Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 61 по 80 из 100
- Diana, 24
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: jaunimas uz vairo :)
o man tai buvo taip, kol neisilaikiau teisiu tai masinos negavau net pabandyt vairuot
bet kai issilaikiau, tai tetis iskart dave ir savo masina, o dabar jau balandzio pirma bus du metai, patirties turiu jau, jau nuo kaledu ir savo masina vairuoju, kol kas sekasi gerai siaip labai patinka vairuoti man. o del jaunimo, tai manau kad visu pirma reikia ismokti, o po to jau i kelius verztis, nes sukelia pajoniu ir kitiems ir sau...
- Deividas, 15
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
- Karolis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
siaip nieko negaliu pasakyt apie jaunimo prasta vairavima, tiesiog gal kartais truksta patirties vienoje ar kitoje situacijoj, paciam teko padaryt gan nemenka avarija vien tik del to kad truko vairavimo igudziu slapiu keliu
- Deividas, 15
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
nu joa yra powojingiause ziema ir slapem kely
- Ramunas, 16
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Laima, 19
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Evelina, 17 пишет:o ka nepilnameciai gali turet teises:? nuo kada
nu pas mus vokietijoje tai nuo 17 galima bet lirtuvoj tai negirdejau :?
nuo jau galima vairuot, tik ant stiklu uzsiklijuot M raide reikia
- Viktoras, 27
- Forumo Vanagas
- Неактивен
kiek man teko girdeti,kad vokietijoje kaip ir lietuvoje tik nuo 18 metu automobilio teises
- Ruta, 20
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tai pasiseke..man tai masinos kai teisiu neturejau nieks neduodavo
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
patariu nepilnameciams be tevo nesest uzvairo,kad butu kas prikontroliuoja.nes ne vienas kojas jau uzverte legdamas be saiko nepilnametis.mano vaikystej irgi daug buvo ivikiu ,bet laimej viskas gerai.vienas is ivikiu buvo rudeni ,kai uznese ant kelio lanko vaziuojant 130 km/h daug kart apsisukau , persokau griovi ir sustujau ant pievos,o poros metru tereikejo kad buciau i medzius pataikes(auto liko sveikas).priezastis slenije susidares plikledis nors kelias atrode svarus ,o pozimiai tai nedidelis rukas toj vietoj, bet tik patyres vairuotojas tai gali suvokt:)
- Deividas, 15
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Laima, 16 пишет:Evelina, 17 пишет:o ka nepilnameciai gali turet teises:? nuo kada
nu pas mus vokietijoje tai nuo 17 galima bet lirtuvoj tai negirdejau :?
nuo jau galima vairuot, tik ant stiklu uzsiklijuot M raide reikia
kad dabar ta M raide nelabai ka gali gelbet cia jau ne tie laikai kad turi sesiolika sale suauges M raide ir lakstai :PP
- Deividas, 15
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Gintautas, 25 пишет:patariu nepilnameciams be tevo nesest uzvairo,kad butu kas prikontroliuoja.nes ne vienas kojas jau uzverte legdamas be saiko nepilnametis.mano vaikystej irgi daug buvo ivikiu ,bet laimej viskas gerai.vienas is ivikiu buvo rudeni ,kai uznese ant kelio lanko vaziuojant 130 km/h daug kart apsisukau , persokau griovi ir sustujau ant pievos,o poros metru tereikejo kad buciau i medzius pataikes(auto liko sveikas).priezastis slenije susidares plikledis nors kelias atrode svarus ,o pozimiai tai nedidelis rukas toj vietoj, bet tik patyres vairuotojas tai gali suvokt:)
nu zn as kad ir teisiu neturiu wazineju su saiku nes mieste ka zn nepalkstysi mentai is kart kirs
- Mindaugas, 16
- Forumo Vanagas
- Неактивен
idomu ar visos istorijos vairavimo buvo tikros cia papasakotos:) kartais jug megstama perkurti...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Mindaugas, 17 пишет:idomu ar visos istorijos vairavimo buvo tikros cia papasakotos:) kartais jug megstama perkurti...
Baik Mindaugai, juk perkurimas nevyksta is niekur... daugelis perkurtu istoriju ir yra is gyvenimo... juk ir anekdotai is niekur neatsiranda.....
- Karolis, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
paklausius jusu man juokas ima as nuo 13 metu wazineju su belenkokia masina ziena su wasarinem padangom wazinejau ir be awariju
- Tadas, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
visi kurie ce atsakinejo galiu paakyt,kaimo vaikai wisi vazinejasi su masinom,nes kaime kai gyveni zud but turi moket wairuot su masina,nes reik i parduotuve wazinetis ir sjp kur nors tai reik moket...as pats nuo 6metu pradejau wairuot:)
pirmas transportas taj Traktorius t40:D dar ir dbr wazinejuos,o su masina taj tik nuo 9metu po kaima dbr duoduos:D tik blogai kai vaziuoji kur nors toliau bijai kad mentai neslystu is kokio kampo,taj ir waziuoji kaip ant adatu atsisedes:(
- Laurynas, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
ash tj dar kudikis budamas wazhynejausi, ant galines sedynes:)
Сообщений с 61 по 80 из 100
Страницы Назад 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.