Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
gal o kuria prasme tu cia sakai ta varianta "suda malt"?
na manau supratai kad ne tiesiogine
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 667 668 669 670 671 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
gal o kuria prasme tu cia sakai ta varianta "suda malt"?
nera cia ko stebetis. LZUU - sudo malimo cechas...
Diana, 19 пишет:gal o kuria prasme tu cia sakai ta varianta "suda malt"?
aisku, kad ne tiesiogine ;D bet ta sudo malima galima suprasti ir dvejopai arba tavo nuomone as nieko nesugebu tik suda malt, t.y. nieko naudinga nemoku padaryt, arba as sugebu prasisukt ir man belieka suda malt tai kuris variantas?
nera cia ko stebetis. LZUU - sudo malimo cechas...
o tai ko kiti mokos ir dar sugeba iskrist? ;D net dvieju mano grupiokiu neber
oho ! Tai cia jos turetu patekt i kokia nors super heroju ir siaip garbes lenta vidury LZUU pagrindines menes ;D
cia apie LZUU, ta kiri kaune? jei apie ta, tai pas mane ten draugas antram kurse mokosi, dieve, jau kaip jis sudo nemala niekas ir dar sugeba stipke gauti ;D
cia apie LZUU, ta kiri kaune? jei apie ta, tai pas mane ten draugas antram kurse mokosi, dieve, jau kaip jis sudo nemala niekas ir dar sugeba stipke gauti ;D
tipo mala **** ir gauna stipke ? ar as ne taip supratau )
jo, as nei karto is jo negirdejau, kad jis mokosi, na nebent kai nukopina kitu speras ir kai jas skaito per egzus... gerai nusirasyt matyt moka, tai patikek net as zaktelejau, kai suzinojau, kad jis dar ir stipke gauna
Tai cia irgi tam tikras menas visgi kai pagalvoji mes koki staza turim.. jetau, jetau. 12 metu mokyklos... 4 metai univero... ;D profisionalus studentai tiesiog ;D nusirasymu ekspertai..
Tik kas desis kai studijos baigsis?
tai vat, i darba speru nesinesi gi..
tai vat, i darba speru nesinesi gi..
aha, ir bosui nelabai bus svarbu ant kiek gabus esi speras gamint ;D ;D
bet gal geru dalyku irgi duoda tai... Visgi tampi apsukrus ir mandras bichas ~
na, as kadangi nelabai moku nusirasinet, tai dazniausiai ir turedamas spera rasydavau is galvos na, bet kartais pavykdavo ir nusirasyt.. siaip mokintis namuose tingiu, tai stengiuos nepraleist paskaitu, kad maziau reiktu ar is vis nereiktu namuose skaitinet..
karta vienas profesorius savo studentams pasake po egzamino, neismeskite savo paruostukiu, ju jums prireiks pirmais darbo metais...
Nebespėju kujliu tekstu skaityt :=D stengiasi žmonės;D
-
- Lina;)
karta vienas profesorius savo studentams pasake po egzamino, neismeskite savo paruostukiu, ju jums prireiks pirmais darbo metais...
Geras pastebejimas blemba, pas mane univere tai visus su paruostukais isgaudo kaip zuveles ir ismeta is univero... tai jei jau paruostuka turi, tai net baisu issitraukt is kisenes ji ;D
nu kaip pamaciau ta zodi "paruostukas" tai isluzau sau sau vienas is juoko ;D ;D
nu kaip pamaciau ta zodi "paruostukas" tai isluzau sau sau vienas is juoko ;D ;D
kuomgi tau sitas nekaltas zodelis tiek juoko suteike
seeeesiau ;D kai perskaivciau tavo posta tai uzsizvengiau kai zvengardas ;d taaayyyyyyyp mes viena kitai skirtos :V (chuckle)
>>beje lygtai braziliukas jau atvaziaves :V
Geras tas zodelis "paruostukas" toks isimintinas ;D
p.s.: nieko neidege man su tuo botanikos sodu... rezervuotas nuo ketvirtadienio iki pirmadienio. Tai svesma pas mane kieme ;]~
Geras tas zodelis "paruostukas" toks isimintinas ;D
p.s.: nieko neidege man su tuo botanikos sodu... rezervuotas nuo ketvirtadienio iki pirmadienio. Tai svesma pas mane kieme ;]~
blem bet jej man iki penktadienio ne perweda pinigu man sakes
Auris, 20 пишет:Geras tas zodelis "paruostukas" toks isimintinas ;D
blem bet jej man iki penktadienio ne perweda pinigu man sakes
ne sakes, o sedesi namie
Страницы Назад 1 … 667 668 669 670 671 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~