1

Тема: NT rinka lietuvoje ir svetur

Na ka, krenta krenta būstų kanos Lietuvėlėje mūsų smile

2

Re: NT rinka lietuvoje ir svetur

Bet infliacija dideja dideja.ir siaip ilgai netruks ir apturesim gera krize,tiksliau jau turim tik nesuprantu kodel nieks dar apie tai nesneka ir tyli.

3

pesimistu nuomone, gali pasiekti pasauline krize kaip 1938 metais. Na tai pesimistu nuomones, bet jau kelios pesimistu nuomones pasitvirtino. O man patinka kaip latviai reaguoja, nori keisti konstitucija, kad patys parlamenta galetu paleisti smile

4

Giedrius, 27 пишет:

Na ka, krenta krenta būstų kanos Lietuvėlėje mūsų smile

pardavimo kainos gal  ir krenta,bet paziurek i nuomos kainas..nesamoningos:::852

5

laukdami mazesniu kainu, chebra nuomuojasi, kai nukris bustu kainos ir prasides ju pirkimas, tada kris ir nuomos kainos

6

manau tai po truputi jau ir pradeda darytis,nes mano galva mastant kam moketi nuoma koki 1000 lt,kad gali pasiimti buta issimoketinai ir investuti pinigus geriau i ji.. ir esu tikra,kad nemazai taip mastanciu..:::819

7

cha big_smile sakot krenta??? na, gal nedaug kris, kokia 10% << nauseda sake (ar koks ten dede :::818) bet taip pat sake,kad vis delto tas kainu lygis apylygis liks... paaiskinsiu as tau ekonomiskai big_smile)
>> situacija. dbr kainos dideles. tai ka. niekas neperka, nes >> 1. labai dideles kainos. 2. palukanos bankuose taip pat nemazeja (nes juk dauguma kredituojasi) 3. pardavejai butu nenori mazinti kainu, nes galvoja, kad pirkeju atsiras ... taciau: kai tie pardavejai pamatys, kad niekas neperka, tai vienas kiitas pasiulys maziau, tai automatiskai kiti susizgribs, kad ooo, cia kainos krenta, tai reikia greiciau parduoti, kol nenukrito iki lb lb zemai << o kai vel pamatys, kad paklausa isaugo, tuomet VEL padidins kainas.. uzburtas ratas....
>>> siaip, nemanau, kad tos kainos nukris jau belekaip, pvz, is 300.000 iki kokiu 200.000 << visiskai netikiu.

>> o siaip gabija, esi teisi del to, kad apsimokiau imiti paskola ir moketis kredita, nei kad i ora paleisti pinigus uz nuoma. tik kitas klausimas, ar tu isgalesi moketis ta kredita, jei pvz, esi studente big_smile arba tik pradedanti dirbti :?

8

Nijolė, 21 пишет:

cha big_smile sakot krenta??? na, gal nedaug kris, kokia 10% << nauseda sake (ar koks ten dede :::818) bet taip pat sake,kad vis delto tas kainu lygis apylygis liks... paaiskinsiu as tau ekonomiskai big_smile)
>> situacija. dbr kainos dideles. tai ka. niekas neperka, nes >> 1. labai dideles kainos. 2. palukanos bankuose taip pat nemazeja (nes juk dauguma kredituojasi) 3. pardavejai butu nenori mazinti kainu, nes galvoja, kad pirkeju atsiras ... taciau: kai tie pardavejai pamatys, kad niekas neperka, tai vienas kiitas pasiulys maziau, tai automatiskai kiti susizgribs, kad ooo, cia kainos krenta, tai reikia greiciau parduoti, kol nenukrito iki lb lb zemai << o kai vel pamatys, kad paklausa isaugo, tuomet VEL padidins kainas.. uzburtas ratas....
>>> siaip, nemanau, kad tos kainos nukris jau belekaip, pvz, is 300.000 iki kokiu 200.000 << visiskai netikiu.

>> o siaip gabija, esi teisi del to, kad apsimokiau imiti paskola ir moketis kredita, nei kad i ora paleisti pinigus uz nuoma. tik kitas klausimas, ar tu isgalesi moketis ta kredita, jei pvz, esi studente big_smile arba tik pradedanti dirbti :?

Kainos nekinta in the long run anyway. smile

9

Nijolė, 21 пишет:

praleidai svarbiausia dalyka: amerika. visa ko pradzia jinai, ir amerikoje kolkas prosvaisciu nematyti. Tai vis labiau labiau atsiduoda visam pasauliui.

O kalbant paprasciau, anksciau tarkime pora gaudama 4 tukstancius pajamu laisvai gaudavo paskola bustui, dabar bankas tiesiog neduos taip paprastai.

Ir dar, statybu sektoriuje pasipyle bankrotai, tai irgi pereis grandines budu ir i kitas sritis. Na paziuresime kaip bus.

10

Man patinka kad krenta tos kainos labai :=D
-
-Kriskit kainos kriskit :::818

11

Kainos sukilo del biurokratu ir visu kitu instanciju blogu darbu.Senai galejo patvirtinti bendruosius planus, dalinti sklypus, pardavineti aukcionuose, palengvinti popierizma, ivesti nekilnojamo turto mokesti ir viskas butu sklandziai ivyke be jokiu sukretimu.Turime blogos valdzios vaisiu.

