Re: Jei nieko nesinori, niekas neidomu...Kas tai?
kai buvau mokine as tiek ptisisiuvinejau ir prisineriau, jog daba visai nenoriu to daryt
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jei nieko nesinori, niekas neidomu...Kas tai?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kai buvau mokine as tiek ptisisiuvinejau ir prisineriau, jog daba visai nenoriu to daryt
as sakiau tik pvz,juk yra ir kitokiu dalyku kur kantrybe tikrai sekintu man padeda bent jau.. pasivaiksciojimas nakti miske
baugokai bet labai fainiai bent jau man patinka
Man padeda aplink klegancios drauges, apsipirkinejimas, pietavimas mieste, klubai ir siaip kulturinimasis. Buvimas tarp zmoniu tiesiog igalina paciai nebut surugusiai
Vytautas pataike depresija nera kiazko kas varytu i pieki :V kazkokio prasmingo dalyko reikia gyvenime kitaip ateis 45 46 ir galvosi ka as darau padariau >>>>>>>>>nu tai hebra iseikit is naumu prasivedinti palikit televizorius ir eikit kazkuom uziimineti nauju minciu pasitemti nes paieskoje visa esme
nusprendziau kad man tik meile gali padet, vat ..
tai va...reskia tau reikia naujo vyro ,arba gali atnaujinti su jau turimu (nezinau ar ji turi),o siaip is tikro kai dabar tox nerealus oras laike,tai nesedek namuose,eik is namu,kad ir siaip pasivaiksciot su draugem...
na vyro as dar neturiu, o drauga turiu, bet jis toli, retai matomes. drauges kazkaip uzsiemusios su savo antrom pusem....kur du - trecias nereikalingas.
Prasau isreikskite svo nuomone siuo klausimu
po temos pavadinimo perskaitymo pasakyciau tai depresija
ar atsimeni multika " Maugli " ten jis irgi lakste ir nezinojo kas su juo darosi... pavasaris...kiekvienam savaip veikia... praeis..
nusprendziau kad man tik meile gali padet, vat ..
tai nesuprantu, drauga sakei turi, bet meiles taip iseina ne?.. kaip cia taip? kazka reikia keisti santykiuose jei jau taip depresiskai apie juos kalbi.
ir kazkas gerai pastebejo kad gal reiktu keisti darba, jeigu jis i depresija varo.
o jei nenori/negali, tada bent jau susirask veiklos: pradek sportuoti ka nors (nebutinai kazka tradicinio, tieek visokiu sporto rusiu yra kad tikrai gali rast kazka kas tiks butent tau ir kels nuotaika), arba susirask kokia veikla kuri tau patiktu ir atbaidytu negeras mintis, o db oras turbut superinis (nzn kaip ten kur esi) tai galu gale pasiplaukiok kokiam prude, nuplausi visa savo depresija, ar bent jau saulej pagulek su gera knyga, energijos pasikrausi. aisku tau viskam ka isvardinau gal nera ne menkiausio noro, bet pabandyk priverst save kazka veikt, paskui po truputi depresija prasisklaidys ir noras atsiras, o tuo paciu ir nuotaika ir gyvenimo dziaugsmas gris
seska as tai neturiu db laiko kada depresuot ... tik stresuot
VISKAS BUS GERAI! :*... nes esu isitikinus, kad nera to blogo, kas neiseitu i gera
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jei nieko nesinori, niekas neidomu...Kas tai?