Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 42
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Тема: kaip realiam gyvenime ieskot merginu?
tai va labas visiems. gal kas ka patars kaip realiam gyvenime ieskot merginu? nes susipazinimas per interneta nu kaip cia pasakius nu galima gal susirast mergina bet ne visos merginos naudojasi internetu be to kiek pastebejau dauguma merginu geria kai kurios ir ruko ir keikiasi dauguma kai kurios ir vaikiskos nesupranta kada pajoukaut ir panasiai jeigu kalbi rimtai skaldo bajerius net kurie visiskai nejoukingi.
- Saulė, 16
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Re: kaip realiam gyvenime ieskot merginu?
hm,na,manau kad su laiku issispres si problema,o siuo metu,tai mergina galima uzkalbinti tiesiog gatveje.....parduotuveje...kavineje,na,net nezinau:),kai tik pasitaiko proga(kai mergina patinka tai ir reikia naudotis proga),tiesa?:)
na,cia mano asmeniska nuomone:),juk kiek zmoniu tiek nuomoniu:))
o jeigu mergina nenoriai bendrauja,vadinasi arba tu esi lb nemandagus ir bendrauju atgrasiai,arba mergina neverta tavo demesio;)
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
usirasyk plakata reike merginos ir vaiksiok po viesas vietas
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Saulė, 16 пишет:hm,na,manau kad su laiku issispres si problema,o siuo metu,tai mergina galima uzkalbinti tiesiog gatveje.....parduotuveje...kavineje,na,net nezinau:),kai tik pasitaiko proga(kai mergina patinka tai ir reikia naudotis proga),tiesa?:)
na,cia mano asmeniska nuomone:),juk kiek zmoniu tiek nuomoniu:))
o jeigu mergina nenoriai bendrauja,vadinasi arba tu esi lb nemandagus ir bendrauju atgrasiai,arba mergina neverta tavo demesio;)
nu mandagumo tai kiek draugu turiu visi sako kad per daug mandagus nemanau kad nebuciau nemandagus nu o progu tai gal ir buvo man tokiu bet tai kad nezinau kaip uzkalbint ta mergina ir ka jai sakyt.
Irmantas, 21 пишет:usirasyk plakata reike merginos ir vaiksiok po viesas vietas
as rmtai klausiu.
nu tai nesakau kad nebuna fainu zmoniu bet tai retai kadarast toki galima butu nes oavyzdziui kiek pastebejau tai pas mane mokykloj ar mano draugu drauges geria kaip begemotai ir dar ruko dauguma o man slykstu tas rukymas ar ten gerimas tou labiau kai pats nei geriu nei rukau ir tokios drauges tikrai nenoreciau turet arba kai jau einam su draugais kur nors nu tai pasedziu del kompanijos kai geria plotouse bet tai visos tos panos skaitosi merginos jau tu vaikinu nu bet laizosi su visais is eiles ir lenda nu tai man jau kazkaip ne taip atrodo tai tokios aisku irgi nenoreciau o tokiu siais laikais yra dauguma. nu biski gal daugokai prirasinejau bet kas netingi tai paskaite.
- Dovydas, 16
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Arturas, 16 пишет: pats nei geriu nei rukau ir tokios drauges tikrai nenoreciau turet
kam tau ta pana jei tau nestovi? (cia is anekdoto apie logika izeist nenoriu)
Nu kad tokios panos gan retas atvejis siaip laikais tai cia faktas. Ypac tavo amziaus. Dauguma pradeda protetis tik apie 18-19 metu tai jo... Nu kerti ka as kramtau ane?
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Dovydas, 18 пишет:Arturas, 16 пишет: pats nei geriu nei rukau ir tokios drauges tikrai nenoreciau turet
kam tau ta pana jei tau nestovi? (cia is anekdoto apie logika izeist nenoriu)
Nu kad tokios panos gan retas atvejis siaip laikais tai cia faktas. Ypac tavo amziaus. Dauguma pradeda protetis tik apie 18-19 metu tai jo... Nu kerti ka as kramtau ane?
tiek ir pats zinau kad nou 18-19 metu panos protingeja aisku klausimas retorinis ir citata is anegdoto bet vistiek pasakysiu man bent geros drauges reiket uar draugo kad pakalbet galima butu nes kolkas tai geru draugu neturiu ne vieno o draugiu is viso neturiu.
