13,701

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

mmm big_smile as pamenu savo drysima big_smile isdrysima blyn tongue ir zinai ka?nlb panelytes norejote dalintis ...vyruku demesiu smile na, bent jau man taip pasirode..bet dabar viskas liuks..ir ypac jei viskas i tema big_smile:D:D nepakaltinami wink

13,702

vai kokia faina tema uzvyniojot apie dainuojamaja poezija :H :H :H :H Alia kaip as myliu ta muzika tai belenkaip belekaip ;]~~~~ Cia sakyciau mes su Linutu visus susargdinom sios melodijos liga ;D

Kas neklauset butinai pasiklausykit: http://www.youtube.com/watch?v=vF0GOh8f_ck << Tik kokybe prasta tad pasigarsinkit ir megaukites ;]~ Tai turbut mano megstamiausias Mykolaicio remeikas ever :]

P.S.: Ne i tema temu cia nera ;] cia viskas vardan vyrioku drasinimo ;D o i drasinima galima viska iskaiciuot, netgi temas apie globalizma ;D

13,703

sita dainele tokia, net nezinau..labai daznai jos klausaus :::920 ji tokia..na imi ir dainuoji big_smile faina dabar butu kokiam draugu bury smile
kaip lodoriaus pareigos?nepabodo? big_smile

13,704

alia lodoriaus pareigos pasibaigusios jau kaip menesi, nes vasaros semestra pasiemiau tai dabar du menesius studijuosiu ir tada du menesius pratesiu lodoriaus pareigybes ;D Tai vat. Dabar itemptai studijuoju ir neturiu laiko cia rasyti big_smile o jei ir buna laiko tai paprastai nebuna jegu . Vat.

Apie Mykolaiti arba gerai arba labai gerai big_smile) big_smile) big_smile)

13,705

kas per vasaros semestras?apsviesk smile

13,706

na man studijos baigesi balandzio pabaigoje bet as galiu pasiimti vasaros semestra kuris trunka dar 2 men ir pastudijuot per vasara :] apsvieciau pakankamai/?

13,707

hmm..tai kodel taip..kazkaip keistai smile kodel ne kaip visi iki birzelio?su potekste, kad pailsejes geriau paskui seksis? big_smile

13,708

Sveiki visi, visi sveiki:::a48
kur buvus kur nebuvus, bet tikrai dar neprazuvus, irasyta jau i dingusiu be zinios sarasa, stai ir AS :::b25
neturiu pasiteisinimo, todel ir nepradesiu teisintis, kodel taip begediskai ir ilgai apleidau kluba, taciau jau labai nepykit :::818:::426 nes turbut dingsiu greitai ir vel.... sesija :::011

taigi uzlekiau pasisveikinti su visais - LABAS dar karteli visiems cia esantiems ir nesantiems, tiems kurie pazista ir kas ne,kadangi matau kad cia gretos jau pagausejo big_smile
buciuoju :::635 myluoju :::051 ir siunciu kuo geriausius linkejimus :::228

_Dianyte_ :::202:::920:::737

13,709

labas labas Dianyte tongue malonu susipazint wink bausme tokia...perskaityk si kluba nuo ten..kur prapuolei big_smile

13,710

Ingrida, 22 пишет:

mmm big_smile as pamenu savo drysima big_smile isdrysima blyn tongue ir zinai ka?nlb panelytes norejote dalintis ...vyruku demesiu smile na, bent jau man taip pasirode..bet dabar viskas liuks..ir ypac jei viskas i tema big_smile:D:D nepakaltinami wink

as atsimenu, kad ir man cia buvo nedrasu atetit :::818
o jei kalbant konkreciai apie mane, tai as net nesureagavau kuriuo momentu tu cia atejai :::818 gal todel pasirodziau nedraugiska... :V

>> labas Dianyte smile

13,711

ai, kas buvo tas :)svarbu dabar viskas lb saunu, na, bent as taip jauciuosi cia tarp jusu big_smile

