12,841

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 20 пишет:

Auri gana pezet... ot grazuolis tu man.. buvai vln ir net nesugebejai parasyti sms kad tu ten bastaisi :? kada buvai ? gi man iki vln visai netoli atguzeti :? butumem kokio alucio kaip seni geri Latrai paraagave pvz bravarijoje :? grazu ane.. :V

kita kart kai waziuosi kazko lankyt gali ir man pasiulyt as mielai susipazinciau su kolegom tongue zinau cia naglai i aki lendu bet lysiu big_smile :::405

12,842

Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:

Auri gana pezet... ot grazuolis tu man.. buvai vln ir net nesugebejai parasyti sms kad tu ten bastaisi :? kada buvai ? gi man iki vln visai netoli atguzeti :? butumem kokio alucio kaip seni geri Latrai paraagave pvz bravarijoje :? grazu ane.. :V

kita kart kai waziuosi kazko lankyt gali ir man pasiulyt as mielai susipazinciau su kolegom tongue zinau cia naglai i aki lendu bet lysiu big_smile :::405

Taip toliau big_smile

12,843

Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:

dar ne su vienu nesusitaikai is klubo :?

12,844

ar nereiketu naujos temos sukurti, o sia jau uzdaryti, kaip truputi per ilga? smile

12,845

Vija, 26 пишет:

ar nereiketu naujos temos sukurti, o sia jau uzdaryti, kaip truputi per ilga? smile

manau si tema dar tik ipusejo gal ;D

12,846

Tomas, 25 пишет:
Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Karolis, 23 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Karolis, 23 пишет:

Tomai: -Tik po jusu... :::008

As nepana tai pirmenybes man nereikia :=D

Tu kaip vietinis vadas gali parodyt pavyzdi tongue

Nu tai as labai nesikeliu :=D

Pala bajeri reikia priimti kaip juoka o nepasaipa big_smile

skaiciau skaiciau ir tik db supratau kad cia man buciuotis reikejo ;D

na kol daeis per ilga zirafos kakla :::b02

a tau mano kaklas ilgas pasirode? :::a42:::743

Nu va cia kaltas as neutral Karolis tik pasirode o as nubaidziau :::818

As cia gyvas...: Is po stalo tare Karolis.... big_smile

Nieko tu neisbaidei, tiesiog laiko nebuvai visai cia uzeiti smile Naujas darbas, naujis ispudziai ir t.t.

12,847

Linas, 20 пишет:

Va va.. Man irgi nepranešė.. :V

>> Gužėkit greit visi į Vilnių! :::b03 VISI!!! :::838

12,848

Karolina, 20 пишет:
Linas, 20 пишет:

Va va.. Man irgi nepranešė.. :V

>> Gužėkit greit visi į Vilnių! :::b03 VISI!!! :::838

Mieli kolegos, tai kad velykos - nuobodi seimos svente. Ne nosies nebuvau iskises laukan pasizvalgyt - labai snigo ir puste baubas... smile Bet malonu, kad sirstat! Gera pasijusti pasiilgtu big_smile)

12,849

Tomas, 25 пишет:

Auris, 20 пишет:

sveiki;))

Naktinejam...

..Teps. Mielasis Tomai, sudeginai septynis kaimus, viena netycia, bet svarbu, kad atgailauji. Isprievartavai 665 moterys, viena dar liko, bet Dievas tau bus "gailestingas" ir paskutinioji bus savo varda pateisinanti.

...sugriovei baznycos vartus (~300 LT), padegei paseliu laukus (menka nuodeme - 5 LT), pavogei Pento kojines is rugpieniu kaimo (to setono garbintojo? Saunuolis!)

...dar nusikeikei sesis tukstancius septyniaszesimt septinis su peuse karto (6077,5 x 1lt = 6077,50 LT), apie keturiastesimt tukstanciu kartu pagalvojeo negerai (Ghmm... padarysiu nuolaida, kaip pastoviam klientui big_smile 40,000 x 0.5 LT = 20,000 LT - 1% = 19,800 LT)

...vakar Zejei kaip Maryte su Ona maudesi viesajame duse... Tiek to, jos vistiek papigiaja.

Isviso uz visas paslaugas be PVM (Priverstinis Versio Mokestis): 26182.50 LT
Su PVM (15%): 30109.87 LT

Atsiskaityti iki: 2008 03 30
Uz kiekviena paveluota diena po termino bus priskaiciuojamas 5% palukanos.