- Viktoras, 27
- Forumo Vanagas
- Неактивен
na jai net draugu neturi,tai hammmmm
kazkas jau netaip su tavimi
o del panu,nereikia sukti galvos,ateis laikas ir viska suprasi.. as pvz nuo 5 metu sukineju auto,tai kai buvo 16 vasara dirbdavau pas teva,padedavau traktoriu tvarkyti,visas juodas tepalinas nuvaziavau nusimaudyti per pietus prie ezero,visi zvenge,tiksliau visos,vakare nusiprauses,su draugais tipo del kompanijos,ir eina tos panos,na kaip ir uzmegstas pokalbis,belieka telefono paklausti,ir ar rytoj bus prie ezero...
gyvenimas-nenuspejamas,tereikia atsimergti!!!!!!
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
draugu tai turiu gi nesakiau kad neturiu bet tai normaliai su tokiais draugais nepakalbesi.
- Viktoras, 27
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tai tu turi draugu,ar neturi... as asmeniskai su drauagais galiu apie viska kalbeti,tik su pazystamais ne...
apsispresk.
su draugu nusukau aukletojos masinos ratus,su draugu ispaisem mokyklos sienas,su draugu padegem medi,su pazystamu parukiau,buvau pagautas direktoriaus, gavau namu aresta,nuo mociutes i skudurus,kam kazka daryti su pazystamu ir kenteti,jai gali daryti su draugu ir islipti sausas....
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
niekas nepatars kaip. kiekvienas turi savo budu, o su laiku pats juos atrasi bandymu ir nesekmiu keliu.
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Viktoras, 25 пишет:tai tu turi draugu,ar neturi... as asmeniskai su drauagais galiu apie viska kalbeti,tik su pazystamais ne...
apsispresk.
su draugu nusukau aukletojos masinos ratus,su draugu ispaisem mokyklos sienas,su draugu padegem medi,su pazystamu parukiau,buvau pagautas direktoriaus, gavau namu aresta,nuo mociutes i skudurus,kam kazka daryti su pazystamu ir kenteti,jai gali daryti su draugu ir islipti sausas....
nu gerai turiu pazystamu.
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Неактивен
Man rodos, tau, Artūrai, paieškas reiktų pradėt nuo bibliotekų skenavimo
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Martyna, 20 пишет:Man rodos, tau, Artūrai, paieškas reiktų pradėt nuo bibliotekų skenavimo
oi ne knygu tai nemegstu jau ko jau ko bet knygu neskaitau.
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Неактивен
Arturas, 16 пишет:Martyna, 20 пишет:Man rodos, tau, Artūrai, paieškas reiktų pradėt nuo bibliotekų skenavimo
oi ne knygu tai nemegstu jau ko jau ko bet knygu neskaitau.
Man kažkodėl susidarė įspūdis, kad gal visgi skaitai. Bet jei jau ne, tai kaip sau nori. Esmė ta, kad tos nerūkančios, negeriančios ir mąstančios būtybės (kokių tu ieškai) mėgsta sėdėt tarp knygų ir panašaus pobūdžio daiktų
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
kiek girdejas is pazystamu bibliotekose grazios nerasi.
- Audrius, 30
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
neieskot .. **** jos reikalingos
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Неактивен
Kas ieško, tas randa ;] Šiaip jau, kodėl tu mokykloj neieškai? Per pertraukas grybauk koridoriais, gal kokią užtiksi po lapais besislepiančią. Aišku, musmirių daugiau rasis, bet nieko, kas geriausia lengvai negausi, kantrybės turėk.
- Arturas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Audrius, 26 пишет:neieskot .. **** jos reikalingos
kiekvienas savo noumone turi.
Martyna, 20 пишет:Kas ieško, tas randa ;] Šiaip jau, kodėl tu mokykloj neieškai? Per pertraukas grybauk koridoriais, gal kokią užtiksi po lapais besislepiančią. Aišku, musmirių daugiau rasis, bet nieko, kas geriausia lengvai negausi, kantrybės turėk.
oi ne is mokyklos nieko gero nebus... pazystami yra draugave tiek mano mokykloj tiek kitose nieko neisejo del to kad pradejo apkalbinet kad draugauja visokie gandai tyciojimasis ir panasios nesamones.
- Shady, 14
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Zmogau atsibusk.. tu ieskai kazko nuostabaus,to nerasi niekad kad nei apkalbetu nei ka kiek supratau pagal tave ta pana turi but uz 100km,gerokai apsiskaicius ir dar krasavica nu tai tokiu nebuvo ir nebus.. visos panos kurios bus normalios ateity dabar prasilaksto su bernais duodas ir panasei atsipalaiduok ir dziaukis gyvenimu susirask kokia linksma drauge mergina ar kaip tu tokia vadini ir lauzk uz kampo ar kur plotuose.. kai jai bus linksma su tavim tai ir bendraut iseis ir visa kita
Сообщений с 1 по 20 из 42
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.