701

Re: Blevyzgos...

reikia ir tau kazka suorganizuot Ingrida wink bus tvartetas big_smile
o dabar tik triplex

702

kad ner pas mus cia daugiau vyruku wink

703

...kvartetas :] dabar trio ;D

704

Ingrida, 22 пишет:

yra yra... rasim tuoj, kuris cia dar laisvas, greit prisipazistam big_smile

705

Violeta, 29 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

nezinau, nezinau... lyg ir vyrukai nevisda skuba isipainioti i kontraktus iki gyvos galvos big_smile tai manau sunkiai cia jus juos sugaudysit ;D

706

Auris, 20 пишет:
Violeta, 29 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

nezinau, nezinau... lyg ir vyrukai nevisda skuba isipainioti i kontraktus iki gyvos galvos big_smile tai manau sunkiai cia jus juos sugaudysit ;D

tave pagavom wink (matai ka lupos sugeba smile )

707

Ingrida, 22 пишет:
Auris, 20 пишет:
Violeta, 29 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

tave pagavom wink (matai ka lupos sugeba smile )

tai mes su Gabijuku :H seniai susizadeje! big_smile) Cia jau kai musu tevai gyveno jau viskas buvo sutarta, kad taip bus, ane Gabijuk? :H

708

>>>na,o as paskaiciusi nedrasiuju kluba supratau kad Aurelija su Ignu porina mano vyrelis :::041 ,nepavyko tau,brangiausias?? beja,labas :::051
>>>Ingridute ,tau as noreciau pirsti Evalda,na,manau kad labai tam nepriestarausi:::027 ,o Sigitui tokios mandros kaip ir jis reikia...kazkaip su Violeta perdaug dar nesusiduriau,bet turetu buti tokia uch...nu Sigitui tokios reiketu ;D
>>>o vestuves gerai(kai ne mano big_smile ),gauni pavalgyti ir isgerti big_smile

709

Hmm... na del Igno, brangiausioji Gabija :H, jau kaip minejau - paklausias prekes sunku islaikyt neparduotas ;D tai ji jau speju kazkas nuciupo kol Aurelija miegojo ;(

710

na kaip Gabijuk, pirmos veselios kaip ir tavo su Auriu, taip kad... cia mes visi kiti gersim ir valgysim...

o mes su Sigitu kaip nors jau i gala... i gala...

711

"tai mes su Gabijuku :H seniai susizadeje! big_smile) Cia jau kai musu tevai gyveno jau viskas buvo sutarta, kad taip bus, ane Gabijuk? :H[/quote]  "

taip...visgi visa vaikyste praleista kartu ir t.t. tevai vieni pas kitus i vestuves ejo..ILOGAMETE DRAUGYSTE ,turbut ir mus kartu planavo,kartais pagalvoju ;D
>>atsimenu kai tevai abiem triratukus pirko dar,,geri laikai buvo :::234

712

del Igno big_smile kuri tik jo norit, sakykit, as susitarsiu :::044:::960
del manes neutral as neisranki, man bet kas tinka big_smile

713

Ingrida, 22 пишет:

tai ka, vestum is nevilties? big_smile big_smile big_smile

Gabijuk :H, oi as ikisiol ta triratuka laikau sandeliuky, net nesvarbu, kad jau surudijes ir suluzes, bet kaskart zvilgtelejes prisimenu tavo sypsena, kuri ten toli Italijoj pasislepus ir niekaip negryzta.. :? :?

714

Ingrida, 22 пишет:

baik Ingridut,nenuvertink saves,turi noreti pacio geriausio ir pacio paciausio!!!parodyk savo tvirta charakteri...vyrai tokias megsta:::035

715

oij kokia romantika alsuoja....
nieko nebus, lek Auri i ta Italija Gabijos parsivezt wink

716

Violeta, 29 пишет:

oij kokia romantika alsuoja....
nieko nebus, lek Auri i ta Italija Gabijos parsivezt wink

joa bet viena problema, ji pasirodo Italijoj turi daug traktoriu ;D tai jei man ja veztis Lietuvon, tai ir traktorius reik tystis... o cia jau ne mano vargso mirtingojo jegoms tai pajegti ;D

717

>Auri, is nevilties netekeciau (o vest net neiseitu big_smile)...kas i mane tokia "neviltinga" ziuretu tongue
>>Gabijuk, nenuvertinu, tiesiog realybei zvelgiu tiesiai i akis smile o del charakterio.. sunku su manim wink

718

>>>Violeta,neprisnekek,jis man kasdien jau tuo grasina,o as vat ne,isikabinu dantimis i laiptu tureklus ir "neee":::818
>>>o is manes ta triratuka kaimo bernai pavoge,kai tu pas drauga smelio dezej zaidei... atsimeni kiek asaru buvo ,ir po to tu man kartais duodavai savo,nesvarbu,kad jis buvo melynos spalvos ir berniukiskas,bet tada buvom tokie laimingi :::051 ,zinoma ir dabar tokie esam,bet vaikyste lieka vaikyste :::807

719

Ingrida, 22 пишет:

>Auri, is nevilties netekeciau (o vest net neiseitu big_smile)...kas i mane tokia "neviltinga" ziuretu tongue
>>Gabijuk, nenuvertinu, tiesiog realybei zvelgiu tiesiai i akis smile o del charakterio.. sunku su manim wink

Pft. Taip nuskelei tarsi cia su kazkieno charakteriu realybei isviso buna lengva ;D Cia nebent tik su Gabija buna lengva :H bet ir to ziurek, prasideda Italijos visokios ir traktoriai... ;D

720

jooo....jei nuo dviratuku ant traktoriaus perejo big_smile