13,821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 21 пишет:

oi Tomuk, ale pas jus tai kazkoks mistinis pusbroliu klanas, sakyciau :-)
>> na, sekmingo tau darbo keitimo :::920 kad nebutu kad begai nuo vilko ant meskos uzsokai (bear)

Nežinau kas man su tais darbais ,nepatinka jie man ;( nežinau charakteris tos mano ,pats noriu tapyti paveikslus, bet nėra nei laiko nei galimybių ... be to kas man mokės po 30000 gabalų  už paveikslą:?

13,822

ha ha ha ;D OI, as tureciau babkiu, tai is taves juos pirkciau big_smile) zinau, kad tu geriausias dailininkas butum, jei nebutu manes ;D
>> o tave rimtai daile traukia ?? skelk kokia grazia minti :V as tai kazkada ejau pas savo dailes mokytoja po pamoku sededavau inirtingai ir flora mane labai zavejo... bet zn.. augi ir kazka pamirsti.. palieki :-)

13,823

Arkliai  JUROJE ,LAKSTO IR MAIŠOSI su Dangum .Vyraujančios spalvos : vandens melina geltona raudona .Lapas prailgintas ....Dažai ir atlikimo technika laisva ,gerai butu jei spalvos butu sodrios ryškios.

13,824

Tomas, 25 пишет:

-Diana tas su meškiuku geresnis avataras ,šitas mane baugina:::215

kuo jis tau baisus atrodo? :V

13,825

tu Diana avatara keiteisi :? as net nebepamenu tavo pirmojo :?

13,826

pirmasis buvo su placia sypsena, antras - undine, trecias - su meskiu, o dabar sitas.

13,827

as tai to meskino nepamenu :? imesk avatara :?

13,828

jo as irgi uz meskiukus balsuoju big_smile~ big_smile~

13,829

eik eik tik meskiuk tu big_smile)

13,830

nu ir eisiu bet kur eiti tai taip ir nepasakei... :?

13,831

tai pripazisti, kad esi meskiukas :-) ?

13,832

pukuotas, garuotas fainas ir mielas:) tiap tai as ;D

13,833

ej lb nepykit kad dinges :::809 lb retai namie bunu ir siaip uzstriges truputi esu tai net pasilabint neina :::013

13,834

>> Auri, taip taip (sun) vaidinam big_smile
>>> Edgarai.. nu nzn.. tai dabar siulykis, kaip tu ta kalte ispirksi.. turbut galesi komunikuot su tais, kurie ZINAU, kad yra cia kazkur kazkur..bet nesilanko.. galesit kooperuotis big_smile)

>> o va as siandien supausi ant karuseliu ir cukraus vatos prisivalgiau.,, bet tiek jau to ;D visas snukutis buvo cukruotas ;D taigi, pas mus vaikai buvo mano miestuko dienos >> va kelias foto parodysiu > sitaip buvo papuosti musu medziai aikstej http://forumas.ieskok.lt/imgload/4481  (mazas pastebejimas, kad net per kaledas jie buna grazesni uz ta egle, kuria pastato vidury aikstes big_smile )
>> cia  truputi zmoniu, kuriu negausiai ten buvo ir balionu kazkas.. nzn.. virve gal :-) http://forumas.ieskok.lt/imgload/4482
>> ir vienas is fontanu, kuriuos ijungia tik per sventes hmm http://forumas.ieskok.lt/imgload/4484

13,835

neo, gal as nenoriu su tais komunikuotis.. o kaip ispirkt ? ;D tai jus pasiulykit o as pagalwosiu... big_smile na gerai negalwojas sutiksiu manau gal big_smile .. big_smile

13,836

tas kirminas is balionu (1000 virsaus) gali patekti i lietuvos rekordu knyga kaip ilgiausia balionu girlianda 117metru wink

13,837

o as maniau, kad ten 107 balionai ;D ;D ;D ot tundra ;D
paklausykit dainos dbr klausau..  pas j=mus jie dainavo vaiikai big_smile)

13,838

alia balions tai koks sliosas konkretus atrodo ;D ;D ;D

Fontana ijungia tik 1 karta i metus? yikes yikes Tragedija... kas do kaims nu... ;D

Edgarai, nu tai paprasta. Is taves tekilos litras ir busim atsiskaite big_smile~

13,839

sorry,o apie ka zmones kalbat..?

13,840

uuuu cia apie viska kalbama big_smile