21

Re: Apie stiliu

Nijolė, 21 пишет:

na, Gabija, cia siaip apie stiliu.. bet tiek jau to.. nepyk, bet savo pasakymais tu man primeni viena tema, kuri buvo anksciau gvildenta :V ir nepyk.. ten su tais savo pasisakymais "pirkau zaroj" tai kazkaip man turgaus lygio... tipo cia made in china, tai as jau neperku ir t.t. tipo sudetis ne ta ir t.t. zdz... ne zara, o turgus :-) oi .. ne ne. kaimas jau ...
?>>> ir apskritai.. skudurai visada bus tik medziaga...

paprasciausiai nesupratai,kas buvo noreta pasakyti.. o gaila...

22

taip taip.. apie kokybe.. kad made in china kazkas blogo :V nu nzn.. man dzin...
>> bet va net susiradau laikrasti super L.T. kur perskaiciau nerealiausius zodzius ever: "Mums lietuviams, kilusiems iš bulvių valstybės, kibirai iš paskos velkasi. Nesvarbu, ar su vakarine suknele, ar su džinsais viduryje Gedimino prospekto stovi - kibiras prie veido tinka." < by. K.Rimdžius
eina sau :::b02 reik foto keist big_smile nes beliks kibira nusipiest big_smile)

23

Edmundas, 23 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Tai gal ta stiliu riboja pinigu trukumas :V pastebejau kad stilius atsigauna kartu su pinigu kiekiu kuris randasi piniginei :=D

Tu klysti. pinigu nereikia tam kad isigytum geru rubu ir juos sudeliotum taip kad jie deretu wink

Tai kad Zara Man dzinsai MILANE NE MAZIAU NEI 60EURU :?
Rica Lewis 45 50
Armani :
dzinsai 300 159 eu.
dirzas 60eu
batai 400eu
svarkas 600eu
akseksuarai:
Rolex 4474 eu
o jei dar ant kaklo koki gelazi
prasideda kainuos nuo 150 euru :?
-----------------------------------------------
zinoma kad as gali ir pigiu dalikeliu isigyti :::818 tik prie viso tuo kaip Nijolė sake viedra pasimsiu kartu ...

24

Nieko nenorint įžeisti, klausimas - nei šioks, nei toks...
Kas yra "daug" pirmiausia?
Apie kokius vyrus kalbama: man atrodo, kokį zulusų genties vyrą nelabai sulyginsi su, tarkime, japonų verslininku  :::041
"Stilius" irgi nevienareikšmis žodis, vargu ar vien skudurai apima jį bendrąja prasme...
Bet, kaip matau, diskusija pasisuko link Lietuvos vyrų rengimosi ypatybių.. Turbūt retas kuris paklaustas pripažintų, kad neturi jokio stiliaus (nebent jis nežino, kad turėti savo stilių yra lygis). Bet vėl tas daug mane nervina. Ne tik kiekybine prasme, bet išvis čia priklauso, kur žmogus (tas vertintojas) dažniausiai lankosi, leidžia laiką ir pan. Nesigilinant į miglotas subtilybes, mano nuomone, nedaug turi tą stilių. Nu ir kas? Maža kas man gali atrodyt...

25

NA kaip cia viena mergina gerai pasake kad cia visi mato stiliu tik RUBAI o kur dar sukosenos ir palamai saves prisiziurejimas..  Juk vyrai ir be rubu grazus buna big_smile ar taip nemanote?

26

Neturiu tokio ipatingo tiesiog perkuos tai kas man atrodo grazu gal kazkiek ir pasiziuriu kas siais metais yra madinga kad wisiskai i piewas nenueiciau big_smile