13,712

Ingrida, 22 пишет:

mmm big_smile as pamenu savo drysima big_smile isdrysima blyn tongue ir zinai ka?nlb panelytes norejote dalintis ...vyruku demesiu smile na, bent jau man taip pasirode..<...>

na, Ingrida, maciau, kad skaitei asmenini horoskopa ;D tai paskaityk apie mane big_smile as ne ta, kuri kazkuo dalintusi ;D
>> del d_poezijos >>na, as jau prisipazinau, kad jus kalti del to, kad as ja klausau :H bet turbut dabar galeciau drasiai pasakyti, kad as jos daugiau turiu ir zinau :::b49
> apie Aurio mokslus>> tai gali nesigilinti ;D pas ji visada ne taip kaip pas kitus :V ten klaipeda...
>>> as tai labai bijojau visu cia ;D bet jau pamazu apsipratus ;D po kokios savaites jau pradejau regzti mintis kaip artimiau susipazinti su visais ;D net savo sesiuka ispraudziau i cia big_smile kad man paciai drasiau butu :::918
------------
Dianyte :H sauliuk :::906 ka as cia matau :::b18 << taip, dekokit man (emo)

13,713

ar as per akis praleidau ar tikrai nemaciau, ar ingrida neprisistate ir nebuvo ikrikstyta i kuba :? jei ji nori jame aktyviai dalyvauti big_smile  nu cia  toks pastebejimas  :V 
>>> Auri, brangusis ka asten maciau pirmame psl :?  ka :? ka :? tongue
jei viskas :::920 gerai parodysiu ka gavau :::b18

13,714

tai pas panele didybes manija big_smile nerealiu nerealiausia :)ir kaip tu dar dristi sakyt, kad "..pamazu apsipratus" cia big_smile tiesiog perpratus viska iki nzn net ko big_smile
Auris, nesigilinu as ten lb i ji big_smile unikumas, daugiau zodziu ner smile
REDAGUOJAM
Lina, tuoj as rasiu kur as cia prisistaciau ar neprisistaciau neutral
o kokie klausimai prisistatymo? big_smile

13,715

big_smile vardas amzius vietove ;DDD ir kuklumo lygis ! << pirmam  psl stai parasyta taip wink cia toki remukai bet yra placiau parasyta kazkur koks prisistatymas turi buti wink

13,716

hmm.. ingrida... 1 psl yra visi klausimai..
>> Ingrida, prastai skaitei ;D jis standartas ;D tikru tevisku jausmu ;D kaip pridera klubuko tatai :H

>> sesiau (tmi) apie tave tai ziauriai :::b02...
> Linai..nesitikejau.... ta knygute,kur dovanojom Auriui 20gimsiaus proga.. dovanoti reikejo tau ;D

13,717

gerai, rasau, tik nepykite smile
Vardas: Ingrida
Metai:22
Patirtis: be patirties big_smile
Pareigos: studente...greitai papildysianti bedarbiu gretas, manau tongue (kol kitu pareigu nepriskyre niekas wink )
Kuklumo lygis: 70%
tai va tiek kol neradau kitu klausimu smile
kada krikstynos? big_smile

13,718

sesiau ka manaai wink ka tata pamanys wink

13,719

krikstynos tada, kai pati tam pasirysi :V ir kai mes tam pasirysim ;D ne, is tikro tai as nieko nezinau ;D as del grozio cia :::757
>> hm.... mano pareigos tai jau hmm... keiciasi.. as tai nebe studente... 1dieni jau atiduodu studento pazymejima.... ... .. ... ...
>>>> as moteris.. as balso neturiu ;D o jei turiu,tai labai tylu << va ka tata pamanys :::b02 ( bet jei atvirai, as vistiek manau,kad kazka papasakot apie save deretu :V peveze: ka ji toj jonavoj veikia ir su kuo miega :::b18 )

13,720

Nijole, jau buvo gynimas tau? smile as tai visad pasiryzus wink tik ziurekit, kad su protu big_smile