Re: kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
suniuko poza geriausia
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
suniuko poza geriausia
jei atvirai, su gera mergina visos pozos geros
......ant slidziu
...leidziantis nuo kalno
Kaip kada - rytais vienaip, o vakarais kitaip.
. . /)/)
*.*)=
("),(") kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
poza nesvarbu svarbu geras sex ir geras malonumas
bent a taip manau
man tai labiausiai patinka suniuko poza
O man kaciuko poza
Visokiomis...
nera nieko geresnio kaip sexas ir kosas:)2in1 Shoots
as balsuoju uz oralini.
as balsuoju uz oralini.
tu ar tau ?
niu juo,kazkoks nesusipratimas cia ivyko,zmogus uzdave klausima,kokia poza jums patinka-a visi kazkaip gryba pjauna,kai kurios moteris stengiasi taip jau sukonkretint atsakyma,kad miela malonu ir skaityti,o vyrai pjauna konkreciai..............
man visoks,man bet koks,man belekur.....................
pozas reikia vardinti a ne kur ir per kiek tai iseina padaryti
as uz sexa trise
Manau svarbu netik kaip, bet ir su kuo ir manau, kad moterims daug mažiau rūpi sexas nei vyrams palyginus pasisakiusi procenta vyrų ir moterų... Išvada yrai aistringesni...
neriausias sex hatoj lovoj,**** zino kiek tu pozuyra ir
didesne ju dalys zaijdys.o kam be sex gerai tegul keicia kunigus pedofilus:)
svarbu ne poza o zmogus,tada visos pozos geros
As uz lova, patogiausia, ir po sexo uzmigti ramiai ant sono galima
... O siaip as uz zmogu, jei zmogus veza, gali ir spintoje, ir ant stogo (atinkamos ir pozos)
... o kam pozu truskta, galite pasiziureti kamasutra. Beje, patartina paziureti ir antikamasutra (youtube)
jetus visi tik rupi kokia paza
ir ihvis.. gerewsia ta poza kai atsisedi i foteli ir pasiemi distancini tieliko valdyma i viena ranka, o i kita ranka alaus buteliuka.. ir niekas nap...sa tau proto
kuo ivairiau tuo geriau, per karta reikia maziausiai kokias6 pozas isbandyti kad abu orgazma pajustumet. juk visi zino kad vaikinai nuleidzia greiciau nei pasitenkina mergina. todel jiems reikia parodyti pavizdi. merginos negulekit kaip lentos, parodykit iniciatyva
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kokia poza jums labiausiai patinka myletis?