13,761

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

krc, fyfan vaske rumpe :::b02

o as tai is tikro labai pasiilgsiu situ sikniuku :H labai.... bet fcuk.. ieskokas tai bus ;D as jame irgi ;D kol mirtis mus isskirs big_smile)
>> kazko lievai pasijutau hmm dbr sedziu namie viena.. kazkaip susiliudejau :?

13,762

eee sesiau tai reikejo siandien pas mane vaizuot wink

13,763

labos (*) Ingrida :::920
>>> nieko, as kai rytoj pas tave nuvaziuosiu ;D tai bus bauda ;D

13,764

nu paziuresim paziuresim big_smile

13,765

daug negersiu big_smile)
>> ka tik turejau telefonu filosofijos pamokele apie sexa :-) .. vyrus kamuojantis klausimas: kur? moteris: kodel? .... sia filosofine gaidele ;D as tai gal ir eisiu miegot big_smile)

13,766

big_smile net nzn ka tau pasakyt ;d

13,767

as tau pasakysiu >>> man atrodo as ne pas jus vaziuoju,o i danija :::419 cia jau nuspresta big_smile nei TENK JU nepades ;D niekas niekas net //: P ;D as tau sakau big_smile)

13,768

sveikos mergaites big_smile pasikalbejot sesiskai matau :)nijole, kazkur buvau anksciau skaicius, kad vaziuot turejai...tai nori pasakyt, kad dar taip ir neisdrysai? big_smile

13,769

Nijolė, 21 пишет:

as tau pasakysiu >>> man atrodo as ne pas jus vaziuoju,o i danija :::419 cia jau nuspresta big_smile nei TENK JU nepades ;D niekas niekas net //: P ;D as tau sakau big_smile)

sesiau pamirsai parasyt //: P<<  MADE by SESIUS&SESIUS ;D ;D eee tai ir as su tavim (chuckle) :V

13,770

o tau atrodo, kad isdrisau ;D ;D as bijau tai nesveikai ;D apsimysiu, kai atsisesiu prie vairo <<< tai baisiausias dalykas ever ;D dar siandien pasiziurejau klipuka, kur mes filmavom, kai as mokinuosi vaziuot ;D ha ha ha ;Dbrolis pasake, suk i kaire, tai as i rankas pasiziurejau ;D
>> ne ne ne.. danukas mano :H mano mano mano MANO :::b18

13,771

tai tu siandien su masina leksi pas mane :? ar kaip cia....

13,772

Nijole, tai aisku, kad galvojau jog seniai tu ralineji wink va, pvz mano pussesere..issilaike musu mazytej jonavoj kazkada teises...kur viena sankryza tebuvo big_smile ir..galvojo nebeprireiks tongue bet va atsirado princas ant balto zirgo ir istreme ja i toki kaimeli....uzturejo jie vaikeli..ji sededavo namie, nes..vyras dirbo..o kur ji peskom nueis?ir ka..vaziavo iki savo buvusiuju namu viena...paverke..bet! nors ir sake, kad su vaiku tikrai nevaziuos niekad..db vaziuoja big_smile ir jau baisu, kad ramybes nebeduoda su savo atvaziavimais big_smile:D:D
svarbu isdrysti...tegu salia vaziuoja tas, kas nusimano..bus drasiau wink o paskui jau ir nepastebesi kaip lakiosi LT ir netik keliais smile o jei delsi, bus baisiau ir baisiau :)kol, viena diena, privers kazkas big_smile

13,773

nezinau :::818 varysiu, 12 val.. bet turbut kaip keleive ;D tai cia tame, Ingriduke ir reikalas, kad nera salia, kas vazinetu ....
----------------------------------------------------------------------------------
_---------------dainuoju dabar daina, perduok tam bicui :::920
Man sunku be taves, mielas broli :::435, kaip tau sekas saly tolimoj :::011.. as kasnakti tave susapnuoju:-) griztam dviese kas nakti namo :::211... is kelioniu laukiu broliuko :H, ji sapnuoju visur mes drauge :::435... tau, broliuk, as dainuoju dainele:::b16, paziurek, kiek sviesos daug lauke :::908 su tavim sitaip gera kelionej :::124, as zinau:::305, tau sunku be manes:(, mielas mano broliuk, tu sugrizki:::212, ilgesys lai greiciau mus suves :H.... is kelioniu laukiu broliuko :H, ji sapnuoju visur mes drauge :::435... tau, broliuk, as dainuoju dainele:::b16, paziurek, kiek sviesos daug lauke :::908
va kokia grazi daina:::727

13,774

oho smile na, lauksiu pirmos keliones pasipasakojimo masiniuku (kai busi pati prie vairo) big_smile
p.s. graziai iliustruota dainele big_smile

13,775

as manau, kad ta istorija tik kokia liepa nuskambes :-) nezinau, bet as taip manau :-)

13,776

OPTIMIZMO! OPTIMIZMO big_smile bet nuskambes! o tai svarbiausia smile

13,777

ha ha ;D tau ta pati, sauliuk, pasakysiu: OPTIMIZMO :::920 << pati zn del ko

13,778

gerai, busim nerealiai optimistiskai nusiteikusios wink
o ypac tada, kai bus istaisyta mazyte klaidele big_smile kuria pastebejau pradedant skaityt jusu 1 meeto istorija smile
taigi..kas cia?? big_smile ------->Ingridute 22 S I A U L I A I ???? ......
Okupacija: Klubo socialine darbuotoja - ale taikliau but negali tongue panasiai ruosiames ir studijuot big_smile (jei isdegs wink..na, bet sieloj svarbu atitinkamai jaustis big_smile   )

13,779

ha big_smile) pataisys jis big_smile manau big_smile) bet ir mane jau apkarpyt deretu.. Auri :::b25 nebe studente as.. nebe.... gali dar prirasyt big_smile kad jau 1 buda suradusi persikraustymui i klp (bet cia nebent kai grisiu is "nor" keliuko) >> bet tai kai as pareigas ivaldziusi (emo) labiau mano savimeiles turbut neimanoma paglostyt big_smile)

13,780

jau man jus cia galva taip susukot kad as cia klaidas veliu ant kiekvieno kampo ir nebesuprantu kaip ka cia daryt reik big_smile) big_smile) Kazkur rase Ingrida kad siauliuos studina ir as visai pamirsau, kad ji Jonavoj gyvena ;D

Nijolyt, tu man amzina studente big_smile

..o mano norai ir pageidavimai tai labai platus... :V net bijau pradet vardint big_smile)