27

Maciaw, cia rado zhmones  ka palyginti:DDD forsa su milijonierium:D num joaaaa:) cia tikriawsiai topinis:))) shiaip ka ash zhinau... jeigu gyweni kokiam pramoniniame rajone arba priemiestyje ir nenori ishlysti i bet kurio miesto centra, tj tjp tik ir matysi treningus:DDD... ash pwz nuo mazhu dienu neneshiojau treningu...( ishaishkino mama, kad tai yra negerai) na nebent i fizinio pamokas, bet ir tai nuo shesiolikos, net nejau i jas:) plius keitesi darugai pakeiciaw stiliu,na ir kas antram kazhkas kliudawo, tj rekia per per gatwe kelnes pasitrauk, tj dar kanors... tj Drakoniukai neitikdawo:DDD aishku juokinga... bet paskui kzhkjp apsiprato. o db po 6 metu epoxos repishkose kelnese, nuwariaw norm siawru dzhinsu aptemtu marshkinuku... nium ir kjp ir norm.. manau, kad kiekwienai progai ar atitinkamai einat kazhkur, reikia atitinkamai ir apsirengti;)
Apie forsus:) dauguma klaidingai sako, kad wisur forsai ir panashiai, deja... jie ne forsai, o apsisnargleje urlaganai, bandantys prasimushti i tokius.
FORSAS - tai wakinas, pasitrenirawes, bent jau uzhsiiminejantis body buildingu, neshiojantis, wiena konkrecia firma, niekada be priezasties neuzhkliudysiantis, kito:)
Urlaganas - Devi gariunu, arba kokios kitos turgawietes treningus, pora kartu buwo pakeles "shtanga":) kabinejasi prie bet ko, kas geriaw apsirenges, arba ta, i kuri jo pana pasizhiurejo ir pasake, o shitas waikinas turi stiliu arba yra ishwaizdus. Penktadieniais geria ir shnioja vitamina:)

28

Man atrodo kai kurie zmones kartais persistengia su stilium. T.y. labai daznai rengiasi ne pagal proga. Kasdieniniam nesiojimu tikrai nereikia kokiu firminiu drabuziu ar ko nors labai fancy. Buna ateina kai kurie i paskaita 9ta ryto issipuose, prisikvepine ir su tona zeles plaukuose. Neisivaizduoju kam to reikia. Manau daugumoi situaciju dzinsai ir marskineliai ar hoody yra tinkami, nebent yra kokia ypatinga proga. Merginoms tiesa sakant irgi tas taikoma.

29

Dora, as visai sutinku.. ;D Pas mus mokykloje tai ir 8 ateina ryte issipuosusios mergytes.. big_smile ;D

30

o ati ka jus tada siulote Dora su Egle,neiti i pirmas paskaitas ar pamokas ,ir ateiti kokia 12 val. issipuosusioms..,tada geriau atrodys ;D ?

31

Martyna, 20 пишет:

Nieko nenorint įžeisti, klausimas - nei šioks, nei toks...
Kas yra "daug" pirmiausia?
Apie kokius vyrus kalbama: man atrodo, kokį zulusų genties vyrą nelabai sulyginsi su, tarkime, japonų verslininku  :::041 "Stilius" irgi nevienareikšmis žodis, vargu ar vien skudurai apima jį bendrąja prasme...
...

Ne neisizeidziau smile visada zinojau kad stilius tai gyvenimo budas :::111
o ant skarmalu uzsikabainau...nu as neversilininkas big_smile

---
---
Apie ta zele ir as pastebejau :? kai kurie net plaukus nepatrina gerai zinot metos zles gabalai :=D arba kad ir geru dalikeliu prisiperka bet nemoka derinti :::a55 nu zodziu baisu ...beskoniai
Gerai kad mano budas mazai su stilium susijes :? visalaik juoda apranga  big_smile

32

Manau kad visas stilius ir graziausias yra klasika.. ir del to niekas nepapriestaraus smile

33

o man atrodo kad mes lietuvos vyrai tikrai atsigauname... nezinau kaip jus, bet tikrai eidamas gatve pamatai zmogu turinti savo stiliu, ir skoni... tikrai padetis geresne nei preis kokiu dvejus metus smile

34

Bergzdzia tema apie bergzdzius dalykus. Visu pirma niekas net nezino kas yra tas stilius ir kam reikalingi rubai kai juos derini... stilius yra tavo gyvenimo budo ir taves pacio isreiskimas isoriskai,tarkim kad ir forsai kaip vienas zmogus apibudino. Tai zmones sportuojantys ir prisiziurintys save ir tai puikei atskirsi is ju aprangos. O Lietuva siuo metu yra kaimas nes tik kas 20am daeina sitai ir rengias ne todel kad patinka o Tik todel kad tai tipo stilinga nes visi aplink nesioja.. bandos instinktas daugiau nieko ir kol taip bus temu apie stiliu galit nekurt. 

Manau neverta test sitos temos.

35

Edmundas, 23 пишет:

Ar daug vaikinu-vyru turi stiliu?

Aš turiu. Savo stilių. Kažkoks puspankis/gotas. big_smile

36

Saunu kad zmones turi savo nuomone ir isreiskia save per rubus