41

Re: Nedraugavus atsiduotum?

Diana, tai tu uz atsidavima iskart? :] mrrr.... kada ten sakei atvaizuoji i Klaipeda? big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

42

Auris, 20 пишет:

Diana, tai tu uz atsidavima iskart? :] mrrr.... kada ten sakei atvaizuoji i Klaipeda? big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

mrrrrrr.... pats zinai kada atvaziuoju tongue bet nepamirsk ka as sakiau apie... hmmmm... gal cia jau i privata reiketu ;D ;D ;D ;D
nors visiems galiu pasakyt, kad nesumastytu kada kokiu pasiulymu pateikt: as piktas suo - kandziojuos big_smile

43

big_smile big_smile big_smile big_smile

Nu gerai. Tai mes tau antsnuki surasim ;D

44

:::050 gedytumeis... oj tie vaikinai svajokliai ;D sitaip kalbedamas dar gali pagalvot apie.. klp? ;D nepades tau tas antsnukis, nesijaudink berneli wink

45

Auris, 20 пишет:

su kiekvienu postu, Auri, tu mane vis labiau stebini big_smile
o kas liecia tema, tai keistai cia ji pateikta tokioje vietoje, diskusija vyksta tarp mokiklinukiu ir suaugusiu baxuru, irodinejanciu, kad jos praras nekaltybe (o paskui dar besipiktinanciu, kad k...karta auga) o tas atsidavimas nedraugavus, kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tik nereikia apie tai spygaut kiekviename zingsnyje

46

koks skirtumas vistiek ateis tas laikas ar busi pilnamete ar nea:::407:::405

47

Lina, 19 пишет:
Auris, 20 пишет:

su kiekvienu postu, Auri, tu mane vis labiau stebini big_smile
o kas liecia tema, tai keistai cia ji pateikta tokioje vietoje, diskusija vyksta tarp mokiklinukiu ir suaugusiu baxuru, irodinejanciu, kad jos praras nekaltybe (o paskui dar besipiktinanciu, kad k...karta auga) o tas atsidavimas nedraugavus, kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tik nereikia apie tai spygaut kiekviename zingsnyje

vaikinai dabar gal sako, kad davai panos, ner cia ko stumt su tom vestuvem big_smile nes jiems dabar taip parankiau wink

48

Jolita, 23 пишет:

niu as negaleciau...ne, ne, ne! [fl]4067[/fl] :::709:::707

Jolita,tu tuo isitikinus 100%?

49

Giedrutė, 14 пишет:

Manai ? Aš tikrai tvirta asmenybė ir jeigu jau ką nusprendžiau kaip gyva savo nuomonės nekeisiu.

susituoksi o po to paaiskes, kad neverta buvo;D galesi kokiu dovanotu vibratorium tenkintis;D

50

monika cia mldc suskelei teisingai taip i toliau:::833

51

Atsiduociau, jei panele man patiktu..Juk nieko baisaus..:D

52

as ir atsiduociau jei panele patiktu big_smile juk kiekvienai negalima big_smile

53

Monika, 14 пишет:
Giedrutė, 14 пишет:

Manai ? Aš tikrai tvirta asmenybė ir jeigu jau ką nusprendžiau kaip gyva savo nuomonės nekeisiu.

susituoksi o po to paaiskes, kad neverta buvo;D galesi kokiu dovanotu vibratorium tenkintis;D

Monika, wa ish tokiu, kaip tu filosofiu ir sex zhinowiu, tj tik ligu ir galima tiketis:D kad jau taip rashai, tj matyt esi patyrus tik neprisizhaisk, kaip wiena jau pasigawus liga prisizhaide, o poto ja uzhmushe, aishk nufilmawo ir i neta imete:/ wa wa taip wa;) tjp kad pabukit jus dar waikais ir nesisketaliokit bet kam...

54

ne

55

laba tikai kad nea;)

56

Man iš vis apie tai galvoti dar toli  jau senai esu nusprendusi : nekaltybę prarasiu tik po vestuvių  viskas tuo ir pasakyta.
Cia zonok pokstas geras big_smile visada visi tjp sako bet pala koks tusas,ir ziurek jau su kaskuom guli big_smile

57

aš aišku nedraugavus neatsiduočiau..o dėl vestuvių tai galiu pasakyt kad mano drauge irgi buvo nusprendusi kad atsiduos tik po vestuvių, bet tada ji dar neturėjo vaikino, o vėliau viskas pasikeitė..

58

Galiu pasakyt sikna prades niezet ir atsiduos ... iki vestuviu neistems ;D big_smile

59

Tadas, 15 пишет:

Galiu pasakyt sikna prades niezet ir atsiduos ... iki vestuviu neistems ;D big_smile

3.14 ... tu mane stebini :::921 ekspertas

60

o kaip gi ;D