101

Re: Blevyzgos...

siaip bet kokios kruopos greitai pagaminamos ir socios

102

ir skanios...siaip man tai labai patinka visos kruopos..:::807

103

o ryziai tai tikrai labai greitai pagaminami.. wink

104

nu kad ryziai tai negreitai..:::819

105

oras gražus, einam pasivaikščiot visi big_smile stogas važiuoja, širdyje šilta, šokinėt iš laimės norisi :::d37

106

gal neinam nes ir taip i mokykla atejau smile niekas neisleis jau is jos greitai

107

Gabija, 21 пишет:

Vistos jus ,kruops lesat big_smile nebanded sasyskas valgyt ;D

108

Tomas, 25 пишет:
Gabija, 21 пишет:

Vistos jus ,kruops lesat big_smile nebanded sasyskas valgyt ;D

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile kaip ten kazkas buvo issireiskes - 50 kg desros big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

109

ir kaip penktadienio vakaras?

110

Vaiva, 19 пишет:

ir kaip penktadienio vakaras?

Na jis toks... geras, atpalaiduojantis ir nuraminantis smile aka "pagaliau penktadienis". :}

111

tai tada saunus kad bent kaska nuramina big_smile o mane tai ne... kodel zmones tokie neaktyvus per savaite forumiukas net nepasikeites hmm truputeli blogai smile

112

Taves penktadienis neramina delto kad forumas neaktyvus? Hmm... :? Tai zinok cia jis niekad nebuvo super aktyvus big_smile

113

as ir vat ziurau nieks nieko neraso tongue o kazkaip noris su kuom pakalbet :::858

114

Ingrida> galvojau kad as viena tokia...private ir niekas neraso:( taip net liudnoka... tai kodel namuose penktadieniukas?

115

Auris, 20 пишет:

Taves penktadienis neramina delto kad forumas neaktyvus? Hmm... :? Tai zinok cia jis niekad nebuvo super aktyvus big_smile

soriukas pamirsau atsakyti... ne tikrai...zinau kad cia nera jau labai aktyvus bet vis tiek norisi nes kiek galima tuose privatuose buti ir siuntineti vieniems paveiksliukais..man atrodo apsurdas kai zmones siuntineja juos...
siaip pasiskunciau kad neaktvus ir tiek nieko cia su penktadieniuku neturi bendro

116

as ne tik private bet ir chate bet kalbet nebuna man per daug big_smile

117

Nezinau, man irgi tas privatas nepatinka. Ir tie visi standartiniai klausimai "kaip tau sekas?" ir pan... boring. Todel ieskoko forumas is my favorite wink Beto - forume gali paplepet su daug iskarto, o ne su vienu... big_smile~

118

bet forume blogai tai kad tie atsakymai ateina nezinia kada tongue

119

joa, reikia spaudinet ir tikrinti... bet juk panasiai ir su privatu? nebent ta ispejima pasidariusi esi, kurio as nevirskinu ;D

120

oi, nzn as jokiu ispejimu..ir i privata nieks man neraso big_smile o jus chate lankotes ar ne?