Тема: iPhone. Ar tai geras daiktas?
ar cia geras daiktas?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → iPhone. Ar tai geras daiktas?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar cia geras daiktas?
bnelabai, nors pats ciupinejas neesu
geras zaisliukas, pats dizainas labai patrauklus, ekranas labai kokybiskas, bevielis internetas, bendras funkcionavimas begalo greitas... vienintelis minusas tik tas, kad nera klaveturos, truputi erzina rasant sms ar imeila... as sito telefono savininkas jau du menesiai ir tikrai negaleciau nieko perdaug blogo pasakyti...
na galetu buti ir GPS, kamera 5pix, seip greitai pasirodys telefonai kurie lengvai ji nukonkuruos tokie kaip samsung instinct, LG VU, htc touch cruiser,
Nepasakyciau, kad jis mane kazkuom patrauke. Tiesiog preke su gera reklamine kompanija, daugiau nieko.
Nepatiko man. Teko pavartyti rankose ir tikrai nieko ispudingo. Jei butu isleistas pries keleta metu tuomet manau butu sulaukes daugiau demesio, o dabar jau visiems galvoje tokie dalykai kaip Nokia Morph.
ar cia geras daiktas?
dar vienas mini kompiuteris ,delninukas grazioje ipakuoteje . praies trupucio laiko ir iseis neuji variantai to paties su*do .
Kas gerai kan klaviatura tiesiai ant monitoriaus ir tarp klavisu neilenda purvas . Sis telefonas gerai tinka statibininkams ir traktoristams dideli migtukai ir hermetizacija zodziu telefonas skirtas man
Traktoristu telefonas
Na,uz tokia kaina kiek kainuoja Iphone 4 gali isigyti kur kas geresniu smarthphonu, kaip tarkim HTC sensation, Samsung galaxy s II ,bet siaip tai tikrai geras daiktas,labai patogus naudot,daug programu nemokamu,patogus narsymas internete,ekranas labai geras.
jai reiktu telefono pirkciau iphone 5 ,,reikejo didesnio ekrano tad samsung 4 ,,nesakau kad htc blogas ,,bet kainos ju visu vienodos-yranga ir panasi o isvaizda vardas visgi reiksmes turi,,,
turiu as iphone5 16gb balta. kas patinka - tia ekranas, galimybes, appsais is app markeo, zaidimu ir programu kokybe bei grafika, grotuvas ir visa kita, pats dizainas ir patvarumas . Neneigsiu, kaina cia del prestizo tik. Turejau daug android smartphonu, ir galaxy samsungu ir pigesniu huawei, ir 3D telefonu, bet kai pasinaudonau iphone 3gs, pripratau, patiko labai, tada ir nusipirkau iphone5. Geras telefonas, peikti jo neimanoma,o va lyginti su kitais tel niekas nedraudzia, yra daugybe modeliu perspjaunanciu techninemis charakteristikomis tuos iphonus, bet esme yra app marketas zodziu rinkites pagal save, tiek android tiek iOs paprasta naudot.
turiu as iphone5 16gb balta. kas patinka - tia ekranas, galimybes, appsais is app markeo, zaidimu ir programu kokybe bei grafika, grotuvas ir visa kita, pats dizainas ir patvarumas . Neneigsiu, kaina cia del prestizo tik. Turejau daug android smartphonu, ir galaxy samsungu ir pigesniu huawei, ir 3D telefonu, bet kai pasinaudonau iphone 3gs, pripratau, patiko labai, tada ir nusipirkau iphone5. Geras telefonas, peikti jo neimanoma,o va lyginti su kitais tel niekas nedraudzia, yra daugybe modeliu perspjaunanciu techninemis charakteristikomis tuos iphonus, bet esme yra app marketas
zodziu rinkites pagal save, tiek android tiek iOs paprasta naudot.
na geras daiktas ir kaina uz tai,,,apple teturiu tik ipod,,:) gal ateiti telefonas o kompiuteriai dar nesusidariau nuomones:) istikro laukiu kada ta migtuka panaikins iphone-ipode:)
paskaitai ir juokas ima, žinovai.
iPhone naudoju jau 9 metus ir nenorėčiau keisti, nes turi savo privalumų. Tai lengvai nulauziamas tel. Į kuri galima pritraukti gyva velnią programu. Svarbiausia tai, kad visos programos nieko nekainuoja,...tik reik nulauzti tel.
