Re: Blevyzgos...
Sigi... tai tavo suzadetine... :V
Violeta, nepergyvenk... zinok, kaip moterims buna PMS, taip vyrams buna Protingu Minciu Sindromas, taipogi.. tai praeina... greiciau nei jums.. Dazniausiai.. )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 95 96 97 98 99 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Violeta, nepergyvenk... zinok, kaip moterims buna PMS, taip vyrams buna Protingu Minciu Sindromas, taipogi.. tai praeina... greiciau nei jums.. Dazniausiai.. )
As tuom net neabejoju, bet kol ji tik mano suzadetina, vadinasi i ja galiu kreiptis JUS.... ;D
;D Taip, gal tu ir teisus... visgi niekada nesuklysi taip kreipdamasis ar pazysti ar ne... Visgi jeigu zmogaus nepazysti tai kreiptis Tu nelabai sveika, o Jus visad limpa.... o siais sunkiais moderniais suzadetiniu laikais po keliu galonu degtines sunku ir besusigaudyti kas ka ir kaip pazysta ;D
na siandien pas mus mazi nesutapimai jam tik pokstauti norisi, o as kazkokia rimtuole si vakara :V
gerai, kad dar ponia nevadina ;D
na... gal ir laikas :? visgi pagal istatyma jaunimas skaitosi tarp 14 - 29 metu. Tai visi kas virs jau yra ponai ir ponios ;D
;D Taip, gal tu ir teisus... visgi niekada nesuklysi taip kreipdamasis ar pazysti ar ne...
Visgi jeigu zmogaus nepazysti tai kreiptis Tu nelabai sveika, o Jus visad limpa.... o siais sunkiais moderniais suzadetiniu laikais po keliu galonu degtines sunku ir besusigaudyti kas ka ir kaip pazysta ;D
Tu blaivus...???? As tai ne...!
>>Violeta, mes susisnekam beveik visuomet, neskelbk viesai forume, kad mes vienas kito nesuprantam.... ;D
Sigitai, šiandien tavęs nesuprantu
Sigitai, šiandien tavęs nesuprantu
As taip ir pamaniau, kad manes kazkas nesupras.... Kaltas....
Viskas gerai, Sigi, nekreipk demesio i jas... Moterys to niekad nesupras ;D as tave kuoooo puikiaaauuusiai suprantu ;D
...jau isivaizduoju musu gyvenimo istorija: pasene iki pensijinio amziaus vis dar sedesim ant to paciu foteliu ir lazdavosimes is visko na leva na prava, o vargses zmoneles (Vio ir Gabi) musu taip ir nesupras ;D eeeeh. Geras gyvenimas nusimato :]
labas vakara ar yra gyvu?
Ziurint ka skaitai gyvais ;D
ko nemiegam?
alia... ;D atostogauju gi... per atostogas nera tokios savokos kaip "reikia miegoti" yra tik "noriu miegoti", o butent dabar as tikrai nenoriu miegoti, nes krizenu cia prie kompo skaitydamas tas temas ir Sigito bei kitu zymiu veikeju prirasytas auksines idejas ;D
ai Auri, aš tik matau tu vienas po forumą šmirinėji laikas miegot sakau
nesistengt tu taip Auri, per šią naktelę Nijolytės nepasivysi, neišstumsi iš pirmos vietos
AAAUUUUUU? kur pradingai?
;D Pala pala, cia vat as labai pasistengsiu ir sugebesiu viska ;D Ne. ne... neturiu as cia jokiu tikslu tos didziausios mano meiles isstumti is garbingos man kadais priklaususios vietos... Tiek jau to ! Tingiu ja vytis vistiek ;D Nu bet del smirinejimo tai ka padarysi, kad visi nakti miega ;D Ju bedos !
O as diena cia neskaitinejau ir nieko nerasinejau tai vat dbar taip visko labai jau baiseliausiai turiu pasakyt, kad sakes ;D Referatais nors imk ir aprasyk viska...
.
.
.
a... O ko tu nemiegi? :? :?
na aš tik ką baigiau mokytis, programą rašiau, vat prieš miegą galvojau ką įdomaus paskaitysiu, ir vat tuoj jau eisiu liulio :H
nu jau labanakciausias tau labiausias brangioji :H As tai dar panaktinesiu turiu pasiruoses jau viena naktini filma ;D tad pasistengsiu nenuobodziauti
Arivadelci
Arivederci Auriuk uoj kaip liulio noriu, ryt neužeisiu čia, tai tu už mane su visais pasisveikink ir pablevyzgavok, na o jei kartais užeisiu, tai per daug sveikinimų nebus
OK ! BEeeeeeeeeeee problemu :] as tiesiog issijuoses megausiuos sia isskirtine privelegija kalbeti tavo vardu ;D Oi, kiek sveikinu prisiuntinesiu, ka tu, ka tu... ) (jau geriau ryt tikrai neprisijunk ;D )
žiūrėk, priskyriau prie draugų, tik vat kai praeitą kartą priskyrinėjau, tai mano anketoj nerodė nieko... db pažiūrėsim ka bus
REDAGUOJAM jau rodo
Страницы Назад 1 … 95 96 97 98 99 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...