12,961

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 20 пишет:
Diana, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

memelis :::d13 <<<<<<<<<<<<< :::b02 o kaip mes nusidainuosim ;D

>> aliasas nebeviltiskas mielasis, ismokysiu as tave ji zaist ;D

beje, butent su tavim noriu i memeli ;D

Ai, tai manes nebereikia ar ne? big_smile fuu, kaip lengvai issisukau big_smile: D big_smile

ne ne ne;D tu tai solo varysi ;D as zinau :H

12,962

Hebra, o kaip jus vaziuosit? Edgaras is Vilniaus irgi nori. Reiktu kazkaip susitarti kur kaip kada susitinkam arba kaip kartu atvaziuojat?

Jeigu Linas varo, jis galetu Edgara griebtelt pakeliui....

12,963

Auris, 20 пишет:
Diana, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

memelis :::d13 <<<<<<<<<<<<< :::b02 o kaip mes nusidainuosim ;D

>> aliasas nebeviltiskas mielasis, ismokysiu as tave ji zaist ;D

beje, butent su tavim noriu i memeli ;D

Ai, tai manes nebereikia ar ne? big_smile fuu, kaip lengvai issisukau big_smile: D big_smile

reikia reikia :::320 bet Nijole tai labai gerai ;D matysi, ir tu dainuosi ;D

12,964

Nijolė, 21 пишет:

koks skirtumas ;D kokia daina ;D  vis tiek baisiai dainuosim ;D repetuosim ar ne, nesvarbu :::b02
>> o as dainuosiu >>> happy people in DA HOUSE big_smile vaaiiiiiiiiiiiii big_smile jau matau, kad tai bus geriausias tooosas ever siais 2008 metais :::b18

as uzmesiu smogo su cigarais tau i scena ;D

12,965

ei as ne is vln big_smile big_smile jej ka ;]

12,966

jonava?

12,967

brac, anketoj vilnius buva parasyta... :?

12,968

Diana, 19 пишет:

jonava?

na kaip cia pasakius kaune mokaus dirbu, o jnv kartais pas mamka sedziu tongue

12,969

Auris, 20 пишет:

brac, anketoj vilnius buva parasyta... :?

oj kaltas tikrai as big_smile na ten matyt per klaida big_smile nepastebejau ba norejau nuimt kad nerodytu miesto tai padaraiau matyt netycia wilniaus tongue wisu persiprasau ;D

12,970

Edgaras, 19 пишет:
Diana, 19 пишет:

jonava?

na kaip cia pasakius kaune mokaus dirbu, o jnv kartais pas mamka sedziu tongue

eeee, tai isviso pasaka pasakaite ! ;] Reiskias galit susimesti i komjaunuoliu kooperatyva ir sovietiniu ritmu riedet klaipedon visi drauge. nuostabu ! :}

12,971

tu pabandyk man rukyt :::914 tai taip ir zinokis ..... nesimaudysi su manim vasara :::920
pamatysiu rukant, uzmusiu.. :::917

>> na, jau Dianai PM rasiau, kad su Linu cia neaisku, su tuo vaiku.. nes nzn as jo tiksliu planu datu, nes kazka minejo, kad varo i stovykla ar kokia kita nesamone..
>> mes su Diana varysim autostopu... o is tikro, jei as mokeciau vaziuot, tai butume tada galeje su masiniuku atlekt :V arba galim kitaip tada:

>> na, as mastau, kad istikto galim nuvaryt autostopu iki taves.. na, nzn kaip Edgaras iki kns atsibelstu.. jei jis atlektu 4dieni, tai as ji priimciau pas save nakvot ir lektume tada 5dieni apie kokia 12 :V << nes dianai paskaitos 11 baigiasi, arba tiesiai is vln jis atlektu, ir as ji pasitikciau stoty ir tada lektume. nu zooo..
---
... zooo.. edgaras miegos namie ;D butum is vln, tai butume susimete 4dieni, dabar jau prametei proga ;D

12,972

ej ;] gi sutariam taip del manes ka as imu ar ka nes kauno apskriti kas galiu wisus paimt, tai bet kazka rimciau ir twirtai nutarkim ka tik pries waziawima a gerai ? ;] ;]

12,973

Edgaras PM man minejo, kad gal su masiniuku butu :::b18 taigi ka mastom? ;D

12,974

Linas sake, kad neaisku kaip jam gausis su grafiku nes jam kursinis ir stovykla ant nosies, bet sake, kad pasistengs suspeti ir atlekti :] Tai man to pilnai uztenka :]

Ho. Del keliones - arba galit ikalt degtines butely kaune, ir ryte atsibusit klaipedoj big_smile isbandytas metodas - teleportas. Labai efektyvu ;D

12,975

Edgaras, 19 пишет:

ej ;] gi sutariam taip del manes ka as imu ar ka nes kauno apskriti kas galiu wisus paimt, tai bet kazka rimciau ir twirtai nutarkim ka tik pries waziawima a gerai ? ;] ;]

nu tai mane ir Nijole galetum paimt smile

12,976

as ir ziuredawau songoka ir tai bandydawau ir gerdawau ir begdawau greit ko nebandziau big_smile deja man nepavyko teleportas big_smile

12,977

Diana, 19 пишет:
Edgaras, 19 пишет:

nu tai mane ir Nijole galetum paimt smile

Ddelis TAIP wink

12,978

Edgaras, 19 пишет:

as ir ziuredawau songoka ir tai bandydawau ir gerdawau ir begdawau greit ko nebandziau big_smile deja man nepavyko teleportas big_smile

Reiskias nepakankamai gerei big_smile nieko, atvaziuosi klaipedon, papasakosiu kaip tai daroma big_smile big_smile is patirties viska skelsiu ;D

12,979

na, tai isvis nerealu big_smile susimesim smuuuutkes big_smile) as savo pudras ir tusus ;D <<< atsimenu,kad man sake, kad tai daugiau nei maisas bulviu sveria :V
>>> zooooo.. Edgarai, tu nerealus :::b18
>> o tu, Edgariuk, supranti, kad mes ten busim dvi dienas :?

12,980

;D as karta teleporta turejau kai draugo 20 swentem taip smigau kad tik prabudau kai mane primusta jau ligoninej pazadino big_smile mieganti prilupo ;D cia va tada ir as tikrai turejau wieninteli sawo istorijoj gywawimo ta wadinamaji TELEPORTA ;D