101

Re: Reikia vyro

Violeta, 39 пишет:
Sigitas, 25 пишет:

nepavyduliaukit, o vyro ieskokit... ;D

tai aišku pavyduliauju. tave atidavė kažkokiam vyriokui, o mums normalioms kas lieka? ;(

Kur cia kas mane kokiam vyriokui atidave???? Ko cia as nzn?
O jums normalioms lieka, tik kazko ieskot nemokat!... gal cia jusu amzius kaltas.??? ;D ;D

102

Sigitas, 25 пишет:
Violeta, 39 пишет:
Sigitas, 25 пишет:

tai aišku pavyduliauju. tave atidavė kažkokiam vyriokui, o mums normalioms kas lieka? ;(

O jums normalioms lieka, tik kazko ieskot nemokat!... gal cia jusu amzius kaltas.??? ;D ;D

Sigitai gi jau cia sitom moteriskes me tik amzius galva suka bet ir pavasaris ramybes neduoda.. gi zn kad net drugeliai po 2 skraido tai kaip jau cia Aukse viena bus..

103

Ale rimtai, cia kazkas kazka jom susuko... ;D

104

Linas, 20 пишет:
Sigitas, 25 пишет:
Violeta, 39 пишет:
Sigitas, 25 пишет:

Sigitai gi jau cia sitom moteriskes me tik amzius galva suka bet ir pavasaris ramybes neduoda.. gi zn kad net drugeliai po 2 skraido tai kaip jau cia Aukse viena bus..

kažkodėl įtariu, kad drugeliai skraidys po 2, o Auksė bus viena...:::857:::857 nu kam gali nervai atlaikyt tokius briedus? :::608

105

Sigitas, 25 пишет:

oi sūneli, buvo kažkurioje temoje big_smile

demografiniai duomenys tokie, kad vyrai greit užsilenkia big_smile
o amžius - gi ir vyrų visokių yra. ar tamsata manai būsiąs koščėjus Amžinaijaunasis? ;D

106

Vyrai uzsilenkia nuo kenksmingu salygu darbe ir namuose.

107

Violeta, 39 пишет:
Sigitas, 25 пишет:

demografiniai duomenys tokie, kad vyrai greit užsilenkia big_smile
o amžius - gi ir vyrų visokių yra. ar tamsata manai būsiąs koščėjus Amžinaijaunasis? ;D

Stai jusu beda, gyvenat per ilgai kol protelis susisuka... nu ne, geriau lankstytis anksciau, nei su susisukusiu, ziloje ateityje, proteliu, ieskot moteru merginu... feeee.... is salies ziauriai atrodytu... ;D Turbut del to si tema tokia ziauri.... ;D ;D ;D

108

Violeta, 39 пишет:
Sigitas, 25 пишет:

na seip jeigu ka, tai ji atidave man big_smile
o as toli grazu ne vyriokas ;D

109

Tai dabar reikia mendelsono maršą siugroti ?

110

Sigitas, 25 пишет:

Stai jusu beda, gyvenat per ilgai kol protelis susisuka... nu ne, geriau lankstytis anksciau, nei su susisukusiu, ziloje ateityje, proteliu, ieskot moteru merginu... feeee.... is salies ziauriai atrodytu... ;D Turbut del to si tema tokia ziauri.... ;D ;D ;D

vat jaunas esi ir nežinai kad protelis ir susisuka ir atgal atsisuka ir vėl iš naujo big_smile

111

Aukse, 31 пишет:

Tai dabar reikia mendelsono maršą siugroti ?

Tai jau kaip ir reiketu... gali pradet svilpaut... ;D

112

Švilpauti nemoku

113

Aukse, 31 пишет:

Švilpauti nemoku

Dar turi laiko pasimokymams, juk neveltui siulau pradeti... ;D
Beto, i Tavo svilpavimo kompanija vyras nebutinas... tad gali laiko negaist paieskoms, geriau daugiau laiko skirk svilpavimo mokslams... ;D

114

Aš gal geriau pati nuspręsiu , kam skirti laiką ir be tavo patarimų :::529

115

Aukse, 31 пишет:

Aš gal geriau pati nuspręsiu , kam skirti laiką ir be tavo patarimų :::529

Spresk i sveikatele, as tiesiog tik pasiuliau... ;D Nes vistik norejai sugrot Mendelsono marsa, taciau, kadangi instrumentu neturi, tai pasiuliau svilpaut, bet velgi, paminejai kad svilpaut nemoki, tai pasiuliau mokslams skirti daugiau laiko... o kaip jau elgsies tai tik Tavo reikalas, bet vistik suteikei vilciu del marso... ;D

116

Tik nereikia pradėti juoktis , labai protingą bandai pavaidinti :::629

117

Aukse, 31 пишет:

labai protingą bandai pavaidinti :::629

Nea, as toks ir esu... ;D ;D ;D

118

Kažkaip nesimato :::627

119

ei chebra, gal patausokit žodelius mėnulio kitai fazei.. nes taip jau nebedraugoviška...

120

Tai , kad ne aš pradėjau .