Тема: Ar jums patinka kuklūs vaikinukai? Ar tai seksualu? Ar dar yra tokių?
Hmm..?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar jums patinka kuklūs vaikinukai? Ar tai seksualu? Ar dar yra tokių?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Hmm..?
Ne labai kuklus nepatinak, man vyriski patinak Ir jei jis pvz. stovi susikuklines kaip mergaite ne man neseksi visai .
Ir tokiu vyru Yra tikrai .
Yra tokiu vyruku nemazai:) Na, bet man tokie ne prie sirdies. Patinka drasus, stiprus, vikrus. Zodziu, vyriski!:)
man tai patinka kai zmogus nera prarades kuklumo jausmo..zinoma kad yra zmoniu kurie kuklumo dar turi bet jau labai mazai....
As susikukulines visai ir visada.... :V ;D
MAN PAČIAI TAI PATINKA KUKLŪS VAIKINAI,TAI TAIP MIELA;) O TU,SIGITAI,TIK JAU NBEMELUOK ČIA,KAD TOKS ESI-MATOSI,KAD NELABAI:D
as manau yra visokiu ir visokiu reikia, bet kas perdaug tas nesveika
puikus tokiu vaikinu irodymas ir visas arsenalas "kuiliu ir ne-drasiu vyru klubas" ;D;D;D
Ingrida... :-) sitaip negalima ) kiek tave mokyt reikia.. kuklus.. kuklus ten :V
As susikukulines visai ir visada.... :V ;D
as tai irgi kuklus begalo ;D net lovoj ;D
Sigitas, 25 пишет:As susikukulines visai ir visada.... :V ;D
Net israudau perskaites Tavo sy posta..... ;D ;D ;D
Kuklūs gal ir gerai, jei ne per daug
Kuklūs gal ir gerai, jei ne per daug
O nuo kada buna perdaug??? :V Klausiu, nes nenoreciau PERDAUG but susikuklines gyvenime....
Manau tau, Sigitai, reiketu pasikonsultuot del kuklumo pas Egle lovoj ~ (cia kaip pas koki psichologa ofise, bet kadangi kalba eina apie kukluma, tai lovos tampa ofisais)
Visiskai sukuklino mane sita tema
svarbiausiai yra zmogus pats... gali buti zmogeliukas kuklus tylus, bet beprotiskai sexualus ir patrauklus tuo paciu metu... mes merginos daznai ieskome ar bent jau bandome susirasti svajoniu vyra, kuris yra tikras tik musu paciu pasamoneje... ir nepaliekame vilciu tiems beprotiskai tyliems, kukliems vyrams progos pasireiksti... (aisku visada yra isimciu)
jei ieskote tikrai KUKLIU vyru vaziuoki i Suomija jie visiskai beviltiski jie kalba tik tada kai girti arba apsipoote.. :V bet merginos kitas reikalas. jos per daug dominuoja ir jos per daug emancipuotos..
Auris, 21 пишет:Sigitas, 25 пишет:As susikukulines visai ir visada.... :V ;D
Net israudau perskaites Tavo sy posta..... ;D ;D ;D
Tai ko jau cia slepiate savo jausmus viskas ok, galite nebijodami juos atskleisti
aš kukli, jis kuklus ir būtume seksualiai kuklūs abu
man patinka,
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar jums patinka kuklūs vaikinukai? Ar tai seksualu? Ar dar yra tokių?