Re: Blevyzgos...
mes juk ir neapleidome kaip ir dabar sedziu pas drauge ir rasome is lietuviu...:) bet kaip jau minejau jei jau ieinu i ieskok reikia ir cia uzsukti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
mes juk ir neapleidome kaip ir dabar sedziu pas drauge ir rasome is lietuviu...:) bet kaip jau minejau jei jau ieinu i ieskok reikia ir cia uzsukti
oi, nenoriu as but jokiom vadovem
tiesiog is savo patirties sakau..as pvz labai daug laiko praleidziu chate (kiti jau mane ir vadina ligone)
:D:D bet, ziuriu, kad mokslu neapleidau..draugu taip pat...tai nlb ir trukdo tas internetas
kazkaip net susizgribus paskui viskas geriau gaunas nei anksciau, kai darydavau uzduotis ilgesni laika..
p.s.: pamatysiu,kad per ilgai sedit cia tai gausit velniujuokauju
na wat. mano knygos ant stalo. nd pusiau paruosti. o as niekaip negaliu atsiplešt nuo pc...
po galais, ka man daryt?? ;D pateisink, Ingrida, ir mane.
Giedre tu pateisinta tu esi viena is priklausomybes auku
Ingrida, 22 пишет:oi, nenoriu as but jokiom vadovem
tiesiog is savo patirties sakau..as pvz labai daug laiko praleidziu chate (kiti jau mane ir vadina ligone)
:D:D bet, ziuriu, kad mokslu neapleidau..draugu taip pat...tai nlb ir trukdo tas internetas
kazkaip net susizgribus paskui viskas geriau gaunas nei anksciau, kai darydavau uzduotis ilgesni laika..
na wat. mano knygos ant stalo. nd pusiau paruosti. o as niekaip negaliu atsiplešt nuo pc...
![]()
jezus marija kas cia daros nu :D as gi nuodemiu negaliu atleidinet
na, pakapstykime
Giedre, zinai kaip padaryk? pasistenk greit (bet ir kokybiskai) padaryt nd, kad galetum kuo greiciau nerti i interneta..man tai padeda
Giedrė, 16 пишет:Ingrida, 22 пишет:oi, nenoriu as but jokiom vadovem
![]()
jezus marija kas cia daros nu
:D as gi nuodemiu negaliu atleidinet
na, pakapstykime
Giedre, zinai kaip padaryk? pasistenk greit (bet ir kokybiskai) padaryt nd, kad galetum kuo greiciau nerti i interneta..man tai padeda
pritariu, aš ir panašiai darau, kad tik padaryčiau ką naudingo, ne tik čia rašinėčiau. Nusistatau tikslą - padaryt kokį darbą, o poilsiui, po kokių 3-4h prisijungiu čia, tada pusvalanduką pasėdžiu ir prisiverčiu vėl sėst prie darbų, nors ir kaip sunku būna bet guodžiuos vien ta mintim kad kuo greičiau viską padarysiu tuo ilgiau galėsiu sedėt čia, ir nesukt sau galvos
Ir kokios dar pas jus ligos, a? siandien nieks cia neapsilanke
ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?
ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?
gal pamiegoti galima
Gabija, 21 пишет:ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?
gal pamiegoti galima
tai kad visai miegas nejama noriu silkes su karstom bulvem... katik sugalvojau
taip, eikit ilsetis, nes jei jau tingit tingeti
Evaldas, 22 пишет:Gabija, 21 пишет:ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?
gal pamiegoti galima
tai kad visai miegas nejama
noriu silkes su karstom bulvem... katik sugalvojau
is kur tu tokiu metu gausi silkes ir karstu bulviu...
tesinys... ir dar Italijoje
Gabija, 21 пишет:Evaldas, 22 пишет:Gabija, 21 пишет:ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?
gal pamiegoti galima
Vo! Tu genijus. Pakisai man dar viena nuostabia verslo ideja ;D Reik uzsirasyt i mano begaliniai didele verslo ideju knygute ;D
Evaldas, 22 пишет:Gabija, 21 пишет:Evaldas, 22 пишет:Gabija, 21 пишет:ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?
gal pamiegoti galima
Vo! Tu genijus. Pakisai man dar viena nuostabia verslo ideja ;D Reik uzsirasyt i mano begaliniai didele verslo ideju knygute ;D
tu ta knygute tik pildai ar ir ispildai tas idejas?
tai kad is tu bulviu ne koks biznis bus..
o cia kokia dabar verslo ideja uzfiksavai?kaip vadinasi tas reikalas dabar?idomu isgirst,nebijok idejos nepavogsiu
kodel ? juk viskas brangsta...o kada bulves paklausos neturejo?
norejome laisves.. turime.... dziaugimes.... ir nusiteikime, kad viskas brangs ir toliau... net ir musu megstamos bulves greit bus neikandamos...paprastam zmogui
niu joa uzsiperkam dabar tona bulviu... ir darom bizni... gal kas noretu cipsu, namu gamybos
:)b
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...