13,341

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 20 пишет:
Ingrida, 22 пишет:
Auris, 20 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

:::044:::044:::044 sveikinu papuolus i kuiliu/kukliu kluba big_smile

ei ei ei, kokiu dar kuiliu a? big_smile

kai uzmeciau aki i tema sia Auri, tai perskaiciau ...kazka panasaus i ...as tave padarysiu..nu n* galvoju hmm tai kokie cia kuklus ir dar nedrasus tongue sakau gal pervadint reik i nekukliu kuiliu kluba big_smile

ne, ne Ingridut, tau ten pasivaideno... visgi viskas priklauso nuo interpretacijos big_smile o tavo interpretacijos kazkokios labai jau nesvankios blem... big_smile

Auri, neieskok ..(kazko ten, pamirsau db tongue)... as tik lakios vaizduotes tongue tai ka db man daryt big_smile arba ir manau, kad ta interpretacija buvo laiku ir vietoj wink

13,342

ten tos jusu interpretacijos....
to buvo taip big_smile
zodziu, as bandziau susitart, kad nenugirdytu manes kita savaitgali, o Auris pasake, kad neisdegs, o tai, kad padarys mane, buvo is alkoholines puses big_smile vat tongue ir db tik nesikabinekit prie zodziu jei kur ka vel iziurit ir interpreuoja big_smile

13,343

o as nedesiu jokiu klaustuku... :V nebusiu, nes nieko nesuspeju as... :::a08 tai Auri tau ragai, neatvaziuosiu niekaip, nei greituoju budu nei jokiu kitu.. ir jei ir atvaziuosiu tai koki rugseji manau :?

>>>>>>>>>>>>>
Karolyte ar pasitiksi mane orouoste ? smile 05-18 ? :-)

13,344

Diana, 19 пишет:

ten tos jusu interpretacijos....
to buvo taip big_smile
zodziu, as bandziau susitart, kad nenugirdytu manes kita savaitgali, o Auris pasake, kad neisdegs, o tai, kad padarys mane, buvo is alkoholines puses big_smile vat tongue ir db tik nesikabinekit prie zodziu jei kur ka vel iziurit ir interpreuoja big_smile

megstu ismesti koki zodi kita is konteksto tongue bet juk interpretacija vis vien nebloga gavos :::044kad ir be tu keliu zodziu big_smile

13,345

Linas, 20 пишет:

o as nedesiu jokiu klaustuku... :V nebusiu, nes nieko nesuspeju as... :::a08 tai Auri tau ragai, neatvaziuosiu niekaip, nei greituoju budu nei jokiu kitu.. ir jei ir atvaziuosiu tai koki rugseji manau :?

>>>>>>>>>>>>>

Aišku kad pasitiksiu wink jau rezervuota ir diena ir naktis tau :::b18

13,346

Karolina, 20 пишет:
Linas, 20 пишет:

>>>>>>>>>>>>>

Aišku kad pasitiksiu wink jau rezervuota ir diena ir naktis tau :::b18

Yes as paklausi preke :::b02 na jei neklystu nusileisime 14;40 tingiu db bilieto ieskoti big_smile

13,347

Linai, tai 05-18 isskrendi? :? :? Ka manai jeigu as prisijungciau prie isleistuvinio baliaus Vilniuje ? smile

13,348

ana jie tik laka ir laka big_smile

13,349

nea... mes nelakam, mes degustuojam ;D

13,350

;d kodas DeGUSTAI big_smile

13,351

ta, kuri negeria big_smile laba diena (chuckle) maniau, kad as kandis.. bet kai brolis tave parvede - supratau - mes viena kitai skirtos :::b18

>> Auri, as manau :-) kad linas jau gris, nes sake, kad nusileis, tai ne isleistuvinis (vos ne paleistuvinis :-) ) balius, o sutiktuvinis :V drisciau manyti :V << o tas kandis, po paskutinio karto nenusipelne, kad as sutikciau :-)

13,352

Nijole tinkamai akcentuoja kad as jau nusileisiu is Talino 18 diena ir as ne koks paleistuvius.. :-)
Nijole tu pas mane nevaziuok big_smile big_smile (beje mano kieme jau nebera duobiu big_smile (emo) :::b02
> galva skauda...

13,353

kada artimiausias meetas? big_smile

13,354

Auris, 20 пишет:

Linai, tai 05-18 isskrendi? :? :? Ka manai jeigu as prisijungciau prie isleistuvinio baliaus Vilniuje ? smile

as irgi noreciau prisijungt :::b25
>>> tai kaip, Linai, imus mus? :::d24

13,355

Ignai meetas sakai :? na kad visi kazkaip nlb gali i viena kruva susirinkti nes cia zmones is visos Lietuvos ir net uz jos rimu yra keli smile
>>
O del to mano sutikimo orouosste tai ka zn mane ima Karolyte, as pas ja nakvosiu (arba nakvosiu akades borake kaip dazniausiai darau big_smile ) na nzn nesu as joks zvaigzde kad man visos  divizijos reiketu ;D bet aciu :::a38

13,356

kam tos geles, ane? ;D tai cia taip iseina, kad mums reiketu kalbet su Karolyte ar ji gali visa kruva priimt :? ir ar nori big_smile

13,357

na as nieko sakyti negaliu ne mano namai smile bet as zn kad mane ji priims smile pati sake :::b18
>> o kap jum sesijos neprasides ? man tai sesija kursinio gynimas bus tai as irgi nesismaginti is Talino i LT grisiu :V

13,358

na, oficialiai bent man sesija prasides 05 26d., bet neaoficialiai jau nuo 14d.. patys mes kalti, kad atsikelem big_smile bet bent man ta sesija... :V per praejusia sesija mokiaus hmmmm... max 4 dienas big_smile

13,359

tai tu gal gimusi suda malti ? big_smile big_smile

13,360

gal big_smile o kuria prasme tu cia sakai ta varianta "suda malt"? big_smile