Тема: Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?
Kokios esmines savybes apibudinancios lietuviu tauta?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?
Kokios esmines savybes apibudinancios lietuviu tauta?
Megstantys isgerti Pikti, vagys, savizudziai, nedrausmingi vairuotojai.
megstantis kersyti...
dar liudni ir materialistai...
Ruta, mieloji, apsipresk kiek temu tau vienodu reikia :?
Jo rodos aš visai neišprotėjau ir man nesivaidena tapati tema Užtenka ir vienos aš ja tikrai pastebėsiu o šita rakinam
Nijole, mieloji, o nepagalvoji, kad per klaida tema gali buti patalpinta ne tame kataloge? Dar vienas lietuviu bruozas kabintis, jei tik yra prie ko
Tema, "pavarykim" ant lietuviu ir ju tautos...
Neydomu... nejaugi lietuviai vien tik blogi ir dar visokie kitokie...
Cia gyvendamas lieku yzeistas kaip ir kiti lietuviai... Liudna, bet tebunie taip kaip yra, juk retai buna taip kaip turi but... :V
Sigitai, kodel tau atrodo, kad lietuviu tautai budingu bruozu vardinimas butinai turi buti "varymas" ant lietuviu? Man butu idomu isgirsti ir apie geraja musu tautos mentaliteto puse.
Sigitai, kodel tau atrodo, kad lietuviu tautai budingu bruozu vardinimas butinai turi buti "varymas" ant lietuviu? Man butu idomu isgirsti ir apie geraja musu tautos mentaliteto puse.
As irgi noreciau isgirsti apie geraja musu tautos mentaliteto puse, taciau dazniausiai girdziu ir skaitau, tai kas nemalonu...
Nejaugi, anksciau i uzsieny isvazeve banditeliai taip sugadino lietuvio varda?
Na, nepaneigsim to, kad musu tautoje dominuoja tokie bruozai kaip pavydas, pesimizmas, kulturos stoka. Daug apie tai kalbama, todel galbut ir atrodo, kad tik tuo ir pasizymime. Bet tikiu ir neabejoju, kad turim ir daug gero.
Na, nepaneigsim to, kad musu tautoje dominuoja tokie bruozai kaip pavydas, pesimizmas, kulturos stoka. Daug apie tai kalbama, todel galbut ir atrodo, kad tik tuo ir pasizymime. Bet tikiu ir neabejoju, kad turim ir daug gero.
Tik ydomu, kodel mazai snekama apie tai kas gera? Nejaugi to nepastebima ir tiesiog bandomas sudaryti vaizdas, kad nieko gero nera?
Ar tiesiog to negero, apie kury kalbama, tiek daug, kad nebelieka vietos geriui apsneketi...? :V
Tai nebuk tarp bomžu .Atrodai auka kuri nematė žmonių.
siaip lietuviai nuostabus zmones, tik sovietmetis pakeite mus, mes tapome svetimesni vienas kitam... juk lietuviai nuosirdus, atsidave darbui, bet atsipalaiduoti nemokam... bet mes vistiek saunus:)
siaip lietuviai nuostabus zmones, tik sovietmetis pakeite mus, mes tapome svetimesni vienas kitam... juk lietuviai nuosirdus, atsidave darbui, bet atsipalaiduoti nemokam... bet mes vistiek saunus:)
Nu joooo... ne mes kalti... aplinka kalta...
na,viskas pasakyta dar puse velnio,bet prie vieno tai tikrai prisikabinsiu : PAVYDO,sulyginus su italais,musu vyrams net nekvepia pavydu (nekalbu apie visus,tikrai ligoniu yra tiesiog nerandu kito palyginimo skirtumui isreiksti..)
Gabija, minint pavyda, manau, turima omenyje kita jo rusi, kai pavydima geriau apsirupinusiam, daugiau pasiekusiam, daugiau turinciam kaimynui, kolegai ar draugui. O kai pavydima paties zmogaus, pritariu, kad italai, ispanai yra kur kas pavydesni ir turi didesni savininkiskumo jausma nei mes. Nekalbant jau apie kokius arabus
Gabija, minint pavyda, manau, turima omenyje kita jo rusi, kai pavydima geriau apsirupinusiam, daugiau pasiekusiam, daugiau turinciam kaimynui, kolegai ar draugui. O kai pavydima paties zmogaus, pritariu, kad italai, ispanai yra kur kas pavydesni ir turi didesni savininkiskumo jausma nei mes. Nekalbant jau apie kokius arabus
cia tai tiesa...gerai pazystu arabus,3 metus dirbau arabu restorane..
>>>tai tada as balsuoju uz lietuvius!!!
![]()
>>>o jeikazka i tema,tai Lietuviai dar turi savotiska bruoza "VODKA",cia jau man kaip liga ,nes kai kamnors pasakau,kad esu is lietuvos,tai beveik visi man sako"o,jus tie kur daug vodka geriat"![]()
tada netuiu ka daugiau atsakyt..
Votka geria rusai .Mes valgom cepelinus geriam alų su citrina ir pakraunam malkų milijonus vertės NBA žaidėjams .Dar švenčiam jonines ir žolines :=D ir dėję esam ant tos krikščionybės mes ja priėmėm kad busimai susikūręs Vatikanas atsiknistų nu žinot juk vatikanas tai kryžiuočių palikuonis
>>>tai tada as balsuoju uz lietuvius!!!
>>>o jeikazka i tema,tai Lietuviai dar turi savotiska bruoza "VODKA",cia jau man kaip liga ,nes kai kamnors pasakau,kad esu is lietuvos,tai beveik visi man sako"o,jus tie kur daug vodka geriat"
tada netuiu ka daugiau atsakyt..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?