jame nera vietos.
nebuk toks pesimistiskas, zinok nepadeda, as ir pazliumbiu i savaite bent karta, bet zinau, kad tokiu noru man galvoti negalima :V reikia noreti to, kas tave paskatintu noreti gyventi vo
1. Noriu vasaros atostogas praleist Vilniuje
2. Susirast gera darba
3. Gerai pailset
karstos vasaros kad galeciau pasidegint ir issimaudyt vaikinuoko sau..ir uzsidirbt pinigeliu
Jus geriau norekit taikos pasaulyje. ;D
Jus geriau norekit taikos pasaulyje. ;D
Kodel manai, kad tokie norai geriau? juk daugelis gyvena del saves, sia diena ir t.t.
Jeigu kaikuriems gyvenantiems gerai kad ir pasaulyje netaika, tai kam jiem noret tos taikos?
Tomas, 21 пишет:Jus geriau norekit taikos pasaulyje. ;D
Kodel manai, kad tokie norai geriau? juk daugelis gyvena del saves, sia diena ir t.t.
Jeigu kaikuriems gyvenantiems gerai kad ir pasaulyje netaika, tai kam jiem noret tos taikos?
Nu zinai, jeigu jo sali taika, o kitur netaika, tai tik laiko klausimas, kada ir jo sali bus netaika. ;D
Sigitas, 24 пишет:Tomas, 21 пишет:Jus geriau norekit taikos pasaulyje. ;D
Nu zinai, jeigu jo sali taika, o kitur netaika, tai tik laiko klausimas, kada ir jo sali bus netaika. ;D
O jeeee... o kiek tokiu, kuriems ydomu, kada ju nekliudo?
Tomas, 21 пишет:Sigitas, 24 пишет:Tomas, 21 пишет:Jus geriau norekit taikos pasaulyje. ;D
O jeeee...
o kiek tokiu, kuriems ydomu, kada ju nekliudo?
Nu tiesa, nedaug Bet Visi gaus ko nusipelne.
Sigitas, 24 пишет:Tomas, 21 пишет:Sigitas, 24 пишет:Tomas, 21 пишет:Jus geriau norekit taikos pasaulyje. ;D
O jeeee...
o kiek tokiu, kuriems ydomu, kada ju nekliudo?
Nu tiesa, nedaug
Bet Visi gaus ko nusipelne.
Tebunie Tomai, kaip bus taip, nedarykim offtopicu tiek daug su tais krasutinumais bei isvedziojimais...
oki doki.
Nu tai sakykit savo vasaros norus. Bet tokius rimtus, o ne tokius noriu vaikinoledu ir t.t. ;D
o tavo Tomai, norai ar rimti?? mm???
>> na o mintis del ledu tai zn.. sitas noras bent issipildys
)
>> o su tavo ta taika.. zn.. >> noriu taikos pasaulyje, mano nr. 2
Tai ka as ir turiu omeni. Bet man atrodo tau tinka nr 5. ;D Mano norai labai rimti.
na, tada tau linkiu kad tau issipildytu tik 2 pirmieji norai
o mano nr bus visa laika tik 2
na, tada tau linkiu kad tau issipildytu tik 2 pirmieji norai
![]()
o mano nr bus visa laika tik 2
Labai geri tavo palinkejimai. Aciu. :*
Nu 2 kazakaip nekaip. ;D
1. Noriu, kad sektųsi darbe;
2. Noriu vasarą paatostogauti taip, kaip jau 2-3 metus svajoju;
3. Noriu televyko ir makro objektyvo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Trys vasaros norai...