-----

Mielasis Linai,

Mes ne alkoholikai. Musu tautai yra atskiras daiktavardis - Klaipedietis. wink Prasom ji vartoti! AAAAAAAAACIUUUUUUUU :*

Beje, pakeliavau as taipogi. Pas broli lapatai i Vilniu ir atgal, bet nieko gero nenuveikiau, tad daug pripasakot nesugebesiu big_smile Kiausiniu net neridenau... et.

----

...panaktinejom. Labanakt.

Lempa :::050 taip ziauriai keksmazodziai kainuoja ;( nu bet nuolaida padare:=D beto ten buvo Petras ne Pentas big_smile nu bet girtas rasiau tai man atleis ... ops dba dar isidaviau kad girtas buvau :#
- nu bet as taip ir jauciau kad Tata visa ta laika geria :::b56 tikriausiai daba is blaivyklos griza :=D
-
- skaitau skaitu ... lempa o gi velykos ;( vel velykos...o mano kiausiniai kaip visada NATURALIOS SPALVOS :::a56
IDOMU KA musu moteriskes daze :V is nesilankimo  cia ,sitomis dienomis tik itarineju :=D bet kaip visada ateis Nijole ir prirasys tiek raidziu kiek yra biblijoj tongue
-
- is sito vis dar zvengiu ;D->http://forumas.ieskok.lt/imgload/4297

Apie nijole geriau gerai arba nieko... o geriausia tai nieko, nes tada nesimini jos vardas ir neprisaukiama biblijos rankrasciu, kaip toj patarlej "vilka mini, vilkas cia.."

O siaip ir man graudu! Velykos praslinko o kiausiu taip ir nenumaige, t.y. nenumargino... :}}}}}}}}}}}

12,850

va va.. grazu.. Aurimai.....  jei jau atvaziuoji i kita miesta tai bent gali pranesti zmogui tam kuris ten gyvena.. tada gal ir pavyktu pasimatyti bet jei tu tik prabegom tai nzn nzn reiks tave aukleti.. ;D

>>> na as esu susitikes su Edgaru jis kazkada i alt buvo atlekes tai pakalbejom truputi ir issiskirsteme nes tiek jis tiek as turejom reikalu big_smile

12,851

as lb norejau ilgaiu su tawim pabendraut bet edja ne pas sawe buwau ir negalejau aslygu ir noru rodit taip kad deja tongue nors noro buwo tongue

12,852

Edgaras, 19 пишет:

as lb norejau ilgaiu su tawim pabendraut bet edja ne pas sawe buwau ir negalejau aslygu ir noru rodit taip kad deja tongue nors noro buwo tongue

>> reikes kada nors sita klaida sitaisyti :::b18

12,853

Linas, 20 пишет:

va va.. grazu.. Aurimai.....  jei jau atvaziuoji i kita miesta tai bent gali pranesti zmogui tam kuris ten gyvena.. tada gal ir pavyktu pasimatyti bet jei tu tik prabegom tai nzn nzn reiks tave aukleti.. ;D

>>> na as esu susitikes su Edgaru jis kazkada i alt buvo atlekes tai pakalbejom truputi ir issiskirsteme nes tiek jis tiek as turejom reikalu big_smile

;D Tai va, si savaitgali dar buciau uzvaziaves i Vilniu, bet bankas durniuoja kazkokius vejus ir neleidzia pervesti pinigu is vienos saskaitos i kita... Tai nera uz ka vaziuot!:D o kai tas bankas atsigaus, speju, bus jau ir per velu ;D

12,854

Auris, 20 пишет:
Linas, 20 пишет:

;D Tai va, si savaitgali dar buciau uzvaziaves i Vilniu, bet bankas durniuoja kazkokius vejus ir neleidzia pervesti pinigu is vienos saskaitos i kita... Tai nera uz ka vaziuot!:D o kai tas bankas atsigaus, speju, bus jau ir per velu ;D

db as iki vasaros niekur nevaziuosiu nes ir taip subine svilt prades tuoj... viskas as rimtas vyras nebesiblaskau po LT ir pasauli o susitelksiu ties rimtais dalykais...

>> manau kad atleksiu i klp per jazzo festivali jei busiu LT. arba dar gal kada vln susitiksime smile

12,855

Na va, o man dar subine droze, kad nepranesu, kad gali atlekt bet kada ir pan ir taip toliau... :}

12,856

Vija, 26 пишет:

Temos ilgis nepriezastis ja uzrkinti:::818 mes ja labai saugom :::917 ir mylim :::727
--
--

Auris, 20 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Auris, 20 пишет:

sveiki;))

Naktinejam...

..Teps. Mielasis Tomai, sudeginai septynis kaimus, viena netycia, bet svarbu, kad atgailauji. Isprievartavai 665 moterys, viena dar liko, bet Dievas tau bus "gailestingas" ir paskutinioji bus savo varda pateisinanti.

