Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
oi, aciu Auri tu labai gerai musu isaukletas
visai butu idomu suzinot tavo tuos norus
p.s. beje, zinojai, kad as uzsisakius marinuotu obuoliuku 0,5l
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 688 689 690 691 692 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
oi, aciu Auri tu labai gerai musu isaukletas
visai butu idomu suzinot tavo tuos norus
p.s. beje, zinojai, kad as uzsisakius marinuotu obuoliuku 0,5l
ha, Diana, bet pirma pamastyk, kas brangiau kainuoja ;D
ziurint kas ka nori duot kam ko negaila
ir kaip visa tai bus pateikta gi neaisku ;D
kaku makaraku AUUUUUURRRRRRRRRRRRIII!!!!
ka tu is manes padarytt nori???? neikad negalvojau, kad tas pirmasis klubo puslapis taip redaguojamas ir dar savaites frazes kazkokios yra tai ka db apie mane pamastys??o ir tas pasisakymas ..na, apie lova
p.s. kol nebus manes ieskoke prasyciau lb neskriaust manes
sesiau tavo brolis tik nusisypsojo (chuckle)
mes dabar f-1 ziurim bet an tie komentatoriai tai patyliu....
Ingrida, su didziausia meile pirmasis puslapis tik tau :H
Beje, tu turi NIKo kolege Jonavoj zinojai? Julija tokia grazi panelyte tik kazkur dingus pradingus jau kuri laika...
ID: 434704
Ingriduliukas! sveika istojus i musu rateli:H
Nijolė, 21 пишет:ha, Diana, bet pirma pamastyk, kas brangiau kainuoja ;D
ziurint kas ka nori duot kam ko negaila
ir kaip visa tai bus pateikta gi neaisku ;D
na, as negraziai galvoju :-)
-----------
sesiau,as labai stengiausi.. nieko, as jam grizusiam padainuosiu tada ) as irgi ziurejau snd formule, bet nemaciau kas laimejo, nuluzau ) pagaliau siandien po tiek laiko :V hmm.. net pamirsus buvau, kaip skaniai nusiskalauja jis (mm)
.. uzsimaniau alaus.. daug alaus.. labai daug...........
sesiau pirmas hamiltonas, antra lenkas, o trecia liko massa :)o kikenas tik 9
tu uz kikena?? pff. lievai.. man tai alonsiukas :H nuo mokyklos laiku dar )
>>> :H
sesiau as uz ferrari
italai patinka ? :?
ne, Auri, kimis suomis )
>> as uz ferarius buvau, kai ten buvo schumis:? o dbr ne neziuriu ) tik prie progos ) alonsiuka is idejos palaikau ;D nes ten busimas mano drauges vyras ;D <<uz tai, kad jie nesusituoks as gausiu 20 euru ) praktiskai as juos turiu
nu asmeniskai man alonso ne kaip ... is ta pasiputimo nzn kas darosi
hmm.. man geriau skamba >> pasiputimo :? nes tu negraziai parasei :V
;D ;D cia ne pirma klaida vakar vietoj ikasti parasiau iskasti tai sigitas nelabai suprato ka norejau paklaust cia anoj temoj ;D
tu pakorektinai.. nesamone ;D neteisybe negrazu taip
o kas belieka daryt :V reikia gi uodega is padeties sukti (chuckle)
nu jau as kaip pastebejau tai paskutiniu metu Lina cia uodegu prisukinejo tai konkreciai... :? :? :?
tai reik kazkaip gyvent
ha ;D dbr sedejau unike, varciau senus laikrastukus ivairius ) ir kaip tik balandzio men horoskopa atverciau >> man siule tranzuoti iki juros ;D o tau sesiau pazadejo, kad "duzginsi" nauja riedejimo priemone ;D pasirodo pildosi ) ) )
pasitikrinkit savo: avinas: pas odontologa turejo lankytis :V jei nesisaugojo
jautis: atbaust policininkai (arba labas kvitas ;D ), dvyniai: kaip jau minejau kazkas su naujais ratais ;D vezys: pauksciukas galejo apkakint liutas: taip taip (emo) iki juros; mergele: sokolado maziau valgyt :V nes gali buti negerai :-) svarstykles: liepe daug girtis ;D skorpionas: nueiti i biblioteka savo malonumui... (abejoju :V nebent ka destytojai sake) saulys: zdz, keisti mityba siulo ir maziau kebabu ryti ) oziaragis: reikejo daug sportuoti ir naktimis i zvaigzdes spoksoti (*) vandenis: TU gali !!!!!! o ka? nzn ;D zuvys: patare nemeluoti, kad laiko neturi viskas )
Страницы Назад 1 … 688 689 690 691 692 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~