Re: kiek kainuoja egzas?
jauciu tektu pamoket... ir dar jei uzsirausi ant tokio destytojo, kuris neima... tai visai... ir iswis kaip jiem ikist ta wokeli ar ka? padet ant stalo ir salyt "9noriu"
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → kiek kainuoja egzas?
jauciu tektu pamoket... ir dar jei uzsirausi ant tokio destytojo, kuris neima... tai visai... ir iswis kaip jiem ikist ta wokeli ar ka? padet ant stalo ir salyt "9noriu"
paziures i woka ir sakis "tu mane tik taip iwertini?"
as gyvenime kysio nesu davus, tai net nzn kaip reiketu ten viska atlikti oficialiai ir draugiskai;D
man irgi neteko, todel db kazkaip net neisiwaizduoju kaip ten wiska graziai susukt reiktu
paprastai man egzas kainuoja toki gera gabala streso...gal dar bemiege nakti pries tai, o paskui toki atsiputima...
KAS PARDAVINEJA DIPLOMUS???
studijuoju VU, kalbotyra. nezinau kaip ten kituose universitetuose, bet pas mus apie kysius kazkaip niekas nedrista net uzsiminti. Pernai pries viena egzamina visa grupe susimetem ir destytojai nupirkome geliu puokste, tai ji jos neprieme. Pasake kad iteiktume po egzamino, na sako, taip objektyviau atseit:) apskritai kiek studijuoju neteko girdet apie tokius dalykus, bent jau VU. bet viena pazistama, kuri Riomerio u-te teise studijuoja pasakojo, kad pries egza jie sudeda i vokeli kiekvienas po kazkokia suma ir destytojui palieka ant stalo. Jis pamato ir iskart pasiraso i knygeles. vat:)
na mes tai pies egza wisada puokstike nunesam
egzas kainuoja, daug nemiegotu naktu... ;D
Artūras, 18 пишет:kiek zinau 4000 lt uz valstybini matiekos egza 12 klases kolkas dar neteko pirkti
jai tokia suma duotu uz egza as tris menesius nuo knygu nenueiciau ;D ir issilaikyciau ta egza
kitiem galbut tai tiesiog neimanoma.. nes visai ne bum bum t.y. neturi gabumu. o jei tevukai pinigu turi................. ka dar komentuot ?
Zemkeje vienas kreditas 100
tai kas kad nusipirksit, istosit i geriausia universiteta ir jus po pirmo pusmecio ismes????
siaip man teko pirkti egzaminus, kai 12 klaseje buvau. tik viena, o girdejau jei visus perki, tai buvo galima gauti uz 2000 lt visa paketeli.
nu as nesuprantu kas is to kad tu 12 kl nusipirksi ??juk jei istosi i univera tai nieko nzn..ir busi ismestas iskart ir pvz nebent tu univere ir pirktum tuos diplomus tai tiktrai nenoreciau veliau papult pas tave jei busi pvz koks gydytojas ..
nu as nesuprantu kas is to kad tu 12 kl nusipirksi ??juk jei istosi i univera tai nieko nzn..ir busi ismestas iskart ir pvz nebent tu univere ir pirktum tuos diplomus tai tiktrai nenoreciau veliau papult pas tave jei busi pvz koks gydytojas ..
kad ir nusipirsi 12kl egzus univere vistiek viska is naujo mokysies
vaikai, pirkti apsimoka
nusiperki 12 kl egzus kad istotum i norima specialybe, dar jei pasiseks gausi stipke ir uz moksla pirma pusmeti nereiks atseiketi
o univere jau sava politika ten ka nusirasysi, ka ismoksi, ka iszysi
viskas labai paprasta
O man tai dzin buvo :V svarbu buvo kad nebutu 3 :=D o jau paskui gerai ;D nesvarbu kas buvai svarbu kas esi ir ka sugebi dabar jei pirksi kazka bet nesugebesi nieko tai tas egzas nebus vertas nieko
O man tai dzin buvo :V svarbu buvo kad nebutu 3 :=D o jau paskui gerai ;D nesvarbu kas buvai svarbu kas esi ir ka sugebi dabar jei pirksi kazka bet nesugebesi nieko tai tas egzas nebus vertas nieko
pritariu tomui, ka tu vos ne vos praslydes univere galesi normaliai dirbti...
Tomas, 25 пишет:O man tai dzin buvo :V svarbu buvo kad nebutu 3 :=D o jau paskui gerai ;D nesvarbu kas buvai svarbu kas esi ir ka sugebi dabar jei pirksi kazka bet nesugebesi nieko tai tas egzas nebus vertas nieko
pritariu tomui, ka tu vos ne vos praslydes univere galesi normaliai dirbti...
A
Siaip diplomas vistik yra raktas i darbo rinka... o prota galima lavinti ir savarankiskai... net nezinau ar zmones be diplomu turetu buti diskriminuojami vien del to, kad jie nestojo... kad ir kaip neetishkai tai nuskambetu, bet as nieko pries tuos kurie perka diplomus ar egzaminus... Jei zmogus sugeba uzsitvritinti darbe, manau jis vertas kazko... pakanka paprasciausios apklausos, po kurios labai nesunku ivertinti zmogaus intelektualini lygi, issilavinima, bei patirti...
Nemanau, kad cia teiraujies, del tokiu dalyku;) Kiekwienas turi sawo suma ir kiekwiena galima nupirkti;) dar neatsirado nepaperkamu mokytoju.. zhinau, net pakankamai garsiu mokytoju;) kurie iperkami, jei tik nebuwai rakshtis subineje;) shiemet su dwyliktos klases egzais, bus truputi sunkiaw, po praeitu metu, liurbiu, kurie nesugebejo laikyti liezhuwiu uhz dantu:)
ar cia uzhpraeitu..... mmmmm pats nelabai beprismenu:DDDDDD
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → kiek kainuoja egzas?