Re: Blevyzgos...
jau matau,stovi Evaldas namuose prie puodo su tarka ir cipsus verda ;D ,numircau is juoko...cia eilini karta mano fantazija
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jau matau,stovi Evaldas namuose prie puodo su tarka ir cipsus verda ;D ,numircau is juoko...cia eilini karta mano fantazija
Evaldai, nekepk tu cipsu, pagal taisykles ta pati alieju galima naudot tik kelis kartus..tai speju nekoks biznis, nes aliejus ta nemazai kastuoja
nea tai darom bendrai bizni... as uzpirksiu bulviu.. tu sutarkuosi... o ingrida22 parduos
o kas cia galvoja kad cia labai SAZININGU bizniu jis uzsiims... ne viskas siais laikais pagat taisykles.. sako kad kelis kartus,tai padidinsim iki keliu dienu vartojima
Evaldai,as busiu tavo atstove spaudai
Gabija, 21 пишет:jau matau,stovi Evaldas namuose prie puodo su tarka ir cipsus verda ;D ,numircau is juoko...cia eilini karta mano fantazija
nea tai darom bendrai bizni... as uzpirksiu bulviu.. tu sutarkuosi... o ingrida22 parduos
man pats lieviausias darbas.. as noriu kaip normalus lietuvis,nieko nedirbti ir uzdirbti milijona
Gabija, 21 пишет:jau matau,stovi Evaldas namuose prie puodo su tarka ir cipsus verda ;D ,numircau is juoko...cia eilini karta mano fantazija
tai mna jau sunkiausia darba palikot ane na gal ir prakisiu tas bulvikes, tik labai jau reiks pasistengt
zinau! prakltika atliekant maciau, kad vaikai tik juos ir tevalgo
tai bus reklama jau db akyse matau
"NAMINIAI, SVEIKESNI BULVINUKAI"
neblogai sugalvojau ane? (kas suniui uodega pakels jei ne jis pats
)
nea tai pacioj pradzioj gi reikia padirbti... o paskui kai issiplesime tai.. gales kiti dirbti...
sakai atstove spaudai... gal ir neblogai... bet tai cia po to kai bulves sutarkuosi ...(kazin kokie tie cipsai gausis is tarkuotu bulviu
)
nea tai pacioj pradzioj gi reikia padirbti... o paskui kai issiplesime tai..
gales kiti dirbti...
![]()
sakai atstove spaudai... gal ir neblogai... bet tai cia po to kai bulves sutarkuosi...(kazin kokie tie cipsai gausis is tarkuotu bulviu
)
vieno kasnio tarkiai
galesi dar Ingrida,vasara papludimy vaiscioti ir rekti "sviezus traskuciai,saaaaltas alus" ;D ,laikui begant praplesim bizni,alum uzsiimsim,jug visai skanu traskuciai su alum
darzelyje ar mokyklai juos turetum lengvai prakisti.. o jei ir pavadinima sugalvojai "vieno kasnio tarkiai"
Evaldas, 22 пишет:nea tai pacioj pradzioj gi reikia padirbti... o paskui kai issiplesime tai..
gales kiti dirbti...
![]()
sakai atstove spaudai... gal ir neblogai... bet tai cia po to kai bulves sutarkuosi...(kazin kokie tie cipsai gausis is tarkuotu bulviu
)
vieno kasnio tarkiai
jo,cia gerai sugalvota ;D "vieno kasnio tarkiai su uzvakaryksciu aliejum" ;D
ai maziams gi nesvarbu svarbu cipsai..
verslo ideja: "lengvuju uzkanciu uzsisakymas greituoju numeriu betkuriuo paros metu" va taip va mazdaug skamba
..bandau pildyt as ta knygute po biski... bet tai nera taip ir lengva ;D
Evaldas, 22 пишет:nea tai pacioj pradzioj gi reikia padirbti... o paskui kai issiplesime tai..
gales kiti dirbti...
![]()
)
vieno kasnio tarkiai
jo,ia gerai sugalvota ;D "vieno kasnio tarkiai su uzvakaryksciu aliejum" ;D ir parduotuvej bus padeta prie ekologisku produktu,jug jie daugiau kainuoja
verslo ideja: "lengvuju uzkanciu uzsisakymas greituoju numeriu betkuriuo paros metu"
va taip va mazdaug skamba
![]()
..bandau pildyt as ta knygute po biski... bet tai nera taip ir lengva ;D
jau lapu knygutej pritrukai ar del ko cia tie sunkumai pasireiske
na kur jau as nesugalvosiu gi specialybe busima ipareigoja
del alaus na, nlb nlb...butu taip nebent.. "VAIKAI PIRKIT TARKIUS!TEVELIAMS NEMOKAMAI ALUS BUS"
:D:D
ui, jokiu "cipsu" vaikams ir jokio aulaus LT vyrams
Na, panaudos sutartis pavojingas daiktas.
Verslo plano be UABo neprastumsi. UABa kad ikurt... jau menesi plusam...
Tai tokie tie ir sunkumai - biurokratija.
Ingrida, 22 пишет:Evaldas, 22 пишет:nea tai pacioj pradzioj gi reikia padirbti... o paskui kai issiplesime tai..
gales kiti dirbti...
![]()
)
vieno kasnio tarkiai
jo,ia gerai sugalvota ;D "vieno kasnio tarkiai su uzvakaryksciu aliejum" ;D ir parduotuvej bus padeta prie ekologisku produktu,jug jie daugiau kainuoja
is dar pakelio apacioje bus parasyta "pagaminta is ekologiskai apdirbtu bulviu ir aliejaus" niu vnz top klase..
uj,biski 2 postai gavosi,nemaciau kad i kita psl perkele
Na, panaudos sutartis pavojingas daiktas.
Verslo plano be UABo neprastumsi. UABa kad ikurt... jau menesi plusam...
Tai tokie tie ir sunkumai - biurokratija.
tai tada i italija vaziuoti nesiulau,nes man visas tas reikalas uztruko apie puse metu..
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...