...sugriovei baznycos vartus (~300 LT), padegei paseliu laukus (menka nuodeme - 5 LT), pavogei Pento kojines is rugpieniu kaimo (to setono garbintojo? Saunuolis!)

...dar nusikeikei sesis tukstancius septyniaszesimt septinis su peuse karto (6077,5 x 1lt = 6077,50 LT), apie keturiastesimt tukstanciu kartu pagalvojeo negerai (Ghmm... padarysiu nuolaida, kaip pastoviam klientui big_smile 40,000 x 0.5 LT = 20,000 LT - 1% = 19,800 LT)

...vakar Zejei kaip Maryte su Ona maudesi viesajame duse... Tiek to, jos vistiek papigiaja.

Isviso uz visas paslaugas be PVM (Priverstinis Versio Mokestis): 26182.50 LT
Su PVM (15%): 30109.87 LT

Atsiskaityti iki: 2008 03 30
Uz kiekviena paveluota diena po termino bus priskaiciuojamas 5% palukanos.

-----

Mielasis Linai,

Mes ne alkoholikai. Musu tautai yra atskiras daiktavardis - Klaipedietis. wink Prasom ji vartoti! AAAAAAAAACIUUUUUUUU :*

Beje, pakeliavau as taipogi. Pas broli lapatai i Vilniu ir atgal, bet nieko gero nenuveikiau, tad daug pripasakot nesugebesiu big_smile Kiausiniu net neridenau... et.

----

...panaktinejom. Labanakt.

Lempa :::050 taip ziauriai keksmazodziai kainuoja ;( nu bet nuolaida padare:=D beto ten buvo Petras ne Pentas big_smile nu bet girtas rasiau tai man atleis ... ops dba dar isidaviau kad girtas buvau :#
- nu bet as taip ir jauciau kad Tata visa ta laika geria :::b56 tikriausiai daba is blaivyklos griza :=D
-
- skaitau skaitu ... lempa o gi velykos ;( vel velykos...o mano kiausiniai kaip visada NATURALIOS SPALVOS :::a56
IDOMU KA musu moteriskes daze :V is nesilankimo  cia ,sitomis dienomis tik itarineju :=D bet kaip visada ateis Nijole ir prirasys tiek raidziu kiek yra biblijoj tongue
-
- is sito vis dar zvengiu ;D->http://forumas.ieskok.lt/imgload/4297

Apie nijole geriau gerai arba nieko... o geriausia tai nieko, nes tada nesimini jos vardas ir neprisaukiama biblijos rankrasciu, kaip toj patarlej "vilka mini, vilkas cia.."

O siaip ir man graudu! Velykos praslinko o kiausiu taip ir nenumaige, t.y. nenumargino... :}}}}}}}}}}}

O tikrai kur Nijolė dingo :::921

Karolis, 23 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Karolis, 23 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Karolis, 23 пишет:

Tomai: -Tik po jusu... :::008

As nepana tai pirmenybes man nereikia :=D

Tu kaip vietinis vadas gali parodyt pavyzdi tongue

Nu tai as labai nesikeliu :=D

Pala bajeri reikia priimti kaip juoka o nepasaipa big_smile

skaiciau skaiciau ir tik db supratau kad cia man buciuotis reikejo ;D

na kol daeis per ilga zirafos kakla :::b02

a tau mano kaklas ilgas pasirode? :::a42:::743

Nu va cia kaltas as neutral Karolis tik pasirode o as nubaidziau :::818

As cia gyvas...: Is po stalo tare Karolis.... big_smile

Nieko tu neisbaidei, tiesiog laiko nebuvai visai cia uzeiti smile Naujas darbas, naujis ispudziai ir t.t.

Kaska man tai primena :? Naujas darbas,nauja boba,nauja hata,naujas transportas(dviratis;D )nauji draugai,nauji pinigai :? nu zodziu tai ka pasakiai man praejo dejavu sleifas :::111

12,857

Vija, 26 пишет:

sitas klausimas jau tiek kartu svarstytas, kad kazin ar beverta ji vel is naujo kelt, nes mes gyvuoijam ir gyvuosim wink

12,858

Diana, 19 пишет:
Vija, 26 пишет:

sitas klausimas jau tiek kartu svarstytas, kad kazin ar beverta ji vel is naujo kelt, nes mes gyvuoijam ir gyvuosim wink

