Re: Alkoholio vartojimo pasekmes
as iklimpus nebuvau. bet ne vienas artmas zmogus buvo ir yra...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Alkoholio vartojimo pasekmes
as iklimpus nebuvau. bet ne vienas artmas zmogus buvo ir yra...
tai artimiems norejai padet,kad tokia tema buvai uzdavusi.
ta tema siaip sau uzdaviau jinai visai nesusijusi su tuo ka cia rasiau! tiesiog diskutavom su draugais, kaip greiciausia atsigauti po baliuko ir tiek nereikia cia izvelgti to ko nera.
labai negeros..... galva skauda ir siaip...
nublankimas..... nepasistojimas...
aplamai tai apsunkina musu gyvenima... o drasos tuomet tikrai zmogui nepriduoda tas....
Na, man tai is ryto citramono tablete padeda, jei pvz galva gausiai skauda. Ai, dar po pomidoru sulciu arba vandens su isspausta citrina gera, malonu pasidaro:)
negerk alkoholio- nebus pagiriu. ir isvis kodel zmonems reikia apsinest, kad but linksma, cia toks iprotis globalus..? legalus norkotikas, nekitaip ir dar bakteriju slapimas:D
Alkoholis -jei yra ribos gerai ,vienų organizmas greit priima o kitų atmeta ta žino visi . Pasekmės yra skaudžios .43m mano sesuo nuo besaikio jo vartojimo mirė ,tai skaudžiause pasekmė
kas ger tas i sukiauliem mieg
Alkoholio vartojimo pasekmes: susnis nauju draugu, daug nezinomu skambuciu, keistu zmoniu numeriai telefonu knygeleje, izeista panele, trys naujos meiluzes, praleistos paskaitos, tuscia kreditine kortele, ant lovos nesiojamas lagaminas prikimstas maironiu ir kudirku...
...reziume - sunkus tas gyvenimas su buteliu, bet malonus ;D
Tekila gerkit, nuo jos jokiu pagiriu nebuna! Na bent jau man..
nuo tekilos ojojoi kokios pagirios
Karolina, 19 пишет:Tekila gerkit, nuo jos jokiu pagiriu nebuna! Na bent jau man..
Tai ne ta po 20 lt tekila pirkt reik
Andrius, 27 пишет:Karolina, 19 пишет:Tekila gerkit, nuo jos jokiu pagiriu nebuna! Na bent jau man..
Abejoju ar ten isvis tekila ;D
Auris, 20 пишет:Andrius, 27 пишет:Karolina, 19 пишет:Tekila gerkit, nuo jos jokiu pagiriu nebuna! Na bent jau man..
Abejoju ar ten isvis tekila ;D
Geras pastebejimas... :? :? (susirupino, ka anksciau gerdavo)
Alkoholis apskritai nera sveika, nebent taure raudono vyno karta per diena. Nors aisku zmones gere ir gers nepaisant to. Ir pati isgeriu karts nuo karto. O del pagiriu isvengimo tai susiradau pakankamai patikima buda. Isgeriu stikline vandens kas dvi ar tris stiklines alkoholio ir po to dar geras tris stiklines vandens pries einant miegoti. Is ryto atsikeliu be jokiu galvos skausmu ar kitu pagiriu simptomu nes jie dazniausiai pasireiskia del dehydracijos.
Andrius, 27 пишет:Karolina, 19 пишет:Tekila gerkit, nuo jos jokiu pagiriu nebuna! Na bent jau man..
Pirk uz kiek nori, jei daug nesugebi isgert tai ir nesuprasi "gerenciu".... ;D
Na bet zinot ta apsisaugojima nuo pasigerimo priemone kaip aliejaus stikline kad plevele susidarytu ir tada niekaip nepasigersi kol ta plevele netruks . beje gal kas atsimenat pirma karta kai paragavot ir kai pirma karta padauginot amziu? As tai pvz padauginau pirma karta tai 16 gimtadienio proga, o kada paragavau tai isvis neatsimenu
tai sakai stiklene aliejaus ?
o kai aliejus baigs savo poveiki skrandi tai tada jau ir truks "plionke"
sian as geriu kad i galva duotu, leidi pinigus i bara uzejes, geri tuos kuokteilis ar siaip viski, kainos nesvietiskos, o i galva kaip neduoda taip neduoda, na nebetn jei "longailendus" rimtus ikerti, tai kad ne siais laikais to aliejaus gerti
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Alkoholio vartojimo pasekmes