Re: "dviguba" meile
Gerbk save ir buk nelaiminga...
Ydomi mintis... :V Klausimas: kiek laimingas/a gali but negerbdamas/a saves????
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → "dviguba" meile
Gerbk save ir buk nelaiminga...
Per didele savigarba yra nuodeme...:):)Ir is viso, neverta gilintis i smulkmenas. Visada surasi uz ka save gerbti ir uz ka niekinti...
Per didele savigarba yra nuodeme...:):)Ir is viso, neverta gilintis i smulkmenas. Visada surasi uz ka save gerbti ir uz ka niekinti...
Tebunie.... manau, kad sutinku su sia mintim ir pritariu, kad gilintis nebutina...
Loreta, 41 пишет:Per didele savigarba yra nuodeme...:):)Ir is viso, neverta gilintis i smulkmenas. Visada surasi uz ka save gerbti ir uz ka niekinti...
Tebunie.... manau, kad sutinku su sia mintim ir pritariu, kad gilintis nebutina...
savigarba yra ne nuodėmė, o būtinybė, kad galėtum gyventi kaip normalus žmogus.... puikybė yra nuodėmė...
kazkaip lozungais cia pakvipo, per didele savigarba yra nuodeme, o tas ne nuodeme kaire yra blogis, desine geres. Tokiose vietose geriausia skamba zaliuju sukis: "uzmusk bebra, issaugok medi" .
Na kad merginai nera gerai tai faktas, ne butu cia rasiusi.
Sigitas, 25 пишет:Loreta, 41 пишет:Per didele savigarba yra nuodeme...:):)Ir is viso, neverta gilintis i smulkmenas. Visada surasi uz ka save gerbti ir uz ka niekinti...
savigarba yra ne nuodėmė, o būtinybė, kad galėtum gyventi kaip normalus žmogus.... puikybė yra nuodėmė...
Aš vis stebiuos Diva, kokia tu protinga moteris... Labai čia teisingai pasakei...
P.S. Jei pati savęs negerbsi tai nesitikėk, kad kiti gerbs...
iprasi saves negerbti dabar, paskui sunku bus pasikeisti. Iseitys, na jus jauni, ka ten kalbeti apie tas rimtas draugystes. Manau sitoje vietoje siek tiek svarbiausia pagarba. O jis gali kabinti kiek nori makaronu, ten jos tevai padeda, jis savo drauges mamai masaza turi daryti, jei jis nedraugaus su ja, tai merginos tevai paduos i teisma jo tevus, bla bla as dar ne tiek galeciau prikurti.
Giedriau, zinok gauni is manes belekiek pagarbos uz tokius zodzius
Loreta, 41 пишет:Gerbk save ir buk nelaiminga...
laimingas nebusi jei negerbsi saves, nes jei zmogus pats nesugeba saves gerbti, tai abejoju ar atsiras ji gerbianciu...
Tai va būtent, tą patį aš ir sakau kaip Ingrida
pritariu visiems kad turi gerbti save,beto esi dar jauna ir tikrai dar sutiksi savo svajoniu princa. o sita tai kuo greiciau mesk,nes jei dabar tave zemina tai pagalvok kas bus toliau...
pritariu visiems kad turi gerbti save,beto esi dar jauna ir tikrai dar sutiksi savo svajoniu princa. o sita tai kuo greiciau mesk,nes jei dabar tave zemina tai pagalvok kas bus toliau...
Marija, visai nieko patarimas belieka tau paciai apsisprest..matai, is sono viskas daug paprasciau atrodo...
Marija, 20 пишет:pritariu visiems kad turi gerbti save,beto esi dar jauna ir tikrai dar sutiksi savo svajoniu princa. o sita tai kuo greiciau mesk,nes jei dabar tave zemina tai pagalvok kas bus toliau...
Marija, visai nieko patarimas belieka tau paciai apsisprest..matai, is sono viskas daug paprasciau atrodo...
na taip,bet ji nera nescia o manasis neturi antros
juk daug gali but visokiu atveju...man pavyzdziui abi sios situacijos lygiavertes..tavo net baisesne, nes tu laukies ir jis sitaip elgias...
kox baisus gyvenimas...
tu gali ji pakeisti...
jei lempta kentet tai nuo to nepabegsi,nors ir kaip stengsies...
nejaugi visom taip yra buve? man idomu ka vaikinai galvoja taip elgdamiesi su panelem ir kaip apskritai del to jauciasi
jei lempta kentet tai nuo to nepabegsi,nors ir kaip stengsies...
na jei tau atrodo kad lemta tai lemta bet tai yra tikrai nesamone as tokioj situacijoj esu buves du kartus neko is to gero neiseis geraiu viska mesk kad ir kaip sunku bebutu bet veliau bus geraiu pamatysi
Gali bent pabadyti pakeisti, o ne taip abejingai... jei lemta...
Elita, nebuk kwaila. mesk ji. Esi, simpotna, zawinga panycka;) gal tai net ne meile o susizawejimas 2. beto meile, tj kai abudu ta pati reishkia, o cia tik tu demesi jam rodai... "lemta kenteti" kvailesnio dalyko nesu girdejes. Kentejo Kristus, tam kad mes butumem laimingi ir mylimi;) esu tjp pat buwes tokioje situacijoje, bet nieko nezhinojau, o tu zhinai ir daliniesi... o jis uzh akiu 100 procu, kad shaiposi ish tawes... aishku cia tawo reikalas, kaip nori tjp daryk, bet mano patarimas palik ji!
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → "dviguba" meile