Re: Kaip merginai įsiūlyti oralinį padaryti vaikinui?
jei jau nedaro to - tai aisku ka ji mano...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kaip merginai įsiūlyti oralinį padaryti vaikinui?
Nebutinai... gal apie tai ji mano gerai... taciau TO butent jam gali nedaryt ir del kitokiu priezasciu...
gal tiesiog nebuvo progos... gal pana noretu,bet yra drovi...neviena pazystu,kuriai tai daryti patinka nemziau uz pati sexa..
negalima sakyt 100% Taciau manau DAUGELIUI merginu jei joms ju partneriai patinka, yra joms patrauklus, geidziami - joms tenkinti vaikina oraliniu budu yra nemaziau malonu nei vaikinui kai ji taip tenkina
Juk ir vyras patiria malonuma tenkindamas mergina taip, vien nuo reakcijos ir t.t.
Tomas, 25 пишет:Linas, 24 пишет:kokiu budu mergina ikalbeti tai atlikti ir ar isvis tai patinka merginom?
Pabandyk pirma padaryti tu!Paziurek kaip sureaguos
ir ne siaip padaryti, o taip, kad merginai PATIKTU!!!
Aisku kad ne apie isdivalkes kalbejau
kokiu budu mergina ikalbeti tai atlikti ir ar isvis tai patinka merginom?
tai niekaip nesiseka isiulyt?as tai cia kitos iseities nematau - tik per prievarta...jei rimtai tai is kur suaugusiam vyrui tokie klausimai?kazkoks uminis nedapistitas atsiprassant..xaxa
darik tai kaip zaidima,ir pats negulek poutus isvirtes.po truputi provokok ja,pirk jai ciulpinukus,sakyk kad daro tai seksualiai,ir tai jaudina tave.apziurekite kartu pozos,pats pirmas padarik jai kunilingusa(jai moki,ir gali)ji turi suprast.dazniausei moterys apsveigusios nuo alkogolio neturi stabdziu,gali pasinaduoti proga jai sazine liaidzia,ji nenores prisiminti ir tu tilek
galima paklausti...o dar galima besiglamonejant po truputi galva glostant,ja leist zemyn..gal ji ir pati tai nori isbandyt(jei nebandzius..),o gal nedrasu jai...
Oi jus norit to!!! o patys? darykit patys ir mergina atsidekos
Sioje, temos autoriaus situacijoje, butent yra taip, kada mergina neatsidekoja... ;D
nevisada taip.. man pvz tai yra nepriimtina lb, aišku nepeikiu tų, kuriems patinka.. bet manau reikėtų atsižvelgt ir į partnerio nuomonę, jei lbai mylės tai ir sulaužys savo principus vien tik todėl, kad mylimą žmogų pamalonint.. bet tikrai ne dėl to, kad tu man padarei, tada aš tau.. manau tai kvaila
na manau, jei myli zmogu, tai visa jo kuna priimi normaliai ir naturaliai, aisku itakos daro ir auklejimas, tikejimas, kartais tai stabdo, galbut taip yra ir siuo atveju. manau jog porai reikia kalbetis ir issiaiskinti ko kas nori ir ka gali ar negali
Taip Violeta, siai porai REIKTU kalbetis ir issiaiskinti, taciau kaip jie tai turetu padaryti, jei mergina tiesiog nesikalba arba jei vaikinas nesugeba kalbetis tinkamai, kad mergina atsipalaidavusi galetu sneketis...? :V
na manau nei viena mergina neatsisakys padaryti oralini kai gauna geliu ir demesio..as tai visdada tai padarau,taip atsiliginu..ir ypac patinka jogurtas,jis skanus as ji visada praryju
na manau nei viena mergina neatsisakys padaryti oralini kai gauna geliu ir demesio..as tai visdada tai padarau,taip atsiliginu..ir ypac patinka jogurtas,jis skanus as ji visada praryju
10 balu!!!
Saunuole ;D ;D ;D
del to pasisakymo, kad man tai nepriimtina ir taip toliau.... daugelis taip sneka, bet tai daro... kazkada ir as taip sakydavau, kad niekada gyvenime, bet kai myli zmogu, tai nori patenkinti ji visaip... su mylimu zmogumi jokiu tabu nebuna....
Nu jei ten medus viskas galima, turbūt skanu .
del to pasisakymo, kad man tai nepriimtina ir taip toliau.... daugelis taip sneka, bet tai daro... kazkada ir as taip sakydavau, kad niekada gyvenime, bet kai myli zmogu, tai nori patenkinti ji visaip... su mylimu zmogumi jokiu tabu nebuna....
tą ir norėjau pasakyt, kad jeigu mylės, tai sulaužys visus principus, bet vat kaip sakė, kad tu man tada aš tau tai kažkokia nesąmonė. Jei aš ir ryžčiausi, tai tik dėl to, kad mylimą žmogų patenkint, kad jam būtų gerai, o ne kaip kokį atlygį.. Čia tada taip išeitų, kad ne savo noru viską darai, o tik dėl to, kad taip reikia, nes reikia atsilyginti.. na negaliu aš net skaityti, o jei jau nepadarys to pirmas, tai ką? negali pamalonint mylimą jei to nori?..
(šitie paskutiniai sakiniai ne tau Linute skirti buvo )
neisiulysi. pati noret turi jei myli gali ir visais budais patenkinti savo mylima.. jo kunas yra grazus ir noris ji liest nera slykstu. tai kaip tai bus tada ir gales tai padaryt..
man tai labai patinka kai mergin tai padaro.as visa laika bent stengiuos merginai baikti oraliniu budu.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kaip merginai įsiūlyti oralinį padaryti vaikinui?