zinovas:D nei lauzia nei ka naudoji progrmas ir viskas perka iphone a neturi uz ka sumoket uz programa,,tai kam toks daiktas kad nulauzinet,,,na lietuviskas mastymas,,,i betka galima patekt tai tik laiko klausimas kam reikes tas susiras,,,is tiek kuriuos zinau kurie naudoja iphone nei vienas neulauzinejo kazko ir pan,,,dar mazesne dalis kuri perka tokius daiktus ir isnaudoja 100%
tinsani tu tinsani...
iPhone - jailbreak,....zinovas matai atsirado.
profesionalas atsirado made in amerika:D:D:D as nezinovas o man juo ir nereikia but zinai tokius zmones vartotojas-cia as ,,mano poreikiam ju perdaug tad i iphone samsung ir pan,,man jie zaisliukai ,,,man nebutina ismanyt kad jais naudotis o jai tau nuo to eriau buk profas,,galesi pasigirt dar keliem kiek metu naudoji:)
tinsanis пишет:medus пишет:
tinsani tu tinsani...
iPhone - jailbreak,....zinovas matai atsirado.profesionalas atsirado made in amerika:D:D:D as nezinovas o man juo ir nereikia but zinai tokius zmones vartotojas-cia as ,,mano poreikiam ju perdaug tad i iphone samsung ir pan,,man jie zaisliukai ,,,man nebutina ismanyt kad jais naudotis o jai tau nuo to eriau buk profas,,galesi pasigirt dar keliem kiek metu naudoji:)
Nu ką aš tau galiu pasakyti....,gydykis, lietuvaiti, tam dar turi laiko.
manau amzius tavo toks kad apie gydyma galvok pats,,o patarimus dalint manau rasi kam ir be manes... o as didziuojuos kad esu lietuvis ,,,
Na vien dizainas nieko vertas o programos gal ir stabilesnes nei windows ar androidu bet manau nieko gero, tiesiog brangus pinigu turedamas nepirkau ir neplanuoju pirkti nieko is aple firmos, nes permokesi tik uztai kad tai aple o naudos didesnes jokios
Na vien dizainas nieko vertas o programos gal ir stabilesnes nei windows ar androidu bet manau nieko gero, tiesiog brangus pinigu turedamas nepirkau ir neplanuoju pirkti nieko is aple firmos, nes permokesi tik uztai kad tai aple o naudos didesnes jokios
kad is tu ismaniuju nekazin ka rinktis yra,,tarkim telefono dydzio,,, kompiuteriai taip tikrai brangokas malonumas su 15,4 ekranu nuo 5k prasideda manau kazkasu tokiais duomenim galima rast kitu firmu laptop
Nesakysiu пишет:Na vien dizainas nieko vertas o programos gal ir stabilesnes nei windows ar androidu bet manau nieko gero, tiesiog brangus pinigu turedamas nepirkau ir neplanuoju pirkti nieko is aple firmos, nes permokesi tik uztai kad tai aple o naudos didesnes jokios
kad is tu ismaniuju nekazin ka rinktis yra,,tarkim telefono dydzio,,, kompiuteriai taip tikrai brangokas malonumas su 15,4 ekranu nuo 5k prasideda manau kazkasu tokiais duomenim galima rast kitu firmu laptop
kas liecia telefonus tai manau kad cia labaiu priklauso nuo klases , nes as pvz turiu HTC biznio klases mobileka ir tikrai nesiskundziu, nors pilnai pakanka man ir biudzetines klases tik biznio rinkausi todel kad ekranas kokybyskesnis o siaip manau eiliniui vartotojui tas aple nereikalingas
Siaip visu touch screen'u minusas yra tas, kad kai saule sviecia ir tu nori kazka perskaityti ar parasyti, tai sunkiai matosi. Manu tai pagrindinis minusas.
norejau didesnio ekrano nors man ir paprasciausio tel ,,uztektu norejau zaisliuko paemiau galaxi 4 ir nu nesiskundziu seip nezinau kvailiojant gal ir 5 pasimciau ateiti:D jai zaist tai zaist:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → iPhone. Ar tai geras daiktas?