Re: Auksas ar sidabras?;)
sidabras;) man auksas nepatinka,tikazkoks geltonos splawos;D jau senuciukai geriau auksa tenesioja ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)
sidabras;) man auksas nepatinka,tikazkoks geltonos splawos;D jau senuciukai geriau auksa tenesioja ;D
Siaip tai visada buvau uz sidabra ir kekviena diena megstu nesioti sidabra..Ir ne del to kad jis pigesnis..kaip cia vienas vel issireiske;) o del to kad jis man labai patinka,kai kurie dirbiniai yra dar brangesni uz auksa,ypac jei darai asmeniska uzsakyma..Bet auksa irgi nesioju kai to uzsimanau ar kur jis labiau tinka...
Tiktai delto kad pigesnis ir nera cia ka gincytis..:D
As ir net nesiginciuju:) Cia kekvienas juk rasom is savo poziciju:):) Tavo jau aiskios:):):)
Mano? Atsipeikek, as ne pana ir papuosalu nenesioju..:D
O sakau tai ka sake mano pana..As jos klausiau kodel ji neturi sidabriniu, tik auxiniai..Tai ji ta ir sako kad visos svaixta tipo auxas senom bobom..O istikro ir arkliui aisku kad del kainos..:D
Oi..Cia juk tavo pana sake;D Tai butent tada ir aisku tik arkliui...;DToks toki suradot;D O kad auksas senom bobom tai kad cia nesamone aiskumas... O aplamai skonio reikalas..Kaip kada ir kaip nuotaika,ta ir nesioju...:)
man asmeniskai, tai kategoriskai tik sidabras:D~
nu man tai patinka sidabras daug daug labiau,bet manau kad kiekvienas renkasi pagal skoni,nu kai panos nesioja auksinius papuosalus tai normal,bet man siaip ziauriai nepatinka kai wajkinai puosiaisi auksu...tai wat....:D
Tai jo gal kazkas ir del kainos... bet as tai tikrai ne
auksa nesaugu nesiot beto koks asilas narkomanas gatveje pirstus gali nupjauti ....kad zieda nulupt.....man vistiek sidabras jaunystes papuosalas
Na kai vaikinai auksinius " lenciugus " ant kaklo uzikabina tai tikrai kad baisu,man tai is karto vaizdas kad nori demesio...
kalbant apie vyryriskus papuosalus (grandineles) sidabras labiau patinka, jei jis ne "standartinio" rasto
susimastai idomu rasta, nupiesi ant popieriuko, nunesi auksakaliui, padaro vienetini dirbinuka.. grazu
auksas dabar yra nebemadingas,dabar ant bangos mediniai karoliukai ir pan,bet sidabras manau is mados niekada neiseis.....
Na kai vaikinai auksinius " lenciugus " ant kaklo uzikabina tai tikrai kad baisu,man tai is karto vaizdas kad nori demesio...
Ne visi bahurai tos lenciugus nesioja del demesio
bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...
bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...
yra yra tu lenciuginiu (gangsta rap) cia jau toks ju stilius
nori buti sustri (tipo prie litu ir etc)
Visokiu...Visokiu yra...:)
Ievute, 19 пишет:bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...
yra yra tu lenciuginiu (gangsta rap)cia jau toks ju stilius
aaa,aciu uz informacija,nors siaip pazystu viena toki siaubas,nepraeina as jau mieliau ziureciau i medinius karoliukus,ka tu manai?:)
Ovydas, 19 пишет:Ievute, 19 пишет:bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...
aaa,aciu uz informacija,nors siaip pazystu viena toki siaubas,nepraeina as jau mieliau ziureciau i medinius karoliukus,ka tu manai?:)
Nezinau merginai grazu medinukai bet as visvien linkes auksa ginti (kadangi pats ji nesioju)
Ievute, 19 пишет:Ovydas, 19 пишет:Ievute, 19 пишет:bet daug yra ir" lenciuginiu" taip jie isreiskia savo "krutuma"...
Nezinau merginai grazu medinukaibet as visvien linkes auksa ginti (kadangi pats ji nesioju)
na taip,bet kai jo ant kaklo yra ziauriai daug tada jau man negrazu....fuuuu.......:)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)