Re: Geriausias siaubo filmas
uzraktas visai neblogas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas
uzraktas visai neblogas
Šeštas jausmas
Fakultetas
lemtyngas posukis ,laivas vaiduoklis ,ir kalnai turi akis , pjuklas
Man tai geriausi 13 vaiduokliu ir lemtingas posukis 2,nors macius turbut esu visus
house of wax, vienas geriausiu mano matytu
Įdomu ką jums reiškia geriausias siaubo filmas? Jeigu geriausias siaubo filmas jums reiškiau žiauriausią, tai yra keletas neginčijamų "šedevrų". Po jų "Saw I-V" pasirodys animaciniais filmukais vaikams. Aš turiu omenyje siaubo "filmukus" iš serijos "August Undergroud", "Guinea Pig". Taip pat ir "Snuff 102". Po pastorojo "šedevro" premjeros režisieriui reikėjo nešti kudašių nuo žiūrovų, jog negautu lupti už savo "kūrybą". YPATINGAI nepatariu žiūrėti šiuos filmus silpnų nervų žiūrovams... Didelė dalis scenų paimta iš realaus gyvenimo ir yra nesuvaidintos. Šių filmų meninė vertė yra visiškas nulis, bet siaubo tikrai apturėsite tiek, kad ilgam prisiminsite kaip didžiausią šlykštynę, kokią tik esate kada žiūrėję... Žiūrėti nuo 21 metų ir tik turint pažymą iš psichiatro, jog neturite nukrypimų.
... ilgam prisiminsite kaip didžiausią šlykštynę, kokią tik esate kada žiūrėję... Žiūrėti nuo 21 metų ir tik turint pažymą iš psichiatro, jog neturite nukrypimų.
o man atrodo, kad tie, kurie tokius filmus ziuri ir yra nestabilios/nenormalios psichikos.kaip galima ziuret kai kita kankina ar panasiai...nesuprantu...
Tokius
filmus žiūrint netik baisu darosi ,bet ir gyventi nebesinori .
tokie filmai primena ilga, illllllga reklama ;D
man tai turbut geriausias saw I-V nors netiek ten ir siaubo.tas pats per ta pati tik kad zmoniu kankinimas skiriasi ir tiek...
man tai turbut geriausias saw I-V nors netiek ten ir siaubo.tas pats per ta pati tik kad zmoniu kankinimas skiriasi ir tiek...
tas pats per ta pati... bet vitiek geriausias ane, Renatele? ;D
Pagieza bei veidroziai neblogas
Gerda jei tu nesupranti zmoniu ir ka jie sako tai gal problemu turi ka?
pjuuuuuuuuuuuuuklas
Pagieza ir skambutis ypac japoniskos versijos, isvis japonai yra siaubo genijai
Trys Kazkokie preancuzu rezisieriai, filmas vadinas "MAN BITES DOG" ("Zmogus piktesnis uz Suni"?). Na tai va, filmo esmes nelabai supratau, bet praktiskai isvien eina zudynes
man tai vaskines leles patiko labai..... ir zmogedru pragaras(at kanibalav) brrrrrr............
Martyrs,Midnight Meat train,frontieres,inside... ziaurus filmai,tik ziuret
Book of Blood geras ,)
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas