13,181

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na, zdz, rasa neatvaziuos, bet pasistengsim mes su diana, kad viskas ore butu ;D tada viena issiverciau, manau, sikart dviese neprapulsim ;D
>> del to pankovo stailiuko as VISISKAI sutinku :::b18 pasirasau :::b18 kaip tik 6dieni i kirpykla eit zadejau big_smile) bet blyn, dzinsus turiu, turiu kozuke (nusipirkau neseniai) na, manau, mes jau issiversim kaip nors :V
>>> Diana, ale rimtai, gal nevaryk i paskaitas, jei atsiskaitymo nebus wink as 4dieni griztu is paskaitu puse 8. tai gal tada susitinkam mieste ir varom pas mane??? viska pasideliotume :::b18 man tai butinai 4dieni reikia, nes atsiskaitymas
> na, Diana, as manau, kad deretu pasiimt ir drabuziu normaliu big_smile) as tai visa spinta turiu, tai vesiuosi viska, kas tilps big_smile

>>> ale Diana, rimtas reikalas, 4dieni atvaryk pas mane :::b18 jau ryte prisidazysim, susisukuosim belekaip ;D Edgaras nepazins ;D o gal ir ji pasiimam pas mane ???

> gerai, Auri, kad ant nugaros... aciu dievui ;D

13,182

...hmm... :? O tai ant kurios vietos tu tikejaisi? big_smile big_smile big_smile big_smile

13,183

aciu dievui ne ant siknos :::b02 fu.. pasiseke ;D
>> o tas ciuvas tai man patinka ;D

13,184

ale ir jus prikalbat wink spek skaityt

13,185

tai Aurio gimtadienis arteja, tai yra apie ka kalbet :::b02 jau as isivaizduoju, kooooooooooookiu vaizdu parsivesiu namo ;D

13,186

>> Tas future-to-be moderatorius? big_smile joa jis kietiakas ;D linksmu plauciu direktorius ;D

Hey, Lina, labas !! :H mes gi NIK. Cia visada skaitymas - pagrindine esybe ;D

Nijolyt, as pajamsiu mageli kad CD pagrajint gamtoj galetumem, bet reikes CD visokiu, nes MP3 neskaitys tas magelis ;D

13,187

parodysi ir man gerai :V

13,188

Nijolyt, gal turi kokius mocnus 60 akinius? ;D bo pas mane tokiu ner ;(

13,189

turiu as kazkokius, bet ju reikia man :::b49 taip kad .. verskis kaip jau nori tongue

13,190

Niekse... tai bent paieskokit kokiu ABBA cd ;D

13,191

laba laba auriuk wink tai jau selsit ane tongue

13,192

eik eik tik ;D as tau puko cd galiu pavezt ;D
>>> o jei rimtai, tai tada reikia cd uzsipirk ir tada kazka mastyt su music :::b08

13,193

Lina, 24 пишет:

laba laba auriuk wink tai jau selsit ane tongue

Tay jau tayp! ;D Desma magaryciu per visa regiona ;D

13,194

regione tu ;D einu as mokytis ;D dofai :H
>> sesiau :::207

13,195

;D dawai gero mokymosi :H

Sesiau, ar yra ten tavoj gyvenamoj vietoj koks speciale drinken snapso rusis? big_smile

13,196

sesiau :::222
nu broliau nu mes mergicos dazniau vyna geriam o siaip cia tie norvegai nemoka gert bet  turi ten kazkoki bruda big_smile

13,197

Lina, 24 пишет:

sesiau :::222
nu broliau nu mes mergicos dazniau vyna geriam o siaip cia tie norvegai nemoka gert bet  turi ten kazkoki bruda big_smile

Tai kiek baisiai baustum uz to bruda atvezima ir bendra uzkastavima po azoliniu pastolium? :]

13,198

nu zinok nszzn ten kazkas panasaus kaip grogas :? kazkoks spirituotas tik nzn kur jo gaut :V
as tos xantes parsivesiu ir paragausit jus jos wink labai geras zinokit wink

13,199

gerai gerai, neisiu i tas paskaitas big_smile
>>> Nijole, o del manes galim ir Edgara pas tave pasiimt ;D as tai drabuziu pamaina tikrai noriu veztis big_smile maza kas big_smile

13,200

jau man kita savaite tai draugu savaite ;D jau 3dienis uzsakytas, 4dienis :::b18 ir visas kitas savaitgalis << blyn, va ka reiskia ATOSTOGOS ;D va ka reiskia nedirbt ;D