Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
mmm as pamenu savo drysima isdrysima blyn ir zinai ka?nlb panelytes norejote dalintis ...vyruku demesiu na, bent jau man taip pasirode..bet dabar viskas liuks..ir ypac jei viskas i tema :D:D nepakaltinami
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 684 685 686 687 688 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
mmm as pamenu savo drysima isdrysima blyn ir zinai ka?nlb panelytes norejote dalintis ...vyruku demesiu na, bent jau man taip pasirode..bet dabar viskas liuks..ir ypac jei viskas i tema :D:D nepakaltinami
vai kokia faina tema uzvyniojot apie dainuojamaja poezija :H :H :H :H Alia kaip as myliu ta muzika tai belenkaip belekaip ;]~~~~ Cia sakyciau mes su Linutu visus susargdinom sios melodijos liga ;D
Kas neklauset butinai pasiklausykit: http://www.youtube.com/watch?v=vF0GOh8f_ck << Tik kokybe prasta tad pasigarsinkit ir megaukites ;]~ Tai turbut mano megstamiausias Mykolaicio remeikas ever :]
P.S.: Ne i tema temu cia nera ;] cia viskas vardan vyrioku drasinimo ;D o i drasinima galima viska iskaiciuot, netgi temas apie globalizma ;D
sita dainele tokia, net nezinau..labai daznai jos klausaus ji tokia..na imi ir dainuoji faina dabar butu kokiam draugu bury
kaip lodoriaus pareigos?nepabodo?
alia lodoriaus pareigos pasibaigusios jau kaip menesi, nes vasaros semestra pasiemiau tai dabar du menesius studijuosiu ir tada du menesius pratesiu lodoriaus pareigybes ;D Tai vat. Dabar itemptai studijuoju ir neturiu laiko cia rasyti o jei ir buna laiko tai paprastai nebuna jegu . Vat.
Apie Mykolaiti arba gerai arba labai gerai ) ) )
kas per vasaros semestras?apsviesk
na man studijos baigesi balandzio pabaigoje bet as galiu pasiimti vasaros semestra kuris trunka dar 2 men ir pastudijuot per vasara :] apsvieciau pakankamai/?
hmm..tai kodel taip..kazkaip keistai kodel ne kaip visi iki birzelio?su potekste, kad pailsejes geriau paskui seksis?
Sveiki visi, visi sveiki
kur buvus kur nebuvus, bet tikrai dar neprazuvus, irasyta jau i dingusiu be zinios sarasa, stai ir AS
neturiu pasiteisinimo, todel ir nepradesiu teisintis, kodel taip begediskai ir ilgai apleidau kluba, taciau jau labai nepykit nes turbut dingsiu greitai ir vel.... sesija
taigi uzlekiau pasisveikinti su visais - LABAS dar karteli visiems cia esantiems ir nesantiems, tiems kurie pazista ir kas ne,kadangi matau kad cia gretos jau pagausejo
buciuoju myluoju ir siunciu kuo geriausius linkejimus
_Dianyte_
labas labas Dianyte malonu susipazint bausme tokia...perskaityk si kluba nuo ten..kur prapuolei
as atsimenu, kad ir man cia buvo nedrasu atetit
o jei kalbant konkreciai apie mane, tai as net nesureagavau kuriuo momentu tu cia atejai gal todel pasirodziau nedraugiska... :V
>> labas Dianyte
ai, kas buvo tas :)svarbu dabar viskas lb saunu, na, bent as taip jauciuosi cia tarp jusu
mmm as pamenu savo drysima isdrysima blyn ir zinai ka?nlb panelytes norejote dalintis ...vyruku demesiu na, bent jau man taip pasirode..<...>
na, Ingrida, maciau, kad skaitei asmenini horoskopa ;D tai paskaityk apie mane as ne ta, kuri kazkuo dalintusi ;D
>> del d_poezijos >>na, as jau prisipazinau, kad jus kalti del to, kad as ja klausau :H bet turbut dabar galeciau drasiai pasakyti, kad as jos daugiau turiu ir zinau
> apie Aurio mokslus>> tai gali nesigilinti ;D pas ji visada ne taip kaip pas kitus :V ten klaipeda...
>>> as tai labai bijojau visu cia ;D bet jau pamazu apsipratus ;D po kokios savaites jau pradejau regzti mintis kaip artimiau susipazinti su visais ;D net savo sesiuka ispraudziau i cia kad man paciai drasiau butu
------------
Dianyte :H sauliuk ka as cia matau << taip, dekokit man (emo)
ar as per akis praleidau ar tikrai nemaciau, ar ingrida neprisistate ir nebuvo ikrikstyta i kuba :? jei ji nori jame aktyviai dalyvauti nu cia toks pastebejimas :V
>>> Auri, brangusis ka asten maciau pirmame psl :? ka :? ka :?
jei viskas gerai parodysiu ka gavau
tai pas panele didybes manija nerealiu nerealiausia :)ir kaip tu dar dristi sakyt, kad "..pamazu apsipratus" cia tiesiog perpratus viska iki nzn net ko
Auris, nesigilinu as ten lb i ji unikumas, daugiau zodziu ner
REDAGUOJAM
Lina, tuoj as rasiu kur as cia prisistaciau ar neprisistaciau
o kokie klausimai prisistatymo?
vardas amzius vietove ;DDD ir kuklumo lygis ! << pirmam psl stai parasyta taip cia toki remukai bet yra placiau parasyta kazkur koks prisistatymas turi buti
hmm.. ingrida... 1 psl yra visi klausimai..
>> Ingrida, prastai skaitei ;D jis standartas ;D tikru tevisku jausmu ;D kaip pridera klubuko tatai :H
>> sesiau (tmi) apie tave tai ziauriai ...
> Linai..nesitikejau.... ta knygute,kur dovanojom Auriui 20gimsiaus proga.. dovanoti reikejo tau ;D
gerai, rasau, tik nepykite
Vardas: Ingrida
Metai:22
Patirtis: be patirties
Pareigos: studente...greitai papildysianti bedarbiu gretas, manau (kol kitu pareigu nepriskyre niekas )
Kuklumo lygis: 70%
tai va tiek kol neradau kitu klausimu
kada krikstynos?
sesiau ka manaai ka tata pamanys
krikstynos tada, kai pati tam pasirysi :V ir kai mes tam pasirysim ;D ne, is tikro tai as nieko nezinau ;D as del grozio cia
>> hm.... mano pareigos tai jau hmm... keiciasi.. as tai nebe studente... 1dieni jau atiduodu studento pazymejima.... ... .. ... ...
>>>> as moteris.. as balso neturiu ;D o jei turiu,tai labai tylu << va ka tata pamanys ( bet jei atvirai, as vistiek manau,kad kazka papasakot apie save deretu :V peveze: ka ji toj jonavoj veikia ir su kuo miega )
Nijole, jau buvo gynimas tau? as tai visad pasiryzus tik ziurekit, kad su protu
Страницы Назад 1 … 684 685 686 687 688 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~