Re: Mokykla- pragaras ar promoga?
na kas kam.. kolkas tokiu pojuciu neturiu xDD, bet manau tikrai turesiu :X
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mokykla- pragaras ar promoga?
na kas kam.. kolkas tokiu pojuciu neturiu xDD, bet manau tikrai turesiu :X
kartais mokykla pragaras!!!!!
atsibosta rasyt kiekviena diena po kokius du kontrolinius!!!!
krc db sestadieni du atsiskaitymus rasysim!!!!!!
sestadieni!!!!
isivaizduojat?!
pramoga oi ir kokia
Cha.. !!! va snd nueinu i sulia ir.. matiekos kontras .. da.. nei pasiruoses nei ka, bet visgi ten smagu.. ( vis savo irodyneja
) o apie kitas pam. nesmenu
Visi lankom arba lankeme sule... Jums tai pragaras, promoga ar tiesiog einat i ja, nes reikia? kaip sekas mokytis?
Nezinau kazkada mokslai man nesiseke :? dar buvau mano manimu negrazus ir rengtis nemokejau tarp klasioku ir nebuvau labai megiamas bet praejus pradine viskas pasikeite
tapau grazesnis,protingesnis(kazkodel taip maniau :?),labiau visu mylimas,mokslai pagerejio zodziu is pragaro pasidare vos nerojus
ejau i mokse praleisti gerai laika juokauti sun klasiokai ir destitojeis,zaisti kasi. Po pamoku eidavau su draugais-gem i baseina :V tusofkes ,nauji draugai susitikimai su kitom mokyklom... ka as zinau,,,, geris
Turbut mokykla mane toki padare ,koki matot dabar:=D ..nu siek tiek ir cia ieskoke pasikeiciau
hm...ir tas ir tas pragaras, nes reikia sėdėti per pamokas visokiai koliai ir pan...o dar ypač kai gauni blogą pažymį tai išvis norisi tą mokyklą padekti...... bet ir pramoga, nes susitinki su draugais ir praleidi gerai laiką
) ir be to vyksta įdomus renginiai ir pan..
)) tad mano nuomone tai pramoga
))
na... autoriui ko gero pragaras, nes nesugeba parasyt prAmoga su A.... :?
vat zinokit nesuprantu kaip zmones gali nostalgija kazkokia mokyklai jausti..
kol mokiausi paskutinese klasese (kaip rasiau cia kazkur ankstesniame poste) norejau greiciau dingti kuo toliau ir dabar net prisimint nenoriu.. buvau du kartus uzsukus,nes anglu mokytoja mano nereali buvo, pabendraut norejau, tai net nupurte tarp tu sienu vaikstant..
pazistamas jausmas,as siais metais baigiu ir tikrai man kosmaras sakau kad mokykla ir kai per paskutini skambuti kiti verkia nematau ko verkti juokas ima daugiau nieko ne trupucio nesigailiu kad palieku kankinimo istaiga..kai zmones bando padaryti visus vienodus ir vienodai mastancius...
Auste, 20 пишет:vat zinokit nesuprantu kaip zmones gali nostalgija kazkokia mokyklai jausti..
kol mokiausi paskutinese klasese (kaip rasiau cia kazkur ankstesniame poste) norejau greiciau dingti kuo toliau ir dabar net prisimint nenoriu.. buvau du kartus uzsukus,nes anglu mokytoja mano nereali buvo, pabendraut norejau, tai net nupurte tarp tu sienu vaikstant..
pazistamas jausmas,as siais metais baigiu ir tikrai man kosmaras sakau kad mokykla ir kai per paskutini skambuti kiti verkia nematau ko verkti juokas ima daugiau nieko
ne trupucio nesigailiu kad palieku kankinimo istaiga..kai zmones bando padaryti visus vienodus ir vienodai mastancius...
na, Vaiva, nejau nebuvo nei vieno mokytojo, kuris nesistengtu "peraukleti" tavo nuomones
mokaus labai gerai, bet moksliuke nesu ;D nei pragaras, nei pramoga, visokiu dienu buna;)
Pritariu Monikai juk visokių dienų būna.. Ir be to ką aš veikčiau jei neičiau į mokyklą...Jau net kai sergu kokias dvi savaites pasiilgstu mokyklėlės, draugų
reikia džiauktis kol eini į mokyklėlę, o kai įstosi į univerą ir draugų pasiilgsi, pusę iš jų net nebepamatysi....
kai lankiau mokykla, visko budavo ir geru ir blogu dienu, bet db tai su mielu noru grisciau i mokykla, nes ten budavo patys geriausi laikai i nieka neiskeisciau
Pritariu Monikai juk visokių dienų būna.. Ir be to ką aš veikčiau jei neičiau į mokyklą...Jau net kai sergu kokias dvi savaites pasiilgstu mokyklėlės, draugų
reikia džiauktis kol eini į mokyklėlę, o kai įstosi į univerą ir draugų pasiilgsi, pusę iš jų net nebepamatysi....
(ei kaškas pasidarė....norėjau redaguoti žinutę ir man antrą tokią pačią parašė, jai galit ištrinkit vieną
)
ups. Ne mokykla o pramoga. ;d
kai lankiau mokykla, visko budavo ir geru ir blogu dienu, bet db tai su mielu noru grisciau i mokykla, nes ten budavo patys geriausi laikai
i nieka neiskeisciau
kas tiesa tas ne melas ten tikrai geriausi gyvenimo metai buvo jokiu rupesciu (tokiu gyvenimiskai rimtu) tik pramogauk makaronus tevam ir mokitojam kabink seip super laikai buvo tikrai noreciau kad tie laikai dar kada grystu
as nenoreciau vat studiju metai kad gryztu vat kitas reikalas:)
Nemanau,kad tai yra pragaras,o kartais tai virsta pramoga
bizpridielas ta mokykla
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mokykla- pragaras ar promoga?