12

na ,dabar taip,viskas is eiles
>>>Nijole,atsakau i klausima,kad man ,studentei tos paskolos niekas ir neduotu,kaip ir Giedrius sake ,kad dabar sunkiai duoda tiem kas po 4000 gauna,tai man dar daug pievu ap*ikti big_smile ,o beja,kur garantijos kad ir tarkim po kokiu 10 metu (na,dabar dazniausiai kokiai 40 metu paskolas ima) turesiu toki pat gerai apmokama darba..siais laikais niekuo negali buti garantuotas :::157
>>>Giedriau,nelabai supratau tos amerikos vaidmens cia,,kiek zinau esam Europoj :::041 ir labai cia bandom prie jos šlietis,zinoma,mums sekasi nekaip (kaltinam rusija ir t.t.),ir tada paaiskink man,kaip mum apie ta amerika kalbeti,jei mes nesugebam prie Europos pritapt..???:::201
>>>Tomai,visi mes kaltiname ta valdzia,bet ar ne patys ja issirinkome??

13

na tiesa sakius ka ta valdzia bepadarytu vistiek visiems neitiks toks jau tas gyvenimas:::454

14

na, Gabija, gerai sakai, dar daug ir tau ir man tu pievu apsikti ;D bet  as tau nzn kaip teisingai pasakyti viska del Amerikos < jav ekonomika ir visas kt labai itakoja viso pasaulio ekonomika. ziniu gal daugiau reikia tau paziureti :V mokykloj ziurejau jas daznai, tai labiau apie pasauli supratau big_smile)

>> Giedriau.. hmm.. del tu 4000 lt << na, manau, tu uz 4000 grynu pajamu irgi gautum paskola ir be problemu, jei ka.. cia ne tavo atlyginime dbr esme, o tame, kad palukanos isauge, todel, ir kredito imoka atitinkamai siek tiek padidejusi yra. taciau manau su 4000 lt paskola bustui tikrai gautum. taciau, pries imdamas paskola tu pats turi suvokti, kad turesi mazinti kai kuriuos savo iprocius. na, nebent jau nori kokio milijoninio namo ;D t

15

Nijolė, 21 пишет:
Gabija, 21 пишет:

na ,dabar taip,viskas is eiles
>>>Nijole,atsakau i klausima,kad man ,studentei tos paskolos niekas ir neduotu,kaip ir Giedrius sake ,kad dabar sunkiai duoda tiem kas po 4000 gauna,tai man dar daug pievu ap*ikti big_smile ,o beja,kur garantijos kad ir tarkim po kokiu 10 metu (na,dabar dazniausiai kokiai 40 metu paskolas ima) turesiu toki pat gerai apmokama darba..siais laikais niekuo negali buti garantuotas :::157
>>>Giedriau,nelabai supratau tos amerikos vaidmens cia,,kiek zinau esam Europoj :::041 ir labai cia bandom prie jos šlietis,zinoma,mums sekasi nekaip (kaltinam rusija ir t.t.),ir tada paaiskink man,kaip mum apie ta amerika kalbeti,jei mes nesugebam prie Europos pritapt..???:::201
>>>Tomai,visi mes kaltiname ta valdzia,bet ar ne patys ja issirinkome??

na matai, visu pirma reiktu ziureti, kas yra pinigas apskritai, ir is kur jis atsiranda. Kai mes gauname paskola is banko, bankas tuo tarpu gauna paskola is kitur, didesniu banku. Pasaulio ekonomika labai susijusi. Beje, bakso kursas itakoja naftos kainas ir t.t.. zodziu, daug cia visokiu vingrybiu.

Nijolė, 21 пишет:

na, Gabija, gerai sakai, dar daug ir tau ir man tu pievu apsikti ;D bet  as tau nzn kaip teisingai pasakyti viska del Amerikos < jav ekonomika ir visas kt labai itakoja viso pasaulio ekonomika. ziniu gal daugiau reikia tau paziureti :V mokykloj ziurejau jas daznai, tai labiau apie pasauli supratau big_smile)

>> Giedriau.. hmm.. del tu 4000 lt << na, manau, tu uz 4000 grynu pajamu irgi gautum paskola ir be problemu, jei ka.. cia ne tavo atlyginime dbr esme, o tame, kad palukanos isauge, todel, ir kredito imoka atitinkamai siek tiek padidejusi yra. taciau manau su 4000 lt paskola bustui tikrai gautum. taciau, pries imdamas paskola tu pats turi suvokti, kad turesi mazinti kai kuriuos savo iprocius. na, nebent jau nori kokio milijoninio namo ;D t

ne, tik senamiestyje smile

16

nelabai supratau tavo posto Giedriau...:::201 prie ko tas senamiestis?

17

ai siaip smile klause negi uz tiek neina isigyti gero busto, siaip eina, jei nori likusius n metu tarnauti bustu i. Nors siaip is lempos ar is liustros  paemiau skaicius, kad ir pvz poros.

18

taiva, busto paskola gauti gali.. bet cia paskui dilema ir kyla, ar tu ja nori moketi tiek metu???

19

tai va kas ir mane labiausiai kamuoja,paskesti skoloj kokiam 40 metu ...tai paskaiciuojam..buta baigsiu issimoketi budama 61 metu..:::734 ,kazkaip nekaip skamba :::819

20

o tai ka tu darysi?? i bala pinigus nuomai mesi :?