Re: kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
kaklas, nugara;) ir;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kaklas, nugara;) ir;D
mmm.... kiek vieteliu dabar zinosiu
Manau merginai visur malonu kai ja liecia mylimas zmogus. Taip ir atvirksciai.
kakliukas kakliukas ir dar karta kakliukas:)
klitoriukas
Auksei pasiseke
Auksei pasiseke
o buna kazkaip kitaip?
;D
o kas jaudina dar merginas
man atrodo teisingiausias atsakymas pinigine :DD
man atrodo teisingiausias atsakymas pinigine :DD
10 balu... apie tai jau senei pagalvojau, tik nedrysau issireiksti... ;D
Kamilė, 25 пишет:man atrodo teisingiausias atsakymas pinigine :DD
na, su anatomija nekas man..tai gal pasakysit kur cia randas mazdaug?
Sigitas, 25 пишет:Kamilė, 25 пишет:man atrodo teisingiausias atsakymas pinigine :DD
Randasi.... ;D
Sigitas, 25 пишет:Kamilė, 25 пишет:man atrodo teisingiausias atsakymas pinigine :DD
cia kiekviename vyre skirtingai ;D bet igudusi anatomine moteriska akis uzmato viska ;D
hmmm...jo, protingi vyrai tai speju tokiu dalyku isvis nesinesioja..teks kazka mastyt..nes reta durnu ir su siuo organu
na, paprastai protingi vyrai ta organa labai dideli turi ;D bet kartais nenuskyla ir protingiems ir jie jo neturi...
Dar daznas variantas, kad jeigu protingas, tai pamegins sekmingai uzslepti ta organa ;D
Na... bet dievas apdovanojo musu Ievas labai nerealiai astriu to organo jutimo sugebejimais ;D
Ievos --------->
na, paprastai protingi vyrai ta organa labai dideli turi ;D bet kartais nenuskyla ir protingiems ir jie jo neturi...
Dar daznas variantas, kad jeigu protingas, tai pamegins sekmingai uzslepti ta organa ;D
Na... bet dievas apdovanojo musu Ievas labai nerealiai astriu to organo jutimo sugebejimais ;D
o as galvojau kad organo dydis priklauso nuo to kiek vaikinas sazines turi ;D ;D ;D nes kuo didesne sazine tuo mazesnis organas ;D ;D ;D
Auris, 20 пишет:na, paprastai protingi vyrai ta organa labai dideli turi ;D bet kartais nenuskyla ir protingiems ir jie jo neturi...
o as galvojau kad organo dydis priklauso nuo to kiek vaikinas sazines turi ;D ;D ;D nes kuo didesne sazine tuo mazesnis organas ;D ;D ;D
hm o tai prie ko cia sazine ir organas?
niu kad kuo didesnis organas tuo didesni reikalavimai ir maziau sazines ;D
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?