Re: kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
kaklas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kaklas
Sigitas, 24 пишет:Gabija, 21 пишет:Agne, 33 пишет:o man jei lupomis perbegtu nugara nuo kaklo iki uzpakaliuko....
tai taip iseina kad jautrus stuburas...
Geriau, daugiau pasakotum, kas Tau malonu o ne bandytum issiaiuskinti, kas kam jautru...
as jau savo jautriausias vietas pasisakiau,nekartosiu cia dabar kaip kokia papuga..
Neesme papugele...
kaklas;)
krutine kai lieciairbuciuoja joms patinka
visur jautru jai partneris tinkamas ir yra neasuvaldoma aistra
Man tai patink kai man smaugia kakla ;}
aha kakliukas nugaryte peciai ir pilvuko apacia... super... mmm...
plem nuo horoskopo priklauso, pvz vezio zenklo merginai krutine, o saulio zenklu slaunys, liutukei nugarike pamasazuot, dvyniukei delnai , jaucio zenklu mergas reik erzint, jom patink nervintis
mergele zenklo- pilvukas, žuvims-pedas pakutent:)
klausimas tai dviprasmiskas, nes neparasyta ar jos pacios kuno vietos ja jaudina ar vaikino kuno vietos jas jaudina :
klausimas tai dviprasmiskas, nes neparasyta ar jos pacios kuno vietos ja jaudina ar vaikino kuno vietos jas jaudina
Tavo atsakymas daugiau nei dviprasmiskas... ;D
plem nuo horoskopo priklauso, pvz vezio zenklo merginai krutine, o saulio zenklu slaunys, liutukei nugarike pamasazuot, dvyniukei delnai
, jaucio zenklu mergas reik erzint, jom patink nervintis
Manai kad tik nuo horoskopo? Hmmm... idomiai skamba is salies... bet gal Tu ir teisus... ;D
as zinau!!! putia!!!!
as zinau!!! putia!!!!
kaip bebutu graudziai juokingai banalu... bet tu teisus!
jaudina kai liecia krutine....buciuoja pilwuka...
klausimas tai dviprasmiskas, nes neparasyta ar jos pacios kuno vietos ja jaudina ar vaikino kuno vietos jas jaudina
:
Tau negerai, as apie bachurus negalvoju, ne koks pyderas esu, aiskiai apibudinau mergas, ieskok literaturos ir skaitykis, esu nusiteikes pries pyderastus
pnigines, ka dar nesupratai?:)
ne tai cia merginas labiausiai jaudina vaikono pinigine, o ne taip kaip tu pasakiai
net ir nejuokinga cia apie ta pinigine
Jaudina labai ivairios vietos, bet kuno zemelapi turime zinoti...Kiekvienoje vietoje mes turime sustoti apie 30 sekundziu...kad nenusibostu ir uzplustu nauju pojuciu gusis...
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?