13,241

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Jou jou :]

Vat as pasipasakosiu dabar vat ! big_smile Parsisiunciau Elvio Preslio diskografija... tai taip sokti ir kaulus judint uzsinorejo kad nors tu ka ! big_smile big_smile yo :]

Susitariau su botanikos sodu, kad mes draugiskai nusniosim ta draustini ir primetysim buteliu ant kiekvieno kampo ;D vat. Tai ruoskit savo gerimo sugebejimus ;D

13,242

Nijolė, 21 пишет:

as nuo 4dineio, tai tik siandien gerai pasijauciau   
>>> Diana, o tu fotika pasiimsi, ar man kazkaip reikes maldaut tetos

Nijole.. Ar tu nežinai.. Ne nu.. Man trūksta žodžių.. Kokį fotiką? Gi aš tai būsiu.. Ir įamžinta bus VISKAS! Net jei tualete durų neužsirakinsi, irgi įamžinsiu (chuckle) ;D

>> O šiaip tai sveiki :::b25 Žiauriai daug darbų ir veiklos.. Va gali būt, kad greitu metu jau galėsit mano asmeniniu puslapiu gėrėtis tongue Ir gali būt, kad nuo rudens iki kitų metų nesimatysim.. Nes gi galiu patapt panele Erasmus studente :::818 Rytoj sužinosiu :::b26

13,243

Karolina, 20 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

as nuo 4dineio, tai tik siandien gerai pasijauciau   
>>> Diana, o tu fotika pasiimsi, ar man kazkaip reikes maldaut tetos

Nijole.. Ar tu nežinai.. Ne nu.. Man trūksta žodžių.. Kokį fotiką? Gi aš tai būsiu.. Ir įamžinta bus VISKAS! Net jei tualete durų neužsirakinsi, irgi įamžinsiu (chuckle) ;D

>> O šiaip tai sveiki :::b25 Žiauriai daug darbų ir veiklos.. Va gali būt, kad greitu metu jau galėsit mano asmeniniu puslapiu gėrėtis tongue Ir gali būt, kad nuo rudens iki kitų metų nesimatysim.. Nes gi galiu patapt panele Erasmus studente :::818 Rytoj sužinosiu :::b26

oooo!! Tai jei patapsi panele Erazmus, tai bus dar viena proga, kuria butinai reikes atsvesti! big_smile~ big_smile~

13,244

nu taigi kaipgi big_smile) nu nerealu big_smile) bet as vis tiek nusigriebsiu is tetos big_smile) kad kelione idomesne mano ir dianos buTU big_smile)
>> na, mes su diana susvarstem, kad varom autostopu, ir 8 val jau susitinkam prie megos :::b18 ir kazkokiu tais budu bandom judeti link autostrados >>> o paskui kaip dievas duos big_smile)
>>>> na, Karoliuk, matai, reikia pranesti, o ne tyleti, nes kazkaip jau visko galima prisigalvoti ;D ;D;D

>>> o jau siandien tai nereali diena :::b02 su vienu klientu tai prijuokiau ;D gal pusvalandi kalbejom apie gyvenima ;D pasakiau, kad is darbo einu, tai jau pasiulyma beveik dirbt uz didesne alga gavau >> tik kad jau viskas, turiu planus, tai net nepriemiau ;D o paskui jau jis mane i marcias beveik irases buvo big_smile) sako, nelaiku as cia atejau pasikalbet, jau buvau jus nuziurejes sunui big_smile dar numerio prase >> butu sunui daves big_smile bet jau tiek to.. susilaikiau big_smile << sunus turetu but neblogas, jei tetis padoriai atrodo :::b02

13,245

o bliam big_smile o tai tevas gal koks kaip bilsas geitsas pora milijardu prilaikantis? ???? :]

13,246

ne, normalus bicas wink apie savo sunu daug suoke jis man big_smile) apie meile kalbejo << kad tik del meiles tekeciau ;D

13,247

ana ana vyra sesiui jau siulo :V big_smile kas ten pas jus sebe darosi :?

13,248

Nijolė, 21 пишет:

ne, normalus bicas wink apie savo sunu daug suoke jis man big_smile) apie meile kalbejo << kad tik del meiles tekeciau ;D

Kur Tavo visos Žvaigždutės ir medaliai dingo :::921

13,249

Lina, 24 пишет:

ana ana vyra sesiui jau siulo :V big_smile kas ten pas jus sebe darosi :?

Niu joa blem as irgi jau cia ziurau kad mano zmona nupizdinti pasiruose cia visi... yikes :? :? Ka daryt man dabar, nors imk ir pasmaukyk tiesiog ;D big_smile big_smile) big_smile~

13,250

Laimėjau!!!! :::a48 Nuo rudens iki kokio sausio nebus manęs LT sad Bet užtat būsiu Austrijoj! :::960:::b18

13,251

nu tai sveikinimaI DIDZIAUSI wink

13,252

Karolyte, sveikinu ir as smile ner ko verkt del tos Lietuvos, gi sugrisi big_smile big_smile big_smile ne amziams isvarai wink buk stipri kaip as ir dziaukis big_smile
p.s. labai dziaugiuos, kad varysi i klp :::916

13,253

Ačiū labai wink (hug) Ne dėl Lietuvos verkiu, dėl to kad palikt visus turėsiu.. Bet sugrįšiu wink

13,254

as cia ta prasme ir sakau, kad gi sugrisi, tie zmones neprazus wink ypac siais technologiju laikais.... big_smile juk ura skype yra e-mailas, jei nores ir tavo mociute ismoks rasyt e-mailus ;D

13,255

na, tame bedos nematau, Karolyt, big_smile) ka noresi ta matysi ;D su tuo susisieksi :::920
>>> o tai ka su tavim darom? kokiu budu tu iki klp leksi? ar iki kauno :?

>>> na, patikekit, kai as jau iseinu big_smile) tai jau tiek visiems manes prireike :::b18 prisizvengciau, jei dar vienas klientas i pasimatyma pakviestu ;D nes vakar puse dienos susirasinejom ;D

13,256

mat kaip sesius sukasi big_smile o mes siandien pasiemem DIDELE pica sesim ir gersim ie esim big_smile :::742

13,257

Lina, 24 пишет:

mat kaip sesius sukasi big_smile o mes siandien pasiemem DIDELE pica sesim ir gersim ie esim big_smile :::742

>> pameni ;D ?? o cia vyksta paedimas ;D << vakar ziurejau ;D

13,258

Nijolė, 21 пишет:
Lina, 24 пишет:

>> pameni ;D ?? o cia vyksta paedimas ;D << vakar ziurejau ;D

gerai nevaaryk tongue

13,259

nu bet kokkie sakes... nusipirko axujebitilna pica ir su manim nepasidalino... :? :? :?

13,260

Karolina, 20 пишет:

Laimėjau!!!! :::a48 Nuo rudens iki kokio sausio nebus manęs LT sad Bet užtat būsiu Austrijoj! :::960:::b18

Atsimink mielas vaike !!Kur užpakalis ten ir Tėvynė wink