61

Re: Eurovizija

Vilma, 20 пишет:

cia kzk sake kad zinomi daininikai neina i eurovizijos atranka..bet va katik baigesi atranka is tu jau tipo zinomu tai atleiskit bet geriau pasirode visiski naujokai nei kad tie kur zinomi...
Julija as tau del U Soul tai pritariu, nuostabus duetas smile

Malonu, kad atsiranda vis daugiau zmogiuku, kuriems patinka sie vaikinai :::920

62

Martyna, 19 пишет:

man "Saulės kliošas" dideles simpatijas sukėlė :::833

man irgi bet as juos jau seniai gerbiu ir gerbiau wink

63

Julija, 20 пишет:

Malonu, kad atsiranda vis daugiau zmogiuku, kuriems patinka sie vaikinai :::920

Na as visada maniau kad Dima shavrov labai graziai dainuoja..o dabar tas duetas tai superinis smile tiesa galia kad nelabai randu is kur ju dainu parsisiusti

:::011

64

lt-united respect (tuo viskas ir pasakyta)

65

kažin, ar ir šį šeštadienį LTV kompai nulūš.. :::041

66

Blyn, Dimka ir Hywel i finala nepateko :::634

67

Martyna, 19 пишет:

kažin, ar ir šį šeštadienį LTV kompai nulūš.. :::041

Nenuluzo:::833

68

yra ir tikrai neblogų dainų šiais metais,bet nemanau,kad jas išrinks atstovauti Lietuvai..

69

tai kaip vaikai?? ar kas ziuri?? as tai ties 11 daina isijungiau ...
>> kazkaip pastebejau, kad man net zvaigzdziu duetuose graziau dainos klausosi nei cia :V

70

Nijolė, 21 пишет:

>> kazkaip pastebejau, kad man net zvaigzdziu duetuose graziau dainos klausosi nei cia :V

Žiūriu.. Žinok lygiai tą patį mamai sakiau.. :V Košmaras kažkoks..

DZYYYYYYMAAA!!!! ;D;D;D;D;D

71

Karolina, 20 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

Žiūriu.. Žinok lygiai tą patį mamai sakiau.. :V Košmaras kažkoks..

DZYYYYYYMAAA!!!! ;D;D;D;D;D

Gera girdeti kad ne as vienas toks beviltiškas ir žiūriu :::b02 grizau mano neseniai ir vakariene lesu tai ir ziuriu big_smile big_smile badua kazkokia big_smile big_smile
Estijoj su belgu zvengem is ju dainos ;D ;D

72

kaip kaimynka pasake :tai su skoniu problemos, kad is 19 baisiu neisrenki graziausios baisios? big_smile  karoce ziauru cia siemet ;D

73

ha ha ha big_smile norway (flag:no) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee big_smile big_smile ne, is tikro tai man dzin ;D
>>> kita vertus, karolina, laimejo never never let u go big_smile big_smile big_smile fcuk.. taip ir maniau ;D nors as uz ji, kaip 2kart dalyvaujanti nebalsuociau ;D cia butu ziauriai, jei ji istiktu pilvelytes likimas buti visada 2u ;D ha ha ha :::b02 numirsiu 6dieni jei taip bus ;d
>> o taip, Linuk, estai buvo ziaurus (tmi)

74

bilanas pasieme pliuscenka tipo mano kad tai jam pliusu duos.... beviltiska.....

75

na, as nezinau.. tai kas nors cia prisides prie musu :? pagarbiai ir didingai pranesu 22.00 val. big_smile prasideda nooomands in  da nAight dainos big_smile

76

galvoju dabar ar jungtis ar ne smile turbut reiks wink
ir dar noriu pasisakyt, kad nemaciau tos anos atrankos tai kritikuot negaliu neutral bet siaip Eurovizija skirta pristatyti saliai save ....o lb gilintis kas laimes neverta, nes balsuoja juk kaimynai uz kaimynus ir pan...
p.s. BURIAMES I TA GRUPE, AS UZ big_smile

77

nu as tikrai uz lenkus nebalsuosiu,,... joiu budu...
uz savus pavarysiu bent jau pora sms (chuckle)

78

as uz lenkus irg inebalsuociau big_smile) bet siaip hm... snd kiek ziurejau, dar tik 7 dainavo, man ukraina patiko .. o musu berniukas turbut lb jaudinosi. bet nieko. viskas ore wink

79

bet vargsiukas ta berniukas big_smile viens pats tarp dumu pastovejo ir tiek

80

na vargsiukas, ne vargsiukas, bet as ji palaikau, nes jis MUSU berniukas big_smile)
>> na, dar danu berniuka palaikau, bet ne jo daina big_smile o tik ji pati big_smile)