21

Re: kai taves niekas nemato...

Ruta, 20 пишет:

tai gerai kas kam rupi galiu ir apie merginas sneket bet nemanau kad ka galeciau daug pasakyt:) merginu irgi visokiu yra, ka padarysi...Sigitai nori pasakyti isvaizda tau nesvarbu?

na tu paskaityk ka rasai, ir pamatysi kokia esi is tiesu smile kai apie vaikinus tai - visi jie tokie, o kai apie merginas, tai - visokiu yra. na argi tavo nuomone objektyvi ?.. visiskai ne!

22

Labas Ruta:)

23

Pirmiausia buk asmenybe ir savaime atsiras zmoniu, kurie susidomės tavimi. Reikia tik nebijoti pasakyti savo nuomonę, ieškok savęs ir jie tavęs ieškos. wink

24

kartais ir per didelis demesis buna kenksmingas...is tikruju tai keista,kartais reikia labai stengtis, kad tave pastebetu, o kartais tau reikia sleptis, kad nepastebetu...pvz man tai pilnai uztenka kiek mane pastebi, be to, reikalauti demesio kazkaip yra nekas...nes kitiems atrodys,kad tu ten kazka oho primeti

25

Tomas, 24 пишет:

Labas Ruta:)

Labas Hicaaaaaaai !!!:::b25 ziurek tavi pamaciau ir nesakyk kad neesi demesio centre :::b02

26

Vai pamate :::036 .....nebegaliu :::b02

27

Tomas, 24 пишет:

eik jau pamaciau big_smile kur jau tuos grazius dantis nepamatysi :::036
tau kartais demesio netruksta big_smile
<< mane sendi viena panele autobuse bande kabinti big_smile ... pirma klause kiek valandu , o paskui ...

28

Ruta o kokia dabar situacia davo gyvenime :::b25 matau tavo anketoje jau yra du draugai smile:) tai kaip reikalai :::b25
-
-

Fiodoras, 25 пишет:
Tomas, 24 пишет:

eik jau pamaciau big_smile kur jau tuos grazius dantis nepamatysi :::036
tau kartais demesio netruksta big_smile
<< mane sendi viena panele autobuse bande kabinti big_smile ... pirma klause kiek valandu , o paskui ...

o paskui iskilo problema kur randasi uzpakaline desines puses kisene,ten  kur randasi pinigine ;D
zinau tokios ;(

29

Indrė, 15 пишет:

kaikurie turi kruvas gerbeju, jiems neproblema susirasti partneri, o kiti sedi vieni, tiesiog yra nematomi...
kodel?

Būk paprastesnė ir žmonės patys norės su tavim bendraut. wink
Pvz. mano gyvenimo moto (gal kam ir atrodys juokinga, bet..) yra katino Leopoldo (jei, kas atsimena) pasakyti žodžiai : "Gyvenkime draugiškai" smile

30

Justina, 17 пишет:

Pirmiausia buk asmenybe ir savaime atsiras zmoniu, kurie susidomės tavimi. Reikia tik nebijoti pasakyti savo nuomonę, ieškok savęs ir jie tavęs ieškos. wink

Tikrai jei savyje nieko neturesi tai niekas tavyje ir neieskos kazko.Buk idomus paciam sau pradziai big_smile kad suprastum apie save daugiau :::818 neretai zmones kazkuo nori buti, bet nepasiziuri i save pirma ;)Kartais jie tokie idomus, bet nenori atsiskleisti ,lyg bijotu kazko .Kam slepti save po lapais :?

31

Isvaizda? Aisku rupi ka norit ta sakykit bet, tai tikrai yra SVARBU. Taciau dar svarbiau yra charakteris. smile

32

Linas, 18 пишет:

Ruta, ne vien tik vaikinai, ta pati daro ir merginos, teisingas lietuviu posakis "pagal isvaizda sutinka, pagal prota palydi" ar kazkas pan:D

Posakis geras, bet jis nera lietuviskas:)

33

Indrė, 15 пишет:

kaikurie turi kruvas gerbeju, jiems neproblema susirasti partneri, o kiti sedi vieni, tiesiog yra nematomi...
kodel?

as tai siulyciau nesilygiuot i kazka (kas ten turi tas kruvas gerbeju)...ir svarbiausia uzduot klausima "ar tikrai tau to reikia?"gal uztenka keliu tikru draugu, kad jaustumeis laimingas...
o del to "kodel?", tai cia jau zmogaus fizines ir charakterio charakteristikos...