Re: Nedraugavus atsiduotum?
Diana, tai tu uz atsidavima iskart? :] mrrr.... kada ten sakei atvaizuoji i Klaipeda?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nedraugavus atsiduotum?
Diana, tai tu uz atsidavima iskart? :] mrrr.... kada ten sakei atvaizuoji i Klaipeda?
![]()
![]()
![]()
![]()
mrrrrrr.... pats zinai kada atvaziuoju bet nepamirsk ka as sakiau apie... hmmmm... gal cia jau i privata reiketu ;D ;D ;D ;D
nors visiems galiu pasakyt, kad nesumastytu kada kokiu pasiulymu pateikt: as piktas suo - kandziojuos
Nu gerai. Tai mes tau antsnuki surasim ;D
gedytumeis... oj tie vaikinai svajokliai ;D sitaip kalbedamas dar gali pagalvot apie.. klp? ;D nepades tau tas antsnukis, nesijaudink berneli
![]()
![]()
![]()
![]()
su kiekvienu postu, Auri, tu mane vis labiau stebini
o kas liecia tema, tai keistai cia ji pateikta tokioje vietoje, diskusija vyksta tarp mokiklinukiu ir suaugusiu baxuru, irodinejanciu, kad jos praras nekaltybe (o paskui dar besipiktinanciu, kad k...karta auga) o tas atsidavimas nedraugavus, kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tik nereikia apie tai spygaut kiekviename zingsnyje
koks skirtumas vistiek ateis tas laikas ar busi pilnamete ar nea
Auris, 20 пишет:
![]()
![]()
![]()
![]()
su kiekvienu postu, Auri, tu mane vis labiau stebini
![]()
o kas liecia tema, tai keistai cia ji pateikta tokioje vietoje, diskusija vyksta tarp mokiklinukiu ir suaugusiu baxuru, irodinejanciu, kad jos praras nekaltybe (o paskui dar besipiktinanciu, kad k...karta auga) o tas atsidavimas nedraugavus, kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tik nereikia apie tai spygaut kiekviename zingsnyje
vaikinai dabar gal sako, kad davai panos, ner cia ko stumt su tom vestuvem nes jiems dabar taip parankiau
niu as negaleciau...ne, ne, ne! [fl]4067[/fl]
Jolita,tu tuo isitikinus 100%?
Manai ? Aš tikrai tvirta asmenybė ir jeigu jau ką nusprendžiau kaip gyva savo nuomonės nekeisiu.
susituoksi o po to paaiskes, kad neverta buvo;D galesi kokiu dovanotu vibratorium tenkintis;D
monika cia mldc suskelei teisingai taip i toliau
Atsiduociau, jei panele man patiktu..Juk nieko baisaus..:D
as ir atsiduociau jei panele patiktu juk kiekvienai negalima
Giedrutė, 14 пишет:Manai ? Aš tikrai tvirta asmenybė ir jeigu jau ką nusprendžiau kaip gyva savo nuomonės nekeisiu.
susituoksi o po to paaiskes, kad neverta buvo;D galesi kokiu dovanotu vibratorium tenkintis;D
Monika, wa ish tokiu, kaip tu filosofiu ir sex zhinowiu, tj tik ligu ir galima tiketis:D kad jau taip rashai, tj matyt esi patyrus tik neprisizhaisk, kaip wiena jau pasigawus liga prisizhaide, o poto ja uzhmushe, aishk nufilmawo ir i neta imete:/ wa wa taip wa;) tjp kad pabukit jus dar waikais ir nesisketaliokit bet kam...
ne
laba tikai kad nea;)
Man iš vis apie tai galvoti dar toli jau senai esu nusprendusi : nekaltybę prarasiu tik po vestuvių viskas tuo ir pasakyta.
Cia zonok pokstas geras visada visi tjp sako bet pala koks tusas,ir ziurek jau su kaskuom guli
aš aišku nedraugavus neatsiduočiau..o dėl vestuvių tai galiu pasakyt kad mano drauge irgi buvo nusprendusi kad atsiduos tik po vestuvių, bet tada ji dar neturėjo vaikino, o vėliau viskas pasikeitė..
Galiu pasakyt sikna prades niezet ir atsiduos ... iki vestuviu neistems ;D
Galiu pasakyt sikna prades niezet ir atsiduos ... iki vestuviu neistems ;D
3.14 ... tu mane stebini ekspertas
o kaip gi ;D
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nedraugavus atsiduotum?