13,321

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

hm.. vieni ant kitu varo, kad miegot nuejo, o pasirodo taip nera! big_smile
tai vat as ir nemiegu.. ka veikiat? smile

13,322

nu vat baladuojames, jau pasakojau big_smile negi daugiau detaliu reikia? ;D

13,323

nu suvalgem desreles isgerem alu ir sidra :V tai grizom i savo chatike, biski uzsukau ir eisiu   drunt nes jau ne kas (chuckle) tam tikras alkoholis kraujyje daro savo big_smile

13,324

pas mus seimoje krize big_smile

13,325

kuriiojev seimoje big_smile

13,326

hm.. nieko nesuprantu.. tokie jauni, nedrasus, kuklus zmones cia renkasi (kiek suprantu), o jau su seimom duodasi ir nekukliai tai pareiskia forume.. :::209 :::024
progresas matos sios temos.. (chuckle) :::805

13,327

nu tai vat... kuklus ar nelabai... visgi jau 1334 puslapiai sios temos... tai reiskias issigydyti ir vaiku pristampuoti laiko absciai buvo big_smile~

13,328

nu matai tai sie vyrukai beveik galutinai iskuklinti big_smile

13,329

Lina, 24 пишет:

nu matai tai sie vyrukai beveik galutinai iskuklinti big_smile

tai aisq kai reabilitacinis ekipazas vis atvaziuoja su degtines pilnais glebiais, tai kur nebusi iskuklintas ;D

13,330

tai blem.. kiba vienas as cia dabar "nereabilituotas" papuoliau tarp jusu?.. :::225 big_smile

13,331

Ignas, 22 пишет:

tai blem.. kiba vienas as cia dabar "nereabilituotas" papuoliau tarp jusu?.. :::225 big_smile

bez problemen vyruti. Zinok cia as vat pasniupstinejau forume ir pasirodo yra dar neiskuklintu mergiociu ;] tai vat manau tu tapsi musu zirgelis meistrelis vyrelis ir mes tave pripirsim ir galesi stampuot vaikus big_smile~

13,332

:::044:::044:::044 sveikinu papuolus i kuiliu/kukliu kluba big_smile

13,333

Ingrida, 22 пишет:

ei ei ei, kokiu dar kuiliu a? big_smile

13,334

haha big_smile cia man viena tema buvo uzkliuvus.. del neatidaus skaitymo.. buvo kalba apie "ka daryt su kuiliu vyru" ar pan., o perskaiciau "ka man daryt su kukliu vyru".. tai pradejau skaitinet tema ir nesupratau.. paskiau atidziau perskaiciau.. :::044

13,335

nu zinai... cia panasiai kaip kad as ziurejau i tavo avatara ir pagalvojau kad Titanas, nes zalias ir panasiai atrodo... big_smile o pasirodo kazkoks ispederastintas menulis ;D

13,336

Auris, 20 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

kai uzmeciau aki i tema sia Auri, tai perskaiciau ...kazka panasaus i ...as tave padarysiu..nu n* galvoju hmm tai kokie cia kuklus ir dar nedrasus tongue sakau gal pervadint reik i nekukliu kuiliu kluba big_smile

13,337

Ingrida, 22 пишет:
Auris, 20 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

kai uzmeciau aki i tema sia Auri, tai perskaiciau ...kazka panasaus i ...as tave padarysiu..nu n* galvoju hmm tai kokie cia kuklus ir dar nedrasus tongue sakau gal pervadint reik i nekukliu kuiliu kluba big_smile

ne, ne Ingridut, tau ten pasivaideno... visgi viskas priklauso nuo interpretacijos big_smile o tavo interpretacijos kazkokios labai jau nesvankios blem... big_smile

13,338

na, mano avataras susijes su mano niku, bet man neatrodo, kad green moon yra "ispederastintas" :::007

13,339

cia jau zinok kaip pasirodo,tau tiesiai sviesiai ir sako..nera jokiu "palauk" ,matai ka padare is kuklaus big_smile

13,340

Gabija, 21 пишет:

cia jau zinok kaip pasirodo,tau tiesiai sviesiai ir sako..nera jokiu "palauk" ,matai ka padare is kuklaus big_smile

nu man cia dabar nebeaisku kas ka dare ir kas ka padare?
:::041:::044