Stai kodel man patinka cia lankytis :H visi cia kaip VIENAS :::427

12,859

hey, vaikai vaikuciai :::b25
pirmiausia kloju geles ir vainikus :::700:::b52:::906 Dianai... tai ka.. mergina, jau ale didele esi wink 19 turi wink sveikinu :::440 hmmm.. ko cia tau vaikuti, palinketi :V kokiu dainu pridainuoti :::b16 ? bet vienaip ar kitaip wink manau mes kooperuosim tuos gimtadienius :-) jei tavo planai nepasikeite :::920
----------------
o dbr jau rimtas pokalbis :::808 ai vaikai, tingejau parasyti :::818 paskaityti :::818 tai snd va nusprendziau brukstelt trumpai :-) priraset daug, sveikatos neturiu skaityt :V bet maciau viena dedziu sugrizusi :H [pats laikas big_smile) ]
>>>dar matau Vijos nesamones :::b02 nu, ponia/panele moderatore ir visokia kitokia didziai gerbiama big_smile) manau, sitas jums iskiles klausimas kaip temos uzrakinimas buvo jau aptartas prie apskritojo ieskoko stalo su edvardu, kuris mus globoja :H myli :::727 ir visaip kitaip nerealiai tausodamas :::234 uztaria :::b18 tad, jau cia galite neisradineti dviracio.... nepavyks musu apgauti tongue
>>>>>na, papasakosiu kaip as leidau pastarasias kelias sav. big_smile) .. turbut miegojau, miegojau... na, miegojau big_smile ka dar cia pasakoti ir ka dar meluoti :::100 pries sav buvau susitikus Auste su sese (kuri jau manimi nebesistebejo) ir Lina, kuris suvalge mano pyraga :::018 grizau namo ir ejau miegot, nes 6dieni vaikai didi diena buvo >>> :::211 <<< kazkokiu nesuvokiamai nepaaiskinamai kosmiskai fantastiniu su mistikos elementais budu as rytoj einu pasiimti tokios plastikines korteles big_smile) ACIUUUUUUU :::a38:::a38:::a38:::a38 nereikia tiek geliu :::a38:::a38:::a38 ne.. nu nesveikinkit, nereikia :::a38:::a38 juk sakiau aciu :::a38 na, bet jus nerealus, kaip mane sveikinat big_smile o pabandykit i masina kartu sest big_smile) baisu:::215 bet toks likimas :::b02
tai va, velykos kaip ir nieko prasidejo.. bet turbut buvo pirmieji metai, kai nenudaziau ne vieno kiausinio :V kazkaip kazkas ne taip.. bet viena suvalgiau, is grazios idejos ir visokiu kitokiu minciu :::a37 taciau maniau, kad per velykas rasysiu savo referatus, nes nevaziavom niekur (kadangi nera kaip ir t.t.) taciau, mano brangus kaimynai isjunge neta... ir as sedejau neparasius darbo... ....  ... nu zdz.:::026 geriau patylet, nes geltona man prie akiu netinka big_smile) 2dieni nusprendziau, kad neturiu ka veikt visa sav, tai pradejau planuotis 2dieni viska i prieki. 3dieni susitikau su vienu forumo berniuku, kuris pasirodo esas mano kursiokes brolis :-) tai isgere arbatos nulekem pas ja, tai pazaidem toki nerealu stalo zaidima. visai fun buvo big_smile) 4dieni niekas man laiko nerado big_smile tai su kambarioke palaistem jos issikraustyma << zo... lieku gyvent viena.. is pradziu maniau, kad ieskosiu buto.. bet kai akys :::209 pamate kainas, nusprendziau, kad ai.. gal kukliau pagyvensiu big_smile)
>> beje, buvau ana sav labai geras zmogus.. daviau kraujo.. mama sake, kad man :::206 uzkaltu viena uz toki poelgi (nes tipo ir taip nusilpus, o dar puslitriais kraujo svaistausi) bet siaip dziaugiuosi, bliamba, pasauliui kazka gero padariau.. bet kazkaip nekaip jauciausi per visa savaitgali << turbut del to kraujo davimo big_smile) bet dzin big_smile) svarbu dbr geriau :::920
tai va, draugai.. taip ir gyvenu... lb pasiilgau visu :H

12,860

OMG dar viena vairuotoja.. dar viena priezastis kodel Nijoles bijoti reikia :::b02
>> o jei rimtai tai Sveikinu ir tave ir Diana :H

>> del pyrago tai nesilauzyk nes tu ten nesamones ir melus skleidei ir pyragas tavo burnos neuzkimso o tu jau norejai i Stoti tai as didis ir geras zmogus tau padejau pribaigti pyraga ir dar is gavnopolio nuveziau i stoti.. << zn kad ji tau sentimentus kelia ;D big_smile