13,781

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

oi, aciu Auri :::051 tu labai gerai musu isaukletas big_smile
visai butu idomu suzinot tavo tuos norus tongue
p.s. beje, zinojai, kad as uzsisakius marinuotu obuoliuku 0,5l big_smile

13,782

Nijolė, 21 пишет:

ha, Diana, bet pirma pamastyk, kas brangiau kainuoja ;D

ziurint kas ka nori duot tongue kam ko negaila big_smile
ir kaip visa tai bus pateikta gi neaisku ;D

13,783

kaku makaraku :::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044 AUUUUUURRRRRRRRRRRRIII!!!!
ka tu is manes padarytt nori???? :::044 neikad negalvojau, kad tas pirmasis klubo puslapis taip redaguojamas ir dar savaites frazes kazkokios yra :::a14 tai ka db apie mane pamastys??o ir tas pasisakymas ..na, apie lova big_smile
p.s. kol nebus manes ieskoke prasyciau lb neskriaust manes neutral

13,784

sesiau tavo brolis tik nusisypsojo (chuckle)
mes dabar f-1 ziurim wink bet an tie komentatoriai tai patyliu....:::026

13,785

Ingrida, su didziausia meile pirmasis puslapis tik tau big_smile big_smile :H

Beje, tu turi NIKo kolege Jonavoj wink zinojai? Julija tokia grazi panelyte tik kazkur dingus pradingus jau kuri laika... smile

ID: 434704

13,786

Ingriduliukas! sveika istojus i musu rateli:H

13,787

Diana, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

ha, Diana, bet pirma pamastyk, kas brangiau kainuoja ;D

ziurint kas ka nori duot tongue kam ko negaila big_smile
ir kaip visa tai bus pateikta gi neaisku ;D

na, as negraziai galvoju :-)
-----------
sesiau,as labai stengiausi.. nieko, as jam grizusiam padainuosiu tada big_smile) as irgi ziurejau snd formule, bet nemaciau kas laimejo, nuluzau big_smile) pagaliau siandien :::537 po tiek laiko :V hmm.. net pamirsus buvau, kaip skaniai nusiskalauja jis (mm)
.. uzsimaniau alaus.. daug alaus.. labai daug...........

13,788

sesiau pirmas hamiltonas, antra lenkas, o trecia liko massa :)o kikenas tik 9 sad

13,789

tu uz kikena?? pff. lievai.. man tai alonsiukas :H nuo mokyklos laiku dar big_smile)
>>> :H

13,790

sesiau as uz ferrari wink

13,791

italai patinka ? :?

13,792

ne, Auri, kimis suomis big_smile)
>> as uz ferarius buvau, kai ten buvo schumis:? o dbr ne neziuriu big_smile) tik prie progos big_smile) alonsiuka is idejos palaikau ;D nes ten busimas mano drauges vyras ;D <<uz tai, kad jie nesusituoks as gausiu 20 euru big_smile) praktiskai as juos turiu big_smile

13,793

nu asmeniskai man alonso ne kaip ... is ta pasiputimo nzn kas darosi big_smile

13,794

hmm.. man geriau skamba >> pasiputimo :? nes tu negraziai parasei :V

13,795

;D ;D cia ne pirma klaida vakar vietoj ikasti parasiau iskasti tai sigitas nelabai suprato ka norejau paklaust cia anoj temoj ;D big_smile

13,796

tu pakorektinai.. nesamone ;D big_smile neteisybe big_smile negrazu taip big_smile

13,797

o kas belieka daryt :V reikia gi uodega is padeties sukti big_smile (chuckle)

13,798

nu jau as kaip pastebejau tai paskutiniu metu Lina cia uodegu prisukinejo tai konkreciai... :? :? :?

13,799

tai reik kazkaip gyvent big_smile

13,800

ha ;D dbr sedejau unike, varciau senus laikrastukus ivairius big_smile) ir kaip tik balandzio men horoskopa atverciau >> man siule tranzuoti iki juros ;D o tau sesiau pazadejo, kad "duzginsi" nauja riedejimo priemone ;D pasirodo pildosi big_smile) big_smile) big_smile)
pasitikrinkit savo: avinas: pas odontologa turejo lankytis :V jei nesisaugojo big_smile
jautis: atbaust policininkai (arba labas kvitas ;D ), dvyniai: kaip jau minejau kazkas su naujais ratais ;D vezys: pauksciukas galejo apkakint :::818 liutas: taip taip (emo) iki juros; mergele:  sokolado maziau valgyt :V nes gali buti negerai :-) svarstykles: liepe daug girtis ;D skorpionas: nueiti i biblioteka savo malonumui... (abejoju :V nebent ka destytojai sake) saulys: zdz, keisti mityba siulo ir maziau kebabu ryti big_smile) oziaragis: reikejo daug sportuoti ir naktimis i zvaigzdes spoksoti (*) vandenis: TU gali !!!!!! o ka? nzn ;D zuvys: patare nemeluoti, kad laiko neturi big_smile viskas big_smile)