Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
hm.. vieni ant kitu varo, kad miegot nuejo, o pasirodo taip nera!
tai vat as ir nemiegu.. ka veikiat?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 665 666 667 668 669 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
hm.. vieni ant kitu varo, kad miegot nuejo, o pasirodo taip nera!
tai vat as ir nemiegu.. ka veikiat?
nu vat baladuojames, jau pasakojau negi daugiau detaliu reikia? ;D
nu suvalgem desreles isgerem alu ir sidra :V tai grizom i savo chatike, biski uzsukau ir eisiu drunt nes jau ne kas (chuckle) tam tikras alkoholis kraujyje daro savo
pas mus seimoje krize
kuriiojev seimoje
hm.. nieko nesuprantu.. tokie jauni, nedrasus, kuklus zmones cia renkasi (kiek suprantu), o jau su seimom duodasi ir nekukliai tai pareiskia forume..
progresas matos sios temos.. (chuckle)
nu tai vat... kuklus ar nelabai... visgi jau 1334 puslapiai sios temos... tai reiskias issigydyti ir vaiku pristampuoti laiko absciai buvo ~
nu matai tai sie vyrukai beveik galutinai iskuklinti
nu matai tai sie vyrukai beveik galutinai iskuklinti
tai aisq kai reabilitacinis ekipazas vis atvaziuoja su degtines pilnais glebiais, tai kur nebusi iskuklintas ;D
tai blem.. kiba vienas as cia dabar "nereabilituotas" papuoliau tarp jusu?..
tai blem.. kiba vienas as cia dabar "nereabilituotas" papuoliau tarp jusu?..
bez problemen vyruti. Zinok cia as vat pasniupstinejau forume ir pasirodo yra dar neiskuklintu mergiociu ;] tai vat manau tu tapsi musu zirgelis meistrelis vyrelis ir mes tave pripirsim ir galesi stampuot vaikus ~
sveikinu papuolus i kuiliu/kukliu kluba
sveikinu papuolus i kuiliu/kukliu kluba
ei ei ei, kokiu dar kuiliu a?
haha cia man viena tema buvo uzkliuvus.. del neatidaus skaitymo.. buvo kalba apie "ka daryt su kuiliu vyru" ar pan., o perskaiciau "ka man daryt su kukliu vyru".. tai pradejau skaitinet tema ir nesupratau.. paskiau atidziau perskaiciau..
nu zinai... cia panasiai kaip kad as ziurejau i tavo avatara ir pagalvojau kad Titanas, nes zalias ir panasiai atrodo... o pasirodo kazkoks ispederastintas menulis ;D
Ingrida, 22 пишет:sveikinu papuolus i kuiliu/kukliu kluba
kai uzmeciau aki i tema sia Auri, tai perskaiciau ...kazka panasaus i ...as tave padarysiu..nu n* galvoju tai kokie cia kuklus ir dar nedrasus sakau gal pervadint reik i nekukliu kuiliu kluba
Auris, 20 пишет:Ingrida, 22 пишет:sveikinu papuolus i kuiliu/kukliu kluba
kai uzmeciau aki i tema sia Auri, tai perskaiciau ...kazka panasaus i ...as tave padarysiu..nu n* galvoju tai kokie cia kuklus ir dar nedrasus sakau gal pervadint reik i nekukliu kuiliu kluba
ne, ne Ingridut, tau ten pasivaideno... visgi viskas priklauso nuo interpretacijos o tavo interpretacijos kazkokios labai jau nesvankios blem...
na, mano avataras susijes su mano niku, bet man neatrodo, kad green moon yra "ispederastintas"
cia jau zinok kaip pasirodo,tau tiesiai sviesiai ir sako..nera jokiu "palauk" ,matai ka padare is kuklaus
cia jau zinok kaip pasirodo,tau tiesiai sviesiai ir sako..nera jokiu "palauk" ,matai ka padare is kuklaus
nu man cia dabar nebeaisku kas ka dare ir kas ka padare?
Страницы Назад 1 … 665 666 667 668 669 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~