Re: Blevyzgos...
na, buvo cia per pietus daug, net nespejom tu zinuciu skaityt dabar ramiau, juk sekmadienis
tai ko taip pasikalbet noris?liudna ar siaip nera kas veikt?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na, buvo cia per pietus daug, net nespejom tu zinuciu skaityt dabar ramiau, juk sekmadienis
tai ko taip pasikalbet noris?liudna ar siaip nera kas veikt?
ai, juk sekmadienio vakaras... isvargo visi. Net as isvargau. Beto mano suzadetine pradingo vel, isjunge telefonus ir namus uzrakino... tai tiek cia to noro bendraut... :?
ai, juk sekmadienio vakaras... isvargo visi. Net as isvargau. Beto mano suzadetine pradingo vel, isjunge telefonus ir namus uzrakino... tai tiek cia to noro bendraut... :?
pamenu ji ejo ten kazkokiu skausmingu proceduru darytis jauciu nusibaige
Auris, 20 пишет:ai, juk sekmadienio vakaras... isvargo visi. Net as isvargau. Beto mano suzadetine pradingo vel, isjunge telefonus ir namus uzrakino... tai tiek cia to noro bendraut... :?
pamenu ji ejo ten kazkokiu skausmingu proceduru darytis
jauciu nusibaige
Tai joa zinau ir as.. Poto uztrenke duris del to, kad isgeriau ta sampano buteli, kuri ji vakar tvarke ir nedatvarke. Mat ji norejo po proceduru nusiskausminti... bet kol ji procedurinos as kaip vijurkas isisukau i saldytuva...
..nu ir siaip ne taip atidares tas duris radau pravira langa ir pro langa pamaciau rukstanti horizonte traktoriu... :[
tu tik nesisielok ji juk pavedziot traktoriu pries miega isleke
traktoriu kaip kitaip sita tavo hiperbolizuota metafora isversti
ka cia jau burnojat apie mane ir mano traktoriuka ?
traktoriu
kaip kitaip sita tavo hiperbolizuota metafora isversti
Evaldai, kur nieko nereikejo izvelgti ten tu ieskai kazko
>>Gabijuk?a labai skaudejo ?
nu zinok labai...(koju depiliacija dariausi,tik niekam nesakyk ),man pati nemaloniausia procedura sitas...o jus ziuriu cia nuveiket kazka naudingo,taip?
nu tikrai Gabijuk moki uzvaziuot ant sazines nieko as naudingo nepadariau
p.s. uz depiliacijos skausmus apdovanot save reikejo arba vyrelis galejo ka sugalvot, kad taip neskaudetu
tai apdovanojau,beneik valanda vonioje su dauuuuuug kvepianciu putu ,o vyrelis man tryne nugara vonioje
na,o kaip tavo Evaldui supratimas apie vestuves...jau suprato,kad supakuotas??
sveikutes dar kartą pertraukėle nutariau pasidaryt
pablevyzgavot
oj, pasigirsiu, sulaukiau lauktuvių iš brolio, iš Klaipėdos parvažiavo, didelį karšį nupirko, tokį šviežiai rūkytą su prieskoniais...mmmm... skanumynas
na o kaip jūs? matau nedaug ką praleidau kol nebuvau
oi tau tau labai faina buvo
na, nzn as nzn ..kuo artyn tos vestuves, tuo man paranoja didesne vystos, kad nieko mums neisdegs
nieko jis..tyli...tai as labai ir neklausineju jo...
na nieko, nespausk tik jo patikėk, viskas bus tik tau į naudą, nepasišiukšlins jis, žinau
>>>Aurelija,as irgi tik ka prisijungiau ,ir jau ruosiausi cia koki 10 puslapiu skaityt,bet ziuriu ramuma..mano sudmalys turbut darbo kokio susirado
ir tau dar laaabai del tos zuvies pavydzu..o as vis svajoju apie silke su karstom bulvem ;p ...
mergaites ir berniukai,nepykit,bet as jau nyksiu,dar turiu darbelio prie popieriuku ir i lovyte po to..rytoj sunki diena ir visa savaite sunki laukia
>>>taigi ir jus jau ilgai nebukit, ir kai pamatysit manaji saktkit kad eitu gult ;D
labanakt
oi, tai visai smagiai tu ten mokeis su ta zuvyte ir sakiau, kad nieko cia idomaus nebus kai tu iseisi
juk mes svarbiausios (jaunamartes), be musu visu nekas cia
:D:D o del Evaldo, tai laikas parodys
na sudie Gabijuk sėkmės tau su tais popierėliais ir gerai išsimiegok
labanakt Gabijuk :)na, ir as jau eisu turbut, mazai temiegojau Aurelija, tu taip pat ziurek ilgai nebludyk besimokydama
na reiks dar truputį pablūdyt, bet neilgai nes ryt apie 5h - 5h30min keltis reiks
vat. O as kokia saunia tema atradau
uzeikit paveizet i nauja erdve nesamoniu rasymui ;D spausti cia